- 25 Mayıs 2020
- 118
- 81
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.661
Amiin canım inşallahRabbim ne zaman nasip ederse ozaman insaAllah hep birlikte mutlj haberler aliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin canım inşallahRabbim ne zaman nasip ederse ozaman insaAllah hep birlikte mutlj haberler aliriz
Evet varsa inşallahYinede kanda çıkar
Psikolojiktir. Benimde düzenli adetim vardı taki çocuk düşünene kadar. Çoook mücadelelerden geçtik ve ne zamanki takmamaya başladım o ay hamile kaldım. Şimdi yavrum 10 aylık. Allah isteyen herkese nasip etsin. Şimdi de 2.yi düşünüyorum bu ay ilk kez denicez bakalımBir sorum var Kızlarr 3 aydır gebelik için çalışıyoruz 3 aydır adet düzenim bozuldu neden olabilir sizde yaşıyormusunuz acaba
Bebetime kaset testiTestin markası ne canım artımed ise güvenme başka marka dene derim iki ay kimyasal yaşadım sandım ama meğer bu testler bozukmuş
Teşekkürler aynen o da aklıma geldi böyle bişey olabilir diye bakalım adetim 2 gün falan geçti bekliyorumGözüküyor evet ama şu var kimyasal gebelikte hormonlar hemen düze düşmüyor belki o yüzdendir daha bir ay olmadı diyorsun hemen ümitlenme gününü bekle.. Kimyasal bende geçirdim düştükten sonra benimde silik çizgi çıktı denedim
son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazar mısınBende varımm
son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazar mısın ekliyimBeni de ekleyin
son adet tarihin ne pekiBeni de eklemişsiniz şubat olmadı mart olur inşallah beklenen 11 mart
son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazarsan eklerim :)Benideeee
son adet tarihi ve beklenen adet tarihi demek canımArkadaşlar burada yeniyim sat bat ne demek
listeye eklenmek istiyorsan sat ve bat yazar mısın24 şubat İnsAllah 9 ay kirmiziyi isteyen herkes ve ben gormeyiz amin ecmain İnşAllah