- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #12.181
Aşkitellam adet oldumCanım sen naptın ben kaçırdım mı bebekheyecani ne durumdasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkitellam adet oldumCanım sen naptın ben kaçırdım mı bebekheyecani ne durumdasın
İnşAllah İnşAllah dualarımda olacaksın
Olsun aşkım benim de olmadıbebekheyecani kanki ben dün regl oldum Bu ay da olmadı
Benim de regl ağrısı var ama bat 29 u
Hamile kızlarım bir şey soracağım. Yerleşme ağrısı yaşayanlar ve yerleşme lekelenmesi yaşayanlar, döllenmeden kaç gün sonra yaşadılar hatırlıyor musunuz?
Ya öyle mi bende 3ün üzerinde olursa hamile kalmaya engel zannediyordum. Sende sağlığına kavuşmuşun çok şükür Rabbim hasta olan herkesi sağlığına kavuştursun İnşAllah. Hala her ay bakıyorlar mı?İlaca çok hızlı tepki vermiş vücudun bu çok güzel bir şey, benim en sonunda tiroid bezlerimi aldılar çünkü hiç faydası olmadı bana bu ilacı kullanırken korunmak zorundasın demişti benim aşırı hızlıydı çünkü senin güzelce düzeliyor bence içini ferah tut canım bu arada ben hamile kaldığımda 4 ün üzerindeydi değerim sonra ayarladılar yine şimdi sürekli bakılıyor zaten içini ferah tut hamile kalmak için illa 3 ün altı olması gerekmiyor yani hamileyken altında olması gerekiyor
Ayyy keşke o zamanları görsek bebişlerin fotolarını atsak imagination forever yine bir şart koyar ortaya çatlatır biziAllah razı olsun kuzum sende valla hepinize dua ediyorum sağlıkla kavuşalım bebeklerimize birbirimize fikir danisacagimiz zamanlar gelsin Amin
Tesekkurler yanitiniz icin. Bu arada soylemeyi unuttum cok tebrikler. benim de bu gun regli olmam lazim, gece uyandirdi agri ha dedim oluyorum olmadim. hala ayni. test yaptim negatif. ama ben 24 gunde bir regli oldugumdan dongu de kisa daha yumurtlamadan sonraki 11. gundeyim. o yuzden bekliyorum.Neyse yine de cok tesekkurler yanitiniz icin.Evet regl sancısı çektim karnim ve kasiklarimda
El ele finaleOlsun aşkım benim de olmadı
bi başka doktora da mı görünsen daha iyi olur sankiÖyle görünüyor ki bu ayda yalan olacak benim hamilelik
Ayyy keşke o zamanları görsek bebişlerin fotolarını atsak imagination forever yine bir şart koyar ortaya çatlatır bizi
Evet canım sürekli bakılıyor başlarda 15 te bir bakıldı başlarda bebek tüm hormonu alıyor ama artık normale döner dedi doktor bakalımYa öyle mi bende 3ün üzerinde olursa hamile kalmaya engel zannediyordum. Sende sağlığına kavuşmuşun çok şükür Rabbim hasta olan herkesi sağlığına kavuştursun İnşAllah. Hala her ay bakıyorlar mı?
Bak içime şüphe düşürdün Muhtemelen öyle yapıcambi başka doktora da mı görünsen daha iyi olur sanki
Tesekkurler yanitiniz icin. Bu arada soylemeyi unuttum cok tebrikler. benim de bu gun regli olmam lazim, gece uyandirdi agri ha dedim oluyorum olmadim. hala ayni. test yaptim negatif. ama ben 24 gunde bir regli oldugumdan dongu de kisa daha yumurtlamadan sonraki 11. gundeyim. o yuzden bekliyorum.Neyse yine de cok tesekkurler yanitiniz icin.
Öyle tabi ailemde çevremde bebek konusu açılırsa bir anda başka bir insana dönüşüyorum köpek gibi kapıyorum herkesi ama burada çok rahat konuşuyorum seviyorum hepiniziAhhh ah inşallah hahhaha imagination forever yapmaz bence o zaman ahiretlik olduk resmen bebek konusunda kimseye yazmadığım anlatamadığım şeyleri size yazıyorum bence sizde öyle
Ay dur şu an hamile miydin senEvet canım sürekli bakılıyor başlarda 15 te bir bakıldı başlarda bebek tüm hormonu alıyor ama artık normale döner dedi doktor bakalım
Evet canımAy dur şu an hamile miydin sen
İnşallah kuzum İnşallahAyyyy umutlandirmak istemiyorum ama kuzum bende 6 gün önceden öyle test yaptım bu ne ya dedim reglime daha var ne sancısı bu dedim ay hadi inşallah