-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.561
Nasıl için rahat olacaksa öyle yap valla canımBen 8. Gunden itibaren baslarim kesin test yapmaya tutamam kendimi
5 martta canımBata kac gun var canim senin?
Bu hafta ici hayirli haberlerini aliriz insallah5 martta canım
Ay inşallah hepimizden güzel haberler alalımBu hafta ici hayirli haberlerini aliriz insallah
Sen elinden geleni yaptin biz şahidizKızlar uygulamalara göre bugün hamile kalma ihtimalim yüksek ama yazmıştım 23 u yumurtam catlamisti. 18 i ise sağda 11 mm yumurtam vardı. Umarım sonmemistir yeterli boyuta geldiğinde catlamistirben yine de uygulama da yazıyor diye catladigini ve başka yumurtam olmadığını bile bile bugünü de değerlendirdim
Beklenen regl tarihim 16 martbeklenen adet tarihini de yazar mısın.yumurtlamadan dolayı olabilir akıntın.
Evet iğnenin 11.gunu öğrenistim benİğnenin 11.gunu mu? Aslında kişiye göre degisir belki 9.gunde etkisi kalmayan da vardır ama bilemeyiz pozitif mi yoksa iğnenin etkisi mi 2 günde bir kan vermek gerekiyor en iyisi gününü beklemek , zor biliyorum ama
canım 8 şubat 9 mart, doktor ismini de yaza bilirmisin? bide muayineyi kaça yapıyorlar orda?aşkım satı da yaz bana hemen ekliyim.esenyurttta reyap hastanesine gidiyorum ben.kadın bi doktor var çok ilgili ona gidebilirsin.
İnşallah tekrar nasip olur sağlıkla büyürEvet iğnenin 11.gunu öğrenistim ben
56 idi sonucum ama 6 haftalikken kaybettim
Buraya yazmadigimda igne bile aklima gelmiyordu yine buraya yazınca testler dahi aklima gelir oldu
Yumurtlama kacnda oldu5 martta canım
19unda pik gördüm akşamınada çatlama olduYumurtlama kacnda oldu
Bnmde 19 pik 20 çatlama:) inşallah hayırlı haberleri alırız19unda pik gördüm akşamınada çatlama oldu
Amin inşallahh. Psikolojik mi bilmiyorum ama hep bi belirtim varBnmde 19 pik 20 çatlama:) inşallah hayırlı haberleri alırız
Amin inşallahh. Psikolojik mi bilmiyorum ama hep bi belirtim var
Bende dinlemiyorum ama belirgin ağrılarım oluyor inşallah üşütme falan değildir.önceki aylarda olduğunda tamm kesin bu sefer oldu diyordum artık kendimi dinlememeye karar verdim zatn şuan bir belirtimde yok
İnşallah ilk düşüğüm olduğundan cok dikkat etmem gerek ve az önce yerlesme lekesi gibi leke geldiİnşallah tekrar nasip olur sağlıkla büyür
Canım sen bir daha test yaptın mıBende dinlemiyorum ama belirgin ağrılarım oluyor inşallah üşütme falan değildir.