💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar doktordan çıktım hormonlar adetin üçüncü günü bakılıyor ama biz o zaman gelemedik 10. Gün bugün ama hormonlarda genelde sıkıntı çıkmıyordu o yüzden ona şey yapmadık. Eşinden sperm testi istecez dedi ben de onu yaptırdık iyi çıktı dedim tamam o zaman dedi geriye rahim filmi kalıyor dedi. İlişki oldu mu dedi ah dün olmuştu😭😭😭😭😭 oldu dedim ilişki olmadan çekilmesi gerekiyor dedi önümüzdeki adet bitiminde çekeriz dedi gebelik olmazsa dedi. Muayene etti yumurtalıklar gayet iyi dedi senin rahim ince bu sebepten olmuyor olabilir dedi Progestan yazdı. Biliyor musunuz ilk gebeliğimde de 15 ay olmamıştı son ay doktor Progestan vermişti onu içtiğim ay gebe kalmıştım tarih tekerrür mü edecek acaba😁 nedense Progestan içince olacağına inanıyorum hayırlısı ile. Bir de bitkisel bir takviye yazdı “art med “ diye. Ona da bakıcaz @Papatyamaviss @trueliving_ @TASUU melisaa93 melisaa93 bebekheyecani bebekheyecani @Safransari ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlarım
Ayy hadi inşAllah progestanla birlikte bebişi öğreniriz bu ay ve hsg çektirmene gerek kalmaz 🤲🏻😍

Kışlar kimyasal gebelik geçirdim bir ay sonra adet oldum 3 gün sürdü sonrasında yoğun sarı akıntım oluyor( gebeysen de böyleydi) tekrar hamile olabilirliyim neden bu kadar akıntı var

Arkadaşlar merhaba, bugün reglime 5 gün var günlerdir kasıklarımda belimde çok ağrı oluyor bugün de biraz mide bulantım var ve kahverengi pembe arası akıntım oldu. İlk kez bu ay olan şeyler bunlar ve ben de totem yaptım ilk kez bu ay buraya yazıyorum inşallah mart ayının ilk günleri güzel haberler verebilirim... 1 buçuk yıldır bekliyorum ilk gebelik olacak lütfen dua edin 🙏😊

Sat 6 Şubat bat 6 Mart şimdilik böyle yazalım büyük ihtimal marta transferim 😂
Merhabalar ,ben ilk tüp bebek icin tedaviye başladım ve 12 gün göbekten iğne oldum ,23 şubatta kontrölum vardı gittik,fakat 3 yumurtada 1 tanesi kaliteli ve büyüktü,23, ile birlikte 5 gün gün aşırı ilişki verdi ,9 Mart'ta da test yap dedi,😔 ama tüp bebekten önce 1 yıl tedavi olmuştum hep negatif ti,yine doğal yolla bu ay için verdi ,gebe kalır mıyım artık bilmiyorum 😔yoruldum..yani anlıycağız bu ayla mart ayı tüp bebeği iptal etti,

Ya benim bu ay anlamadım kanamam hiç hitmedi adetim bitti ama her gün damla damla akıntı arasinda kanama var anlamadım neden çok erken de regl oldum zaten devam ederse kadın doğuma gorunecegim ya var mı başına gelen

FE5A2DB7-4FB8-4956-B5D4-F1864D39DFBF.jpeg
86538617-E574-43C8-8E66-A186513AE01E.jpeg

arkadaşlar merhaba 1 mart beklenen adet tarihim.
İlk resim regle 5 gün kal diğeri 3 gün kala yani bugün yaptım acaba gebelik var mıdır?

X