- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.921
Bence de bariz koyulaşmış Yarın mı kan vereceksinKızlar elimde Bi freely vardı
Bnde sabh ilk idrarla yaptım
Ne bilim yaptım işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de bariz koyulaşmış Yarın mı kan vereceksinKızlar elimde Bi freely vardı
Ne bilim yaptım işte
Kızlar elimde Bi freely vardı
Ne bilim yaptım işte
kuzucum bencede koyulasmıs bence sen bıdaha kan ver yarın.ılk gunku pozıtıfler ıgne etkısındendı benceKızlar elimde Bi freely vardı
Ne bilim yaptım işte
Ee koyulasıyo buKızlar elimde Bi freely vardı
Ne bilim yaptım işte
Sana bekle dememin sebebi buydu canım bak cok stres oldun üzülüyosun cok testle takip etseydin keske biraz en azından az koyulasma görene kadarKızlar elimde Bi freely vardı
Ne bilim yaptım işte
Bende az önce yaptım sizinki gibi silik çıktı (8 aydır ilk defa silik çizgi gördüm), bekleyeceğimBence çıkabilir ama beklemek en güzeliymiş ben 6 gün önce yaptım testi batın geçmesini beklemek o kadar stresliymiş ki gerçekten evet sabredemiyoruz ama bekleyeniliyorsan keisnlikle günün geçtikten sonra yap en güzeli inşallah vardır dua edeceğim
Benim yumurtlamadan sonra 6 7.günlerde ara ara sol ksıkta batma kramp oluyordu anlık. Soldan yumurtlamıştım zaten ben bu ay. Olabilir aslımda test yaptın mı canım ben erken gebelik testiyle öğrendim çok silikti 6 gün kala gittikçe koyulaştı
Tatvan aşırı güzel insanları çok sıcak kanlı ben 41 gün kaldımHic de sevmem bitlisi Tatvan'da olsaydın keşke ora daha guzel
Eeee bu koyu olmuş tatlımKızlar elimde Bi freely vardı
Ne bilim yaptım işte
canım nisan grubu açıldı oraya yazdır istersen ismini :)Sat 11 Mart bat 8 nisan
E cok iyi koyulasma var. Dün bosuna mi üzüldük yani e hadi oyle olsun lutfen yine de yarin kan vermeme kararini destekliyorum canimdedigin gibi gelecek olan gelecek bekleyip gör strese gerek yok haftaya kadar her sey yolunda giderse verirsin bir kan dahaKızlar elimde Bi freely vardı
Ne bilim yaptım işte
11'inde döllendiyse yarın çıkması lazım. 12'si döllendiyse öbür gün çıkar. Senin dediğin tarihte hayli hayli çıkarBilmiyorum ki kuzum ya çıkar mı ki döllenme ne kadar sürede oluyor acaba
Koyulaşmanın güzelliği pekiKızlar elimde Bi freely vardı
Ne bilim yaptım işte
imagination forever fnd_50 Papatyamaviss ayy çok heyecan yaptım diğer kızlar nolur bi bakın hemenKızlarrrrrrr acil yardım nolur ben sabah test yaptım işe geç kaldığım için sadece 5 dakika bakabildim çizgi çıkmayınca bıraktım gittim eve geldim testte çizgi var sizce kuramamıdır testlerden biri bir gebenin günlüğünün diğeride innovitanın
Ay inşallah vardır. 10 dk sonrasını dikkate almayın diyorlar ama ne zaman çıktı acaba bilemeyince bir şey diyemedim.Kızlarrrrrrr acil yardım nolur ben sabah test yaptım işe geç kaldığım için sadece 5 dakika bakabildim çizgi çıkmayınca bıraktım gittim eve geldim testte çizgi var sizce kuramamıdır testlerden biri bir gebenin günlüğünün diğeride innovitanın
Ya işte bende bilmiyorum ki ama ikisindede çizgi var sanki yaAy inşallah vardır. 10 dk sonrasını dikkate almayın diyorlar ama ne zaman çıktı acaba bilemeyince bir şey diyemedim.
Aa ikisinde birden cikmis canim.. tek test olsaydi acaba diyecektim ama bariz gorunuyor insallah vardir ya. Testi tekrarlasan var mi elinde testKızlarrrrrrr acil yardım nolur ben sabah test yaptım işe geç kaldığım için sadece 5 dakika bakabildim çizgi çıkmayınca bıraktım gittim eve geldim testte çizgi var sizce kuramamıdır testlerden biri bir gebenin günlüğünün diğeride innovitanın
E kuzum fazla varsa test bir yap şimdi. Bir de sabah yapıp bakrsın.Ya işte bende bilmiyorum ki ama ikisindede çizgi var sanki ya
Cnm koyulassa nolur yıne düşecek belli bat 3 gün geçtiE cok iyi koyulasma var. Dün bosuna mi üzüldük yani e hadi oyle olsun lutfen yine de yarin kan vermeme kararini destekliyorum canimdedigin gibi gelecek olan gelecek bekleyip gör strese gerek yok haftaya kadar her sey yolunda giderse verirsin bir kan daha
Ah çooook sevindim yarın öbürgün tekrarlayın testi inşallah kopkoyu çizgiler görürsünüzBende az önce yaptım sizinki gibi silik çıktı (8 aydır ilk defa silik çizgi gördüm), bekleyeceğim