- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #12.221
Benim göğüslerim söndü şişlik yok oldu. Kesin hastalancam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım göğüslerindeki ağrı tamamen geçti mi? Hakkında hayırlısı olsun kuzum eğer regl olacaksan da hemen olursun geçirirsin inşallah. Sonra da ovulasyon testiyle yoluna bakarsın. Belirsizlik zorYa bari hastalanayım hemen de önüme bakayım. Hastalanamamak da kötü oluyor.
Bir tek tam uçlarındaki acı kaldı ama şişlik yok oldu. İnşallah kuzum.Canım göğüslerindeki ağrı tamamen geçti mi? Hakkında hayırlısı olsun kuzum eğer regl olacaksan da hemen olursun geçirirsin inşallah. Sonra da ovulasyon testiyle yoluna bakarsın. Belirsizlik zor
Uçları normalde de ağrır mıydı senin canım?Bir tek tam uçlarındaki acı kaldı ama şişlik yok oldu. İnşallah kuzum.
Yok kuzum hiç ağrımaz. ancak bu ay klomen denen bir ilaç verdi, o ilaç yapmış olabilri diye yoruyorum.Uçları normalde de ağrır mıydı senin canım?
Doktorum dedi ki o homon düşmüş olabilir silik gördüğünde ama çatladı demek değilmiş. Pcoslu kişilerde özellikle 1 hafta devam dedi bana 1 dolu 1 boş.Ovü testinde pikten sonraki gün silik görünce yumurta catlamıs demek mi oluyordu yoksa silik olmasına ragmen ilerleyen günlerde de catlama ihtimali var mıdır
Yani benim artık pik gecti iki gün pik kaldı dün yaptıgım test silikti, daha isememe gerek yok degil mi
Evet uçlardaki ağrı gebelik belirtisi yoksa kuzumYok kuzum hiç ağrımaz. ancak bu ay klomen denen bir ilaç verdi, o ilaç yapmış olabilri diye yoruyorum.
Cok tesekkür ederimDoktorum dedi ki o homon düşmüş olabilir silik gördüğünde ama çatladı demek değilmiş. Pcoslu kişilerde özellikle 1 hafta devam dedi bana 1 dolu 1 boş.
Eki Görüntüle 3221966
Kızlar yardıımmm,sabah yaptım ama testi doğru uygulayamadığım için dağınık ve bulanıktı az da olsa gölge vardı T çizgisinde şimdi 3 saat sonra çizgi netleşmiş..bunu nasıl yorumlamalıyım
Böyle kendi kendine çizgi çıkar mi ki negatifse negatif değil midir daha önce de beklettiğim testler oldu onlarda 2. çizgi belirmemişti.Hatalı bence
Testte bir sorun var canım. Aynı marka varsa elinde bir tane daha yapabilirsinBöyle kendi kendine çizgi çıkar mi ki negatifse negatif değil midir daha önce de beklettiğim testler oldu onlarda 2. çizgi belirmemişti.
Ya evet dağınıktı zaman geçince bu çizgi çıktıTestte bir sorun var canım. Aynı marka varsa elinde bir tane daha yapabilirsin
Böyle kendi kendine çizgi çıkar mi ki negatifse negatif değil midir daha önce de beklettiğim testler oldu onlarda 2. çizgi belirmemişti.
Bu test bozulmuş, varsa yeni test yap canım. 10 dk sonra çıkan sonucu da dikkate alma.Eki Görüntüle 3221966
Kızlar yardıımmm,sabah yaptım ama testi doğru uygulayamadığım için dağınık ve bulanıktı az da olsa gölge vardı T çizgisinde şimdi 3 saat sonra çizgi netleşmiş..bunu nasıl yorumlamalıyım
Döllenmeden sonra 8. günde başlıyor kanda çıkmaya. Belli olur.Kızlar merhaba bugün adetimin 1.günü ilişkimin 13.gunu normalde 1 hafta daha bekleyip kan testi yapicaktim ama şuan Bi tedavi olmam gerekiyor onun için hamileligime baktırmam gerekiyor. Kanda 13.gunde sonuç kesin olarak belli olur mu? Adet 1.gün
İdrarda ne zaman kuzum? Bugün yapsam mı test ya 11inden bugüneDöllenmeden sonra 8. günde başlıyor kanda çıkmaya. Belli olur.