- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.196
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.941
testın elınde ne kadar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
testın elınde ne kadar var
Cnm az az artıp, koyulaşıp düşecek bellikuzucum bencede koyulasmıs bence sen bıdaha kan ver yarın.ılk gunku pozıtıfler ıgne etkısındendı bence
2 yumoş vardı biri 18 mmCanım koyulasma var ama kaç yumurtan olusmustu arkadan gelen olabilir mi?
Kimyasal olsaydı Bat' tan sonra silikleşmesi gerekmez miydi? Ben forumda hep öyle okudum. Bence içini ferah tut. KEndini üzme, olmadı tekrar kan ver kuzum.Cnm koyulassa nolur yıne düşecek belli bat 3 gün geçti
23 değer çok düşük
Nerden tutsam olmuyor
Persembe vericem cnmBence de bariz koyulaşmış Yarın mı kan vereceksin
Amin teşekkür ederim herkes görsün inşallahAh çooook sevindim yarın öbürgün tekrarlayın testi inşallah kopkoyu çizgiler görürsünüz
Insallah bir an once netlik kazanir kuzum. Dusunmekten kurtulursun en azindan. Rabbim hayırlı olani versinPersembe vericem cnm
Adet agrılarım başladı bugun ama
Göğüslerim patriot füzesi gbi
Aa ikisinde birden cikmis canim.. tek test olsaydi acaba diyecektim ama bariz gorunuyor insallah vardir ya. Testi tekrarlasan var mi elinde test
Kızlar testim yok başkaE kuzum fazla varsa test bir yap şimdi. Bir de sabah yapıp bakrsın.
Hiç yok hiç böyle bi şans olamaz ya valla ikisindede gözüküyor ben mi yanlış görüyorumtestın elınde ne kadar var
persembe verecgın kanda ortaya cıkar hersey , arkdasların dedıgı ıhtımalerde olabılır ne bıleyım gec olmus olabılır , persembe gunu netlesıcek ınsallah olumlu guzel sonuclar cıkarPersembe vericem cnm
Adet agrılarım başladı bugun ama
Göğüslerim patriot füzesi gbi
evet ıkısınde de gozukuyor kuzum bırı olsa bosver dıcektımde ıkısınde de olunca bılemedım adete kac gun varHiç yok hiç böyle bi şans olamaz ya valla ikisindede gözüküyor ben mi yanlış görüyorum
4 gün var daha canım ama bende pıhtılaşma sorunu var öğrenir öğrenmez iğneye başlamam gerekiyor kan verip negatifi görmektende ödüm kopuyor en iyisi eczane bulup test alayım yarın testi tekrarlıyayım varsa çıkar zatenevet ıkısınde de gozukuyor kuzum bırı olsa bosver dıcektımde ıkısınde de olunca bılemedım adete kac gun var
suan kan vermen uygun degıl bencede , yarın bak kasette al ıkı uc saat tutup aksam da yap sabahta bellı olur :)4 gün var daha canım ama bende pıhtılaşma sorunu var öğrenir öğrenmez iğneye başlamam gerekiyor kan verip negatifi görmektende ödüm kopuyor en iyisi eczane bulup test alayım yarın testi tekrarlıyayım varsa çıkar zaten
Ayy çatlıcam stresten ama ikisindede gözüküyor olmasa ikisi birden niye gözüksünkü eczaneden hangi testi alayım canım 10 betayı gören hangisidir çünkü muhtemelen şuan varsada 5-10 arası bişeydirsuan kan vermen uygun degıl bencede , yarın bak kasette al ıkı uc saat tutup aksam da yap sabahta bellı olur :)
ay bazen en dandık test bıle gosterıyor varsa su 25-30 tllıklerden bıtane erken gebelık al ıkı tane de kaset test ne varsa artık :)Ayy çatlıcam stresten ama ikisindede gözüküyor olmasa ikisi birden niye gözüksünkü eczaneden hangi testi alayım canım 10 betayı gören hangisidir çünkü muhtemelen şuan varsada 5-10 arası bişeydir
Daha önce kan verip negatifi görmeseydim şuan gidip kan vermiştim. Sabaha kadar meraktan çatlamam inşallahay bazen en dandık test bıle gosterıyor varsa su 25-30 tllıklerden bıtane erken gebelık al ıkı tane de kaset test ne varsa artık :)
Ay İnşAllah doğrudur test yapmaya devam et koyulaşır İnşAllah gitgideKızlarrrrrrr acil yardım nolur ben sabah test yaptım işe geç kaldığım için sadece 5 dakika bakabildim çizgi çıkmayınca bıraktım gittim eve geldim testte çizgi var sizce kuramamıdır testlerden biri bir gebenin günlüğünün diğeride innovitanın
İkisindede çizgiyi görebildinmi kuzum kasette zaten direk gözüküyor nerden bakarsan bak hatta fotoda az bile çıkmış bildiğin çizgi var strip olandada gölge görüyorum ama benAy İnşAllah doğrudur test yapmaya devam et koyulaşır İnşAllah gitgide
Sen dedıgım gıbı yap al , aksam da bak belkı cıkar . Bide cok erken yapılan testlerde ben on dk sonrasını baz alıyorum zaten cok az hcg oldugu ıcın anca oturuyor teste bence :) yarınıda bekleyebılırsın tabıDaha önce kan verip negatifi görmeseydim şuan gidip kan vermiştim. Sabaha kadar meraktan çatlamam inşallah
Kndıme Söz vermiştim kana erken gitmıcem dıyeInsallah bir an once netlik kazanir kuzum. Dusunmekten kurtulursun en azindan. Rabbim hayırlı olani versin