- 25 Şubat 2011
- 6.342
- 7.197
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #12.261
Yarın verıcem cnmKan vermeyecek misin kuzum bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın verıcem cnmKan vermeyecek misin kuzum bugün
Gittin mi nasıl geçti kontrol nasılmış kuzucukAmın kuzucum Allahın ıznıyle bugun de kontrolum var
Aynı fikirdeyim hastalanmamak hastalanmaktan daha zormuşYa bari hastalanayım hemen de önüme bakayım. Hastalanamamak da kötü oluyor.
Birazdan işten cıkıcam kuzum güzel haberle dönerim inşallah amin :)Gittin mi nasıl geçti kontrol nasılmış kuzucuk
Amiin hayırlı güzel haberlerle bekliyoruz seniBirazdan işten cıkıcam kuzum güzel haberle dönerim inşallah amin :)
Yarabbim yok ki şöyle bir olayımıxBenim arkadaşım 14 yıl önce hamileydi ve eşi özel hastanede çalışıyordu. O zaman yeni ultrason cihazı alınmış hastaneye ve eskisinin de bir yerde tutulması gerekiyormuş gidene kadar. Arkadaşımın eşi de hastane yöneticisinin yeğeniydi. Demiş benim evde dursun alet yerim var Habire bakıp durmuşlar aletle evde. Anlatırdı. Aslında yaşayanlar da var
Devlet hastanesinde çekildim kadın doğum hastanesinde.Canım benim ultrasonda görmüştü adetken. Bende korkmuştum. Ama sonrasında öyle bir şey hsg çekilince olmadığı anlaşıldı. Ama senin hsg de çıkmış. Ama sen yine sonuçlarınla başka doktorlara git. Birde hsg filmide çok önemli. İyi bir yerde mi çekildin
maşAllah gözünüz aydın belirtileriniz var mıydı acaba ?Kızlar merhabalar öncelikle Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın kucağını boş bırakmasın inşallah. Yıllar önce kayıt oldum bu foruma tekrar gelmek nasip oldu. Sat tarihim 25 şubat adetlerim düzenlidir ama bugün geçen aydan kalan son testimi yapayım dedim ve sanırım hamileyim. Rabbim sizlerle birlikte bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah
Benimde ağrım varÜzülme canım benimde negatif adet sancim başladı bugün bat yarın
Şimdi bebiş var mı yok mu ben anladım kuzumDevlet hastanesinde çekildim kadın doğum hastanesinde.
hangı gende sorun cıktı canım sonucunu atabılır mısın?Benim 2 gebeliğimde de 6. Haftada kese bebek kalp atışı herşey görünüyordu 8. Haftada kontrole gittiğimde gelişimi durup düştü biri diğeri de kalbi durdu kürtaj oldum . Sonuç pıhtılaşma yatkınlığı çıktı
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun belirti sayılır mı bilmiyorum ama 2-3 gündür sürekli idrara çıkıyorum ve dün akşam inanılmaz bacaklarımda ağrı vardı kemiklerim sızlıyordu resmenmaşAllah gözünüz aydın belirtileriniz var mıydı acaba ?
Canım yarın git bir kan ver ve netleştir dilersen.Şimdi nasıl bi yol izlemeliyim sizce daha eşimin haberi yok kesinleşmeden söylemeyim diyorum
Ben anlamıyorum canım ama bir heterezigot genim varmış hatta doktorlar genelde bunu çok önemsemezler ama yatkınlık olarak değerlendiriyoruz tedbirli davranıp kan sulandırıcı yaparız demişti doktorum . Sonucum böyleydihangı gende sorun cıktı canım sonucunu atabılır mısın?
benımde ıkı gende sorun var,
mthfr 1298 homozigot ve faktör 5 -heretezigot..
Maşallah var canım bariz pembe çıkmış ilk 10 dk da çıktı demi rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar merhabalar öncelikle Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın kucağını boş bırakmasın inşallah. Yıllar önce kayıt oldum bu foruma tekrar gelmek nasip oldu. Sat tarihim 25 şubat adetlerim düzenlidir ama bugün geçen aydan kalan son testimi yapayım dedim ve sanırım hamileyim. Rabbim sizlerle birlikte bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah
sadece pıa da 4g*4g yazıyor,Ben anlamıyorum canım ama bir heterezigot genim varmış hatta doktorlar genelde bunu çok önemsemezler ama yatkınlık olarak değerlendiriyoruz tedbirli davranıp kan sulandırıcı yaparız demişti doktorum . Sonucum böyleydi
Cok sukur hersey yolunda kuzumAmiin hayırlı güzel haberlerle bekliyoruz seni