💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Tasu al bendende o kadar bende her an adet olcam buraya transfer olacağım oldum şimdiden
Bu mesajı yazarken ne hayaller ne umutlar ne beklentiler içindeydim canım, şimdi ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum. Tek bildiğim bugünümüze binlerce şükür, binlerce hamd olsun. Rabbim bizleri kimsenin acısı ve kimsenin sebebi eylemisin

Amin bitanem amin aldığımız her nefese hamdolsun rabbimin vardır bir bildiği

Ateşim kademeli olarak düşmeye başladı, burada yerimi alacağım 2 gün sonra bu ay ateş ölçmeyi düşünmüyorum ovu testi almayacaktım ama geçen ay test olmasa yumurtlama günüm gelmedi zannedecektim o yüzden test almayı düşünüyorum bu ay da. Bir de yumurtlama masajı yapmak istiyorum. Şu videodan yapabilirsin diye bir öneriniz var mı kızlar? Gerçekten işe yarıyor mu?

Bnde şimdi ovu testi siparişi verdım, bu sefer laboquik aldım
En son 2 ocakta adet oldum
Halaa adeti beklıyorum
Adet söktürücü masaj yapıyorum, tarlusal içtim 6 gün.
Daha gelen gıden yok
Ebru ceylan yumurtlama masajı na bak

Ben innovita bozuk ya da bende olmuyor gibi düşünmüştüm ama net görünce piki tekrar onu almaya karar verdim. Soğan suyu falan denedin mi canım? onu da duymuştum. Çok teşekkür ederim

Ben innovita bozuk ya da bende olmuyor gibi düşünmüştüm ama net görünce piki tekrar onu almaya karar verdim. Soğan suyu falan denedin mi canım? onu da duymuştum. Çok teşekkür ederim
Yok kür denemedim hiç

İnnovita da Bn piki gordum gayet net fakat
9 gün sonra silikleşti
Sürekli innovita pike yakın cıkarıyo
Bnde de oyle oldu, baskalarındada olmuş
O yuzden bu ay laboquik denicem

Yok kür denemedim hiç

İnnovita da Bn piki gordum gayet net fakat
9 gün sonra silikleşti
Sürekli innovita pike yakın cıkarıyo
Bnde de oyle oldu, baskalarındada olmuş
O yuzden bu ay laboquik denicem
Bende de işe yaramadı sanmıştım ama 2 gün pik gösterdi sonra siliklesti. 30 tane test harcadım geçen ay piki görmek için. Normalde almayacaktım ama 13-14. Günden itibaren test etmek için aldım. Sol yumurtalıklarim yavaş gibi geliyor bana bu ay sağda sıra, bir de şu masajı yapayım herhalde sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum. Ateş, her gün ovu testi beni strese soktu sanirim

Evet cnm strese sokuyor
Ben 3 aydır gebelik düşünüyorum
İlk ay ovu yaptım gebe kaldım
Yılbasında kımyasal oldu
Bi dahada adet olmadım
Bu ay yaş faktorunden dolayı yumurta takıbı yaptrmk istıyorum
Adetlerım düzensiz zaten

Benim adetlerim duzenliydi ne zaman çocuk düşündük hemen bozuldu Dr'a kontrole gittiğimde yumurtaliklara baktı bır de kan test yaptı, hormonlarima bakmadı hiç. Eğer bu ay da döngüm uzarsa başka bir dr'a gidicem ben de. Şu an 40 gün oldu. Ben normalde 30-32 günde adet olurdum biz de bu ay yumurtlamayı dikkate alarak ilerledik, tutmadı sanırım hayırlısı olsun canım hakkinda

Bende de aynısı oldu kendimizi strese sokuyor hep olacak diye düşünüyoruz ondan da oluyor bence.
Biz ilk ay denediğimizde 8 gün gecikti ki benimki günü gününedir tabi psikolojik olarak kendimi hamile zannediyordum ki regli oldum çok üzüldüm akışına bırakabilir sürekli düşünmez isek olur inş bu ay hepimizin ayı olacak inanıyorum

Ovulasyon testi ile takip etmistim o yuzden 42. Günde olacağımı biliyorum regl. Takip etmemiş olsaydım benim için de çok sıkıntılı olacaktı acaba hamile miyim sorun mu var neden regl olamıyorum diye psikolojik olarak çok etkileniyoruz bence de. Ateş takibi yapmicam o yüzden bu ay. Belirti görünce ovulasyonla takip edicem

Tamam cnm üzülme olacak inşallah
bende Ovülasyon testi yapıyorum bu ay henüz pik görmedim piki sanki hiç göremeyecekmişim gibi geliyor

Tamam cnm üzülme olacak inşallah
bende Ovülasyon testi yapıyorum bu ay henüz pik görmedim piki sanki hiç göremeyecekmişim gibi geliyor
Valla bana da öyle geliyordu hatta test yapmayi bırakmıştım sonra belirti olunca test yaptım koyulasmayi gördüm, 28. Günde çatladi, umudunu yitirme

Canım benim de romatizmam var geçmiş olsun umarım bebislerimize kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…