- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.581
Yarın yapacağım kısmetse predictor var bir kaç tane onlara başlayayım diyorum hem yarınla birlikte 6 gün kalmış oluyorCanım sen bir daha test yaptın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yapacağım kısmetse predictor var bir kaç tane onlara başlayayım diyorum hem yarınla birlikte 6 gün kalmış oluyorCanım sen bir daha test yaptın mı
Ayy hadi inşAllah progestanla birlikte bebişi öğreniriz bu ay ve hsg çektirmene gerek kalmazKızlar doktordan çıktım hormonlar adetin üçüncü günü bakılıyor ama biz o zaman gelemedik 10. Gün bugün ama hormonlarda genelde sıkıntı çıkmıyordu o yüzden ona şey yapmadık. Eşinden sperm testi istecez dedi ben de onu yaptırdık iyi çıktı dedim tamam o zaman dedi geriye rahim filmi kalıyor dedi. İlişki oldu mu dedi ah dün olmuştu oldu dedim ilişki olmadan çekilmesi gerekiyor dedi önümüzdeki adet bitiminde çekeriz dedi gebelik olmazsa dedi. Muayene etti yumurtalıklar gayet iyi dedi senin rahim ince bu sebepten olmuyor olabilir dedi Progestan yazdı. Biliyor musunuz ilk gebeliğimde de 15 ay olmamıştı son ay doktor Progestan vermişti onu içtiğim ay gebe kalmıştım tarih tekerrür mü edecek acaba nedense Progestan içince olacağına inanıyorum hayırlısı ile. Bir de bitkisel bir takviye yazdı “art med “ diye. Ona da bakıcaz @Papatyamaviss @trueliving_ @TASUU melisaa93 bebekheyecani @Safransari ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlarım
Sat bat ne demekinşallah canım listeye eklenmek istersen sat ve bat tarihlerini bana yazabilirsin
Merhabalar ,ben ilk tüp bebek icin tedaviye başladım ve 12 gün göbekten iğne oldum ,23 şubatta kontrölum vardı gittik,fakat 3 yumurtada 1 tanesi kaliteli ve büyüktü,23, ile birlikte 5 gün gün aşırı ilişki verdi ,9 Mart'ta da test yap dedi, ama tüp bebekten önce 1 yıl tedavi olmuştum hep negatif ti,yine doğal yolla bu ay için verdi ,gebe kalır mıyım artık bilmiyorum yoruldum..yani anlıycağız bu ayla mart ayı tüp bebeği iptal etti,Sat 6 Şubat bat 6 Mart şimdilik böyle yazalım büyük ihtimal marta transferim
Yaaaa hoş geldin çiçeğim bu ay hepimize uğurlu gelsin inşallahBen geldim sizleri çok çok çok özledim yavrukuşlarım @Papatyamaviss @TASUU @trueliving_ melisaa93 bebekheyecani @savascii @Safransari Mervenur277 ya etiketlemeyi unuttuğum canlarımmm
Sat=son adet tarihinSat bat ne demek
İnşallah yerleşmedir, içini ferah tut dikkat et. Bir sefer tutmuşsa bidaha tutarİnşallah ilk düşüğüm olduğundan cok dikkat etmem gerek ve az önce yerlesme lekesi gibi leke geldi
Bence var canım.. hayirli olsunEki Görüntüle 3210441 Eki Görüntüle 3210442
arkadaşlar merhaba 1 mart beklenen adet tarihim.
İlk resim regle 5 gün kal diğeri 3 gün kala yani bugün yaptım acaba gebelik var mıdır?
Kaset testte 5 gün kala boyle gorunuyorsa biz erken gebelik testlerine bosuna o kadar para veriyoruzEki Görüntüle 3210441 Eki Görüntüle 3210442
İlk resim regle 5 gün kal diğeri 3 gün kala yani bugün yaptım acaba gebelik var mıdır?
?Kışlar kimyasal gebelik geçirdim bir ay sonra adet oldum 3 gün sürdü sonrasında yoğun sarı akıntım oluyor( gebeysen de böyleydi) tekrar hamile olabilirliyim neden bu kadar akıntı var
Belki ustune gormedir canim test yaptın mi?
Yok kanama fazla idi böyleyken de olabiliyor muBelki ustune gormedir canim test yaptın mi?
Normal adet gibi olabiliyormus ustune görmede. Ben yasamadim bilmiyorum ama duymustum.Yok kanama fazla idi böyleyken de olabiliyor mu
Tebrik ederimEki Görüntüle 3210441 Eki Görüntüle 3210442