- 21 Haziran 2022
- 115
- 94
- 25
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.961
Ben elendim bana bir çarpı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ağzın bal yesin ya bu zaten kuruma çizgisiyse yok artık yaniSen dedıgım gıbı yap al , aksam da bak belkı cıkar . Bide cok erken yapılan testlerde ben on dk sonrasını baz alıyorum zaten cok az hcg oldugu ıcın anca oturuyor teste bence :) yarınıda bekleyebılırsın tabı
Bence var kuzummHiç yok hiç böyle bi şans olamaz ya valla ikisindede gözüküyor ben mi yanlış görüyorum
yanı renkte var askım grı de degıl gıbı duruyor burdan bakıncaAyyy ağzın bal yesin ya bu zaten kuruma çizgisiyse yok artık yani
Neden öyle düşünüyosun canım senin değerin su an 23 değil artmıs 3 gün geçmiş olabilir böyle olan tek sen değilsin lütfen yapma dur bakalım bi takip et sen baska var mı testinCnm koyulassa nolur yıne düşecek belli bat 3 gün geçti
23 değer çok düşük
Nerden tutsam olmuyor
Yok kuzum gri değil valla pembe gibiyanı renkte var askım grı de degıl gıbı duruyor burdan bakınca
Ilk gebelik mi olacak canim?Ayyy ağzın bal yesin ya bu zaten kuruma çizgisiyse yok artık yani
1 kaybım var canım 5 ay önceIlk gebelik mi olacak canim?
Canım bunda bariz gördüm ben ne zaman yumurtladın biliyor musun ?Ayyy ağzın bal yesin ya bu zaten kuruma çizgisiyse yok artık yani
Degil kuzum merak etme bebişin seninle inşallahAyyy ağzın bal yesin ya bu zaten kuruma çizgisiyse yok artık yani
10 şubatta yumurtladı savascii canım bugün 11. Günü şuan şoktaCanım bunda bariz gördüm ben ne zaman yumurtladın biliyor musun ?
İnşallah geliyor bebiş10 şubatta yumurtladı savascii canım bugün 11. Günü şuan şokta
Gözün aydın canım çok şükürcanım kızlar babamın sonucu çıktı beynındekı kıtle hemanjıom muş.dr buyumedıgı surece sorun yok dedı hıcbısey yapamayacagız dedı.Çoksukur kotu huylu bısey cıkmadı ❤ sizi dinleyıp esımlede konustum dun,dun aksam hep yanımdaydı bugunde hep beraber gıttık hastaneye ıkı kere.sizi sevıyorum :) .bu arada dun bı arkadas yazmıstı burası cok streslı gırmıyorum dıye,ben oyle dusunmuyorum acıkcası tam tersı bana hep ıyı geldı çünkü bizim grupta bı gonul bagı var ve herkes dolu ınsan burada,tam tersı herkesın tecrubesınden faydalanıyoruz her konuda (adet olunca küsüp bızde gırmıyoz bazen o ayrı :)
Bebegım sabah hemen bıtane en okkalısından test patlatıyorsun.beklemıs teste asla yorum yapmıcam cunku bılıyosun kıpkırmızıydı kosarak kan verdım ve sıfırdı.o yuzden asla uzulmenı ıstemıyorum o yuzden testı tekrarla elınde varsa lütfen benegmKızlarrrrrrr acil yardım nolur ben sabah test yaptım işe geç kaldığım için sadece 5 dakika bakabildim çizgi çıkmayınca bıraktım gittim eve geldim testte çizgi var sizce kuramamıdır testlerden biri bir gebenin günlüğünün diğeride innovitanın
Ya bunda bariz belli kuruma cizgisi pembe olmuyor hiç bende olmadı yaniAyyy ağzın bal yesin ya bu zaten kuruma çizgisiyse yok artık yani
Hadı test yap bebegım çisini tut bıraz oyle yap amaYa işte bende bilmiyorum ki ama ikisindede çizgi var sanki ya
Adetin geçtimi canimAyyy ağzın bal yesin ya bu zaten kuruma çizgisiyse yok artık yani
Evet kuzum 10 mart cuma akşamı yumurtam çatladı bugün 11. GünümCanım bunda bariz gördüm ben ne zaman yumurtladın biliyor musun ?
Valla aynı b..k bende yiyorum kan vermeye gidiyorum stresten migrenim tuttu direk varsa vardır yoksa yoktur ben sabaha kadar böyle bekliyememBebegım sabah hemen bıtane en okkalısından test patlatıyorsun.beklemıs teste asla yorum yapmıcam cunku bılıyosun kıpkırmızıydı kosarak kan verdım ve sıfırdı.o yuzden asla uzulmenı ıstemıyorum o yuzden testı tekrarla elınde varsa lütfen benegm