💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar neler yapsak bu ay bence bunları konuşalım ben önce şu stresini yönetmeliym ama nasıl olacak bilmiyorum
Valla ben bu ay bir şey yapmıycam umudum yok çünkü Allah ne zaman dilerse o zaman olsun belki eşim için keçi boynuzu pekmezi alırım daha da ben bir şey yapmam

En başta sana ve şubattan elenen tüm harika anne adaylarımıza uğulru gelsin canım

Bu ayı doktor ayı ilan ettik eşimle ikimizde doktora gittik. Elhamdülillah bende bir problem çıkmadı değerler hormonlar hiç bir eksiklik falan yok dedi sedece folik asit yazdi kullansam mi kullanmasam mi bilemedim ama 1 ay kullanmaya karar verdim başladım bakalım. Eşim de de çok şükür problem çıkmadı yani bir degerinde biraz düşüklük var ama önemli bişey degil dedi günümüzde stres altında yaşam sartlarinda normal dedi ama eşim için birşeyler denemek istiyorum ne önerirsiniz kızlar

Yaaa bırakmayın. Pes etmek yok. Allah büyüktür bu aydan ümitliyim inşallah olacak. Öncelikle ben bu ay biraz rejim yapacağım ve spor. Bir de sağlıklı besleneceğim. Dışarıdan yemek istemeye son yumurtam nasıl kaliteli hale gelir bir de bunu bulsam ah ah

Yaaa yeni topigin hayırlı olsun bebegim uğur getirsin inşallah hepimize

merhaba, her gün taze olarak 1,5 keçiboynuzunu kırarak küçük demlikte kaynatıyorum, bi taşım kaynadıktan sonra altını ve kapağını kapatıp sabaha kadar bekletiyorum. Ertesi gün sabah ve akşam yemekten sonra 1er su bardağı içiyor eşim. Her akşam aynı döngüyü tekrar ediyorum. Tekrar tahlil yapmadık ama önemli bişey değil denmişti bize de, biz de kalit açısından faydası olsun diye bu kürü yapıyoruz. Size de fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…