💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Hiç üzülme kist diye. Kisti olmayan yok nerdeyse ama alttan muayene ile daha iyi görülüyor diye biliyorum ben de. Bende polikistikler var onları alttan görebiliyorum dedi doktor mesela. Ama kist canını sıkmasın

Hiç üzülme kist diye. Kisti olmayan yok nerdeyse ama alttan muayene ile daha iyi görülüyor diye biliyorum ben de. Bende polikistikler var onları alttan görebiliyorum dedi doktor mesela. Ama kist canını sıkmasın
Teşekkür ederim canım. Ben ilk etapta baktığında çikolata kisti dediği için üzülmüştüm. Bide adetim alttan muayene oldum acaba kistin ne kist olduğunu yanlış mı gördü diye düşünüyorum. Ne kist olduğundan emin de olamadı zaten. Gelecek ay anlayacağız dedi. Şu zor günlerde benim yaşadığım bi hiç gerçi.
Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik süreci ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Başka bir doktora da gidebilirsin. Ben de yazın oldu kist. Polikistik harici. Regl bittikten 10 gün sonra tekrar kanamam oldu leke şeklinde. Ve bu dediğim çok uzun sürdü 12 gün falan. İlaç verdi bi ay kullan kontrol edelim dedi. Bir ay sonunda kaybolmuştu. Ama polikistikler duruyor. Geçer yani kafana takma bunu evet malesef bu zor günlerde kendi sorunlarımız hiçbir şey. Evde olduğumuza utanıyoruz

Sende takma kuzum polikistikle de çok hamile kalan var. Stres yapmamak lazım sadeceen yakın zamanda Allah’ım gönlüne göre versin.

Herkese merhaba. Öncelikle hepimize geçmiş olsun, Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın . Ocak ve şubat topiklerinizi sessizce takip ettim. Bu ay bende aranıza katılmaya karar verdim. 29 yaşındayım 7 aydır çocuk istiyoruz her şey normal olmasına rağmen bebişimiz olmadı malesef. Acele etmemin sebebi kronik hastalığım var romatizmam. İlaçlarım azaltıldı gebelik planladığım için. Mart ayı hepimize uğurlu gelir umarım. Canım sat 12 şubat bat 9 mart bebekheyecani

Hoşgeldin canım

Hepinize merhabalar.Ekim topiğinden sonra hüsrana uğrayıp pes ediyorum artık uğraşmayacağım demiştim ama sonra kendimle yüzleştim ve her şeyin bir vakti var düşüncesiyle kendimi yıpratmayacağıma,negatifi görsem de strese girmeyeceğime dair kendime söz verdim.Ve farkettim ki burada sizlerle konuşmak dertleşmek iyi geliyor o yüzden ben de Mart grubuna katılıyorum:) SAT 10 ŞUBAT BAT 14 MART ekleyebilir misin beni de bebekheyecani

Hoşgeldin canım

Tasu al bendende o kadar bende her an adet olcam buraya transfer olacağım oldum şimdiden

Merhaba kızlar
Bu ay ilk defa ovülasyon testine başladım cuma günü tek çizgi idi negatif galiba cumartesi biri kırmızı biri silik bugünde (yani pazar)aynı şekilde idi önceden yapan var mı ikisininde tam kırmızı olması şart mı bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

Evet ikisi de aynı koyulukta olmalı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…