💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar Selam bugün bat günüm. Bu hafta hep yardım kosturmalari ile geçti tuvalete gittigimde bugün çamur gibi bir akintim geldi sabah. Ped taktım başka da gelen giden yok. 23 ocak catlatma iğnesi vurulmuştum. Geçen hafta pazar kan testi vermiştim negatif cikmisti. Yarın sabaha kadın doğum dan randevu aldım sabah çamur gelince 2. Günüm kaçırmayayim diye ama gelen birsey de yok gitmem mantıklı mı sizce

Bi
Bi test yap bence yarın sabah

Tüp bebek tedavisi mi görüyorsun canım
Hayır canım, klomen çatlatma iğnesi verdi doktorum. Şuanlık böyle bir ay bi deneyelim dedi. Bi de çikolota kisti gördü tam emin olamadı ama 1 1,5 cm aralığında gelecek ay çağırdı ozaman anlayacağız dedi. Hiç birşey yokken kist çıktı birde. Herşeyin başı stres, stresten hormonlarımı altüst ettim sanırım.

Çatlatma iğnesi ne işe yarıyor canım biz de gitsek yaparlar mı

Çatlatma iğnesi ne işe yarıyor canım biz de gitsek yaparlar mı
Valla canım bilmiyorum ki kafam öyle karıştı ki en iyi tedaviyi doktorlar biliyor. Ben hormon testi için gittim bide adetin 2. günündeyim.O şekilde önce bi alttan muayene oldum. Sonrasında bu kist çıktı canım sıkıldı ondan sonra doktorun söylediklerini dinleyemedim zaten kiste kafam takldı. Bir ay tedavi uygulayacağız dedi. Yumurtalıklar güzel rahim güzel sadece kansızlığım var kan şurubu verdi. Tsh 3,25 ti onun içinde hap verdi hamile kalırsanda 2 nin altında olması lazım dedi. Vs vs yani doğru tedaviyi doktor muayene de anlayıp sonrasında uyguluyor

Ben de ne zaman gitsem ultrasonla bakıp bi sorun olmadığını söylüyorlar ama herşey ultrasonla da çıkıyor mu ki bu arada bende de tiroid yüksek ilaç kullanıyorum

Ben de ne zaman gitsem ultrasonla bakıp bi sorun olmadığını söylüyorlar ama herşey ultrasonla da çıkıyor mu ki bu arada bende de tiroid yüksek ilaç kullanıyorum
Canım kan ve tsh için ben geçen ay dahiliyede kontrol amaçlı test vermiştim onu gösterdim doktora . Benim adetim çok kanamalı olduğu için sürekli demir depolarım azalıyor. Neyse dahiliye doktorunun verdiği ilacı birde sonuçları kadın doğum doktorumada göstereyim bakalım ne diyecek dedim bu kan hapı yeterli değil kan şurubu verelim dedi Tsh için dahiliye normak görmüştü hiç bir hap vermedi. Ben burada araştırdım 2 nin altında olması gerektiğini öğrendim gitmişken o aralığı da gösterdim ilaç vericem istediğimiz değer değil dedi.
Ultrasona gelince evleneli 2 yıl oldu korunduğumuz için herhangi bir sıkıntı varmı diye 2 yılda 2 -3 kez doktora gittim kist vs yoktu bu da yeni çıktı sanırım. Ne kadar çok istedikçe süreç okadar zorlaşıyor sanırım.

Kist çoğu kişide var canım büyük bi engel değil üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…