- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Tamam canımcımbebekheyecani canım beni de eklermisin sat 8 şubat bat 16 mart
Canım sana bir şey soracağım reglim 2-3 gün geçince belirtilerde vardı ilk erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı hemen kan vermeye gittim 11,69 çıktı değerim bugünde sabah kaset test yaptım o kopkoyu çıktı doktor pazartesi tekrar kan ver dedi sizce bu hamilelik olabilir mi yoksa çok mu düşük beta
Zaten hamilelik canım tebrikler koyu çıktıysa beta yükselmiştirCanım sana bir şey soracağım reglim 2-3 gün geçince belirtilerde vardı ilk erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı hemen kan vermeye gittim 11,69 çıktı değerim bugünde sabah kaset test yaptım o kopkoyu çıktı doktor pazartesi tekrar kan ver dedi sizce bu hamilelik olabilir mi yoksa çok mu düşük beta
Ayyy Allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah değerim yükselir bir an beta 11,69 olunca acaba dedim çok mu düşük ama bugün çok koyulastigi için bende dedim sanırım betam yükseliyor Allahım inşallah böyle gider 8-9 aydır bekliyorduk bu bebeği inşallah sağlıklı bir evlat nasip eder rabbimZaten hamilelik canım tebrikler koyu çıktıysa beta yükselmiştir
İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım darısı başımıza bize de dua etAyyy Allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah değerim yükselir bir an beta 11,69 olunca acaba dedim çok mu düşük ama bugün çok koyulastigi için bende dedim sanırım betam yükseliyor Allahım inşallah böyle gider 8-9 aydır bekliyorduk bu bebeği inşallah sağlıklı bir evlat nasip eder rabbimçok garip duygular içindeyim hala bazen endişeleniyorum
hamilelikdir o, canım en iyisi kan ver öyle tam belli olurCanım sana bir şey soracağım reglim 2-3 gün geçince belirtilerde vardı ilk erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı hemen kan vermeye gittim 11,69 çıktı değerim bugünde sabah kaset test yaptım o kopkoyu çıktı doktor pazartesi tekrar kan ver dedi sizce bu hamilelik olabilir mi yoksa çok mu düşük beta
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin insan öyle kötü oluyor ki insan Allahım herkese nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canı gönülden yürekten diliyorum hiçbirimizin kucağı boş kalmasın inşallahİnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım darısı başımıza bize de dua et
Evet kuzucum 2. Testim kopkoyu olunca betamın yükseldiğini düşündüm pazartesi randevu aldım 2-3 gün daha beklemek en iyisi rabbim hepimize bu güzel duyguları tattirmayi nasip etsin inşallahhamilelikdir o, canım en iyisi kan ver öyle tam belli olur
canım sat tarihin doğru muKızlar merhaba benide ekler misin
Sat 16 şubat
Bat 11 mart
şubat grubundaydım. Maalesef elendim
Düzeltiyorum canım sat 11 şubatcanım sat tarihin doğru mu
hayırlı sağlıklı olsun canımEvet kuzucum 2. Testim kopkoyu olunca betamın yükseldiğini düşündüm pazartesi randevu aldım 2-3 gün daha beklemek en iyisi rabbim hepimize bu güzel duyguları tattirmayi nasip etsin inşallah
Cnm bnde famera ve iğne istıyorum bu aybu gun doktora gittim 12 klomene başlıyorum, multikist çıktı, klomen pko yaptı galiba ama yine klomen verdiler, kist içinde bir şey söylemediler
bende de gelmiyordu, ilişki oldu sabahısı geldi hiç kaçmaz adet geçigince eşime diyorum hadi görev başına )))) test yaptın mı sen? ben bu aydan hiç umutlu diyilim ya kist falan ( sağda yumurta yok, solda da 11 tane çok fazla yani olma ihtimali çok düşük...Cnm bnde famera ve iğne istıyorum bu ay
Adetım beklıyom
9 gün geçti daha gelmedi
Test yaptım negatifbende de gelmiyordu, ilişki oldu sabahısı geldi hiç kaçmaz adet geçigince eşime diyorum hadi görev başına )))) test yaptın mı sen? ben bu aydan hiç umutlu diyilim ya kist falan ( sağda yumurta yok, solda da 11 tane çok fazla yani olma ihtimali çok düşük...
Yaaaaa ne güzel bi rüya. Hayırlara çıksın inşallahbebekheyecani
Rüyamda seni gördüm
Hayrolsun inşallah
Rengarenk Bi yazlık elbise giyip, renkli güneş gözlüğü takmıştın
Birlikte, selfie çekildik