- 11 Eylül 2021
- 1.460
- 997
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #12.241
Canım çok çok çok üzgünüm bu okuduklarımdan dolayı hem de çok sinirlendim eşine . Yani istemiyor belli ki yapma sen de çok şükür 1 çocuğun var demek ki oluyor olmuyor değil. Ama psikoloji çok önemli bu süreçte kendim de de onu gördüm dün negatiften sonra oturdum gün boyu ağladım akşamında lekenme yaşadım hala da yaşıyorum nasıl üzüldüysem artık 5 gün erken adet oluyorum galiba . Senin de şuan eşinin uyguladığı psikolojik baskıdan psikolojik şiddetten dolayı olmuyordur belki de . Eşine Allah akıl fikir versin . Sen kendini üzme çocuğuna kendine bak ama kendini de ezdirme . Bu süreçte sakinleşin kendinizi dinleyin ani kararlar vermeyin . Hep dua edecek canım sana . Allah evliliğine yuvana mutluluk huzur getirsin inşallah . Ara ara girip bakıyorum . Konuşmak istersen yaz etiketle beniKızlar ben karar verdim çocuk istemiyorum vaz geçtim Allah önce olmayanlara sonra çok isteyenlere nasip etsin girip mesajları okurum aşılama falan da yapmıcam artık hastaneye gitmek için eşime diyorum ki çocuha sen bak ben gidip geleyim ben bakmam annem baksın diyor bende senin ailen çocuk istemiyor dedim gitme diyor sen sorumlusun çocuğun olmuyor diyor bana işte gel de böyle bi gerizekalıdan ikinci çocuğu yap Allah korusun olmasın zaten artık belli bizim evlilik işi bitecek yani çünkü Bi kaç gündür üstüme yürüyor eğer ki tek bir sefer daha el kaldırırsa ben çıkar giderim kusura bakmasın ben onun kölesi değilim haksız mıyım sizce? Canı sıkılıcak bana patlayacak biri Bi şey dicek sinirlenicek bende Bi şey sorunca bana vuracak bu sefer müsaade etmem değ raporum da var direk boşar dava açarım yeter ya 5 yıldır evliyim hep burnumdan getirdiler hem o hem ailesi ne kadar alttan aldıysam o kadar suçlu ben oldum bıktım ya hayattan nefret eder hale geldim neyse kızlar sizin de kafanızı bulandırdım