- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Bırakmıycaz bebişim sadece stres olmamaya çalışıyoruzYaaa bırakmayın. Pes etmek yok. Allah büyüktürbu aydan ümitliyim inşallah olacak. Öncelikle ben bu ay biraz rejim yapacağım ve spor. Bir de sağlıklı besleneceğim. Dışarıdan yemek istemeye son yumurtam nasıl kaliteli hale gelir bir de bunu bulsam ah ah
Sen ne kadardır demiyorsun kuzum? Kaç yaşındasınBırakmıycaz bebişim sadece stres olmamaya çalışıyoruz
30 yaşındayım aşkım ben 6 aydır deniyoruzSen ne kadardır demiyorsun kuzum? Kaç yaşındasınyaş takıntım oldu kızlar ve bu yaş beni daha çok strese sokuyor galiba
Yaşıtız canım. Bizim de deneyemediğimiz ayları çıkarırsak 6 aydır deniyoruz. 14 aydır istiyoruz ama deneyemediğimiz çok ay oldu. Bir de kimyasal geçirdim sonra biraz toparlanmak istedim vs. İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün30 yaşındayım aşkım ben 6 aydır deniyoruzbence takılma ya verecek olan Allah sonuçta
Ayyyyy ne güzel niye yaşlı gibi hissediyorsun ben hiç öyle düşünmüyorum tam zamanı benceYaşıtız canım. Bizim de deneyemediğimiz ayları çıkarırsak 6 aydır deniyoruz. 14 aydır istiyoruz ama deneyemediğimiz çok ay oldu. Bir de kimyasal geçirdim sonra biraz toparlanmak istedim vs. İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Bilmiyorum hemen olmayınca diyorum geç kalıyorum diyeAyyyyy ne güzel niye yaşlı gibi hissediyorsun ben hiç öyle düşünmüyorum tam zamanı benceamin inşallah
Tabiiiii eklerim ama pazartesiSelam kızlar mart ayı uğur getirsin inşallah
Sat ve bat belli değil henüz regl olmadım
Benide eklermisinbebekheyecani
Merhabalarmerhaba, her gün taze olarak 1,5 keçiboynuzunu kırarak küçük demlikte kaynatıyorum, bi taşım kaynadıktan sonra altını ve kapağını kapatıp sabaha kadar bekletiyorum. Ertesi gün sabah ve akşam yemekten sonra 1er su bardağı içiyor eşim. Her akşam aynı döngüyü tekrar ediyorum. Tekrar tahlil yapmadık ama önemli bişey değil denmişti bize de, biz de kalit açısından faydası olsun diye bu kürü yapıyoruz. Size de fikir olsun
Tamam canımcım pazartesi halledicembebekheyecani bugün marta transfer oldum canım tablodakini 5 Şubat 4 Mart olarak güncelleyebilir misin
Sağol bebişim inşallah gelmezsinTopicigin hayırlı olsun canım ben daha şubattayım ama umudum yok gelecem gibi görünüyor herseýin hayırlısı olsun inşallahbebekheyecani
Ben gebe olsam da gelcem zaten de inşallah listeye yazılmadan geliriz çoğumuzbebekheyecani topik hayırlı olsun canım açıldığını yeni sevayd canımdan öğrendim bende daha Şubat kırmızısı gelmedi ama ne olur ne olmaz burda yerimi alayım
Bende gelecem keşke Şubat gebesi olsakta gelsekBen gebe olsam da gelcem zaten de inşallah listeye yazılmadan geliriz çoğumuzdaha bebekheyecani kendi de zaten adet olmadı inşallah gebe olarak gruba bakar
İnşallah bebişim ağzından bal damlıyorBen gebe olsam da gelcem zaten de inşallah listeye yazılmadan geliriz çoğumuzdaha bebekheyecani kendi de zaten adet olmadı inşallah gebe olarak gruba bakar
amin canım inşallah .hoş geldin :)Bende yeniyim aranızda bu son ayım olur mart ayında gebelik müjdesi alırım inş
sat 31 ocak bat 1 mart