- 13 Ekim 2022
- 4.423
- 6.005
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #12.201
canım şüpheye düşme senin doktorun sen daha iyi bilirsin güveniyorsan sorun yok biz herşeye pimpirikli olduk biliyorsunBak içime şüphe düşürdün Muhtemelen öyle yapıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım şüpheye düşme senin doktorun sen daha iyi bilirsin güveniyorsan sorun yok biz herşeye pimpirikli olduk biliyorsunBak içime şüphe düşürdün Muhtemelen öyle yapıcam
Yaaa kaç haftalık peki bende takvimler kapalı o yüzden altta yazıyorsa da görmüyorum çok mutlu oldumEvet canım
Canım masallah ya cok sevindim basta korkuttu minik seni ama güzel gidiyoCanım sağlıkla kucağına al. Kaç haftalikti sonucunda. Kızlar dün test yaptım bende 5+4 2131 çıktı %70 civarı artıyor benim umarım iyi gidiyordur
Olsun bir doktor görüşü daha almak iyi olacak belli kicanım şüpheye düşme senin doktorun sen daha iyi bilirsin güveniyorsan sorun yok biz herşeye pimpirikli olduk biliyorsun
Şu anda 16. Haftadayız canım sağolYaaa kaç haftalık peki bende takvimler kapalı o yüzden altta yazıyorsa da görmüyorum çok mutlu oldum
Öyle tabi ailemde çevremde bebek konusu açılırsa bir anda başka bir insana dönüşüyorum köpek gibi kapıyorum herkesi ama burada çok rahat konuşuyorum seviyorum hepinizi
Ay maşaAllah size sağlıkla kucağına alırsın rahat bir doğum yaşarsın İnşAllahŞu anda 16. Haftadayız canım sağol
Amiiin amin En büyük derdimiz katı gıda olarak hangi yemeği yapacağımız olsunBende canim valla iyi ki varsınız Rabbim hepimizi mutlu mesut sağlıkla sinasin güzel konularla meşgul etsin topiclerimizi inşallah
Canım masallah ya cok sevindim basta korkuttu minik seni ama güzel gidiyo
ben grubumuzun heyecan dınamıklerını koruyorum bu sekılde melisaa93Ahhh ah inşallah hahhaha imagination forever yapmaz bence o zaman ahiretlik olduk resmen bebek konusunda kimseye yazmadığım anlatamadığım şeyleri size yazıyorum bence sizde öyle
Amiiin amin En büyük derdimiz katı gıda olarak hangi yemeği yapacağımız olsun
insallah cumartesi keseyi görceksin inanıyorum kuzum zorlu ama güzel süreçValla çok korkuttu kuzum ben çok inatciyimdir ama öyle böyle değil yani atıyorum iş yerinde pes ederler hayır olmaz bu projeden birsey çıkmaz mal gibi azıcık umut varsa g.tumu yırtarım kurtarırım ama umut varsa güvenirsem kendime yoksa salarım. Arkadaş aha esin yandı 2. İnat geliyor anası gibi tutunuyor hayata diyo kuzum benim ctesi kavusabiliriz inşallah baglanacam diye yok gibi davranmaya çalışıyorum bazen sonra konuşuyorum özür diyorum.
Uzak kalmak ıstemıyorum sızlerden bakıyorum yıne ara ara elımden geldıgınce :) cok şükür kuzum bulantı ıstahızlık vs yogun tatlı tatlı idare ediyoruzYaa sen hamiş hamiş herkesi ne güzel destekliyorsun sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyor hamilelik
İnşallah canım hepimiz bebişlerimize kavuşalım sağlıklaAy maşaAllah size sağlıkla kucağına alırsın rahat bir doğum yaşarsın İnşAllah
Evet öyle değişik birşey bende bı anlam.vermedim inanın bide asla menun olmuyorlar bazen yani icinde olsanız anlarisniz beni çok değişik bende anlamadım nasıl oldu bu durum kananimin altı oğlu iki tane kızı var bı tane görümcem uzak o çok karışmaz ama.yakin olan sadece fesatlık yapıyor eşim de çok sevemz Allah'tan kocasıyla da konuşmuyor koca karı kıskanç ve hasetler damadı demedigine birakmadi kayın pederime eşim onlar için konuşmuyor ama onlar konuşuyorlar ya şaşırdım vala kaynamam da igularimda ogularim gelinler torunlar olmuş umrunda bile değil yani bende dayanamıyorum inan artık susmiyorum sustukça tepeme biniyorlarKendi kızı var ama sen mi bakmak zorunda kalıyorsun? Ya Allahım ben bu kaynana görümce anlamıyorum zaten bir onların oğlu kardeşi var gibi davranıyorlar. Bizde yazın yeni evlendik uzak yerde yaşıyoruz öyle çok içli dışlı değiliz ama işte evlendiğimiz gibi ablasında sürekli kardeşim de kardeşim bir senin kardeşin var diyesim geliyor ama ben yapı gereği dayanamam sanırım yani mantığım almıyor benim bu tarz eziyetlere bir susar iki susar üçüncü de dayanamam :)) Allah herkese sabır ve huzur versin
Gizemli gizemli takılıyorsunuz hanımefendiben grubumuzun heyecan dınamıklerını koruyorum bu sekılde melisaa93
Az kaldı İnşAllah geçecek bu dönem sonra tadını çıkaracaksınUzak kalmak ıstemıyorum sızlerden bakıyorum yıne ara ara elımden geldıgınce :) cok şükür kuzum bulantı ıstahızlık vs yogun tatlı tatlı idare ediyoruz
Amın kuzucum Allahın ıznıyle bugun de kontrolum varAz kaldı İnşAllah geçecek bu dönem sonra tadını çıkaracaksın