- 12 Mart 2023
- 1.035
- 2.018
- 33
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #12.301
Aaa sağdaysa erkek soldaysa kız mı? Bu şekilde mi yapılıyorBen yorumluyorum canım benım amın saglıkla buyusun dogsun gelsın amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa sağdaysa erkek soldaysa kız mı? Bu şekilde mi yapılıyorBen yorumluyorum canım benım amın saglıkla buyusun dogsun gelsın amin
Rabbım sağlıkla nasıp eder inşallahhadi inşallah bebegım gonlundekı o cunku bebegım.Gönlüne göre olsun hersey ❤
Plesanta yonune goreAaa sağdaysa erkek soldaysa kız mı? Bu şekilde mi yapılıyor
Amin hepimize inşallahtedbırlı olmakta fayda var ,
hadı ınsallaahh saglıklı hayırlı gebelıkler nasıp etsın Allahım
Amin canım isteyen herkese inşallah ben de iyi ki tanımışım canım teşekkür ederimÇok teşekkür ederim canım benim iyi ki tanımışım seni rabbim sana da hayırlı sağlıklı Bi evlat nasip etsin
Benim arkadaşım acile gitti, ücretini ödemiş yaptırmıştı gece, yarım saatte öğrendi.Gece acile mi gitsem acaba bugün sordum yarın alırsın sonucu dediler beklemeyim derken yine yarına kaldı gibi
Canım hsg sonrası biraz kanama görmek normaldir öyle demişti doktor . Ama baktım kötü oluyorsun ağrı sızı falan doktora görünKızlar bi şey soracağım ben iki gün önce hsg çekildim hala da ilişkiye falan girmedim ama benden siyah siyah parça akıntılar geliyor böyle sümük kıvamında ( anlatıyorum ama kusura bakmayın lütfen) bu ne şimdi
Kan testim çıktı geçen hafta 0.1 Di şimdi 2.2 Negatif adetimin 1.gunu bugün ama olmadım. Geç döllenme olabilir mi o nasıl belli oluyorDöllenmeden sonra 8. günde başlıyor kanda çıkmaya. Belli olur.
Yok ağrı vs hiç Bi şey yok sadece bugun biraz yol yürüdüm eve geldim baktım iç çamaşırım batmışCanım hsg sonrası biraz kanama görmek normaldir öyle demişti doktor . Ama baktım kötü oluyorsun ağrı sızı falan doktora görün
Şaka mı bu ama değerin yüksekti nasıl negatif çıktı şok oldum ama artı Med i söyledim size ona itimad etmeyin benim hep pozitifti kan sonucu negatifHamiş olmayanları çift çizgi çıkaran sahte artimed
Bana tek çizgi çıkardı
Yarın kan testine gitmeme Grek yok kızlar
Hersey ortada
Olabilir canım adetin yakın mıydı benim yakınken yok yürüdüğümde kolay geliyor adetim baxen o yüzden kasıtlı çıkıp uzun uzun dolaşırım rahat aksın diyeYok ağrı vs hiç Bi şey yok sadece bugun biraz yol yürüdüm eve geldim baktım iç çamaşırım batmış
Ay hiç sorma icmidekini söyledin vala damadını alsın iç guveysi dediğin gibi hiç cikmiyorlar zaten burdan benim ki kayın peder seksene dayandı kayan yetmislerde heraldeAy sinir oluyorum böyle insanlara ya elimden gelse Bi kaşık suda boğasım geliyor benim kaynanam ve kayın pederim daha yeni 40 yaşlarında falan kızları evlenince kalacaklarmış dedim öyle Bi şey yok Çok istiyorsa damadı nı iç güvesi alsın nede olsa her gün onun evinde
Cnm kimyasal belli işte değerim düşüyorŞaka mı bu ama değerin yüksekti nasıl negatif çıktı şok oldum ama artı Med i söyledim size ona itimad etmeyin benim hep pozitifti kan sonucu negatif
Hayırlısı artık vardır Rabb'im in bildiği su ayın yüzü suyu hürmetine bütün herkes hamile kalsin inşallahBenimde ağrım var
Hayırlısı olsun gülüm inşallah bir gün hepimiz oluruzCnm kimyasal belli işte değerim düşüyor
Bugun yarın kırmızılar gelir
Lh testını hcg testtı sanmaaamm pekııı bıanda cok sevınmıstım.daha bata cok varmıs bebısm beklemede kalalım.sana pazar gunu eslık ederım test yapmaktaBen dayanamadım test yaptım ve sanki bi şeyler de görüyor gibiyim ama inşallah doğrudur. Normalde daha 1 hafta var bata. Ümitlenmeden beklicem şahsen Perlitik fnd_50 A Afratafrac Papatyamaviss Tikabasa Bezgininsan imagination forever bebekheyecani ve diğer kızlar aklıma gelen nickleri yazdım
Eki Görüntüle 3222114
Zaten fotoğrafta hiç çıkmamış bileLh testını hcg testtı sanmaaamm pekııı bıanda cok sevınmıstım.daha bata cok varmıs bebısm beklemede kalalım.sana pazar gunu eslık ederım test yapmakta
Yok canım geçen hafta olmuştum adet bitti 4 5 gün sonra hsg çekmişlerdiOlabilir canım adetin yakın mıydı benim yakınken yok yürüdüğümde kolay geliyor adetim baxen o yüzden kasıtlı çıkıp uzun uzun dolaşırım rahat aksın diye