💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar bugün adetimin 13. Günü, bugün ilişki sonrası cok açık kahve-pembemsi akıntım oldu Başta herşey normaldi ama sonlara doğru kasıklarım batıyor gibi oldu çok zorlandım 🙄iki yumurtalagima da baskı oluyor gibiydi 😐 sonrası da açık kahve-pembemsi az bı akıntım geldi. Daha önce başına gelen oldu mu yumurtlaliklarima kadar neden bu kadar zorlanmis olabilirim, bu arada sabah ovulasyon testim de negatifti

Bismillah diyip ben de aranıza geliyorum bacılar 😅😅 adet olmak üzereyim gecikti yani ama test yaptım negatif 🙄 30-35 gün arayla adet oluyorum. Takip etmek için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Bir de İstanbul Anadolu’da gittiğiniz ve önerdiğiniz bir doktor var mı? Bu ay da olmazsa gidip bi daha muayene olacağım 😐 hepimize hayırlı sağlıklı bebişler inşallah 🙏🏻

Bir sorum var Kızlarr 3 aydır gebelik için çalışıyoruz 3 aydır adet düzenim bozuldu neden olabilir sizde yaşıyormusunuz acaba

Bir sorum var Kızlarr 3 aydır gebelik için çalışıyoruz 3 aydır adet düzenim bozuldu neden olabilir sizde yaşıyormusunuz acaba
Psikolojiktir. Benimde düzenli adetim vardı taki çocuk düşünene kadar. Çoook mücadelelerden geçtik ve ne zamanki takmamaya başladım o ay hamile kaldım. Şimdi yavrum 10 aylık. Allah isteyen herkese nasip etsin. Şimdi de 2.yi düşünüyorum bu ay ilk kez denicez bakalım ☺️

Kızlar merakıma yenik düşük yaptim bende bu saatte resmen uyku uyuyamadım tabiki keske çift çizgi görmek nasip olsaydi güzel olurdu ama hayırlısı nasip artık regliyi bekliycez zaten diğer battan girmiştim direk topige artık nasıl umutsuzsam 31 mart yeni bat gec veya erken regli olursam yeni tarihi bildiririm size güzel haberler almak nasip olsun 🤲🏻💜

Eklentiler

• 20230227_035804-01.jpeg
    20230227_035804-01.jpeg
    46 KB · Görüntüleme: 65
Gözüküyor evet ama şu var kimyasal gebelikte hormonlar hemen düze düşmüyor belki o yüzdendir daha bir ay olmadı diyorsun hemen ümitlenme gününü bekle.. Kimyasal bende geçirdim düştükten sonra benimde silik çizgi çıktı denedim
Teşekkürler aynen o da aklıma geldi böyle bişey olabilir diye bakalım adetim 2 gün falan geçti bekliyorum

X