-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.401
Azcık dişimizi sıksak bunlar olmaz acaba mi diye adrtliyken bile test yapacazBende giderken olmuştum o yüzden çok gülesim geldi
Canım orası çizginin kendi alanı yani orada pembe veya kırmızı görmemiz lazımYok 2 dk bile geçmedi yapar yapmaz çektim
Bence çok normal geç döllenme ihtimalini düşünürsek, negatif enerji yollamayalım evrene lütfen pozitif olalım herşey çok güzel gidicek değerin çok güzelKızlar benim beta 23 çıktı
Oyuzden hiç doktorun yanına falan uğramadım
Gelirken freely test buldum 2 tane aldım
@fnd_50 @tweeetyyy @simurggggPerlitik @Fitanneaday @Nissalovely @imagination forever A Afratafrac bebekheyecani @Papatyamaviss @aynurland @Rachel35
Ay sorma utanmasam yapıcamAzcık dişimizi sıksak bunlar olmaz acaba mi diye adrtliyken bile test yapacaz
Kızlar benim beta 23 çıktı
@fnd_50 @tweeetyyy @simurggggPerlitik @Fitanneaday @Nissalovely @imagination forever A Afratafrac bebekheyecani @Papatyamaviss @aynurland @Rachel35
Cnm sen öğrendiğinde çok erkendi
Bn bılerek bekledım ama yok
Neden üzüldün ki bu ilk sonuç değil mi artışına bakalımKızlar benim beta 23 çıktı
Ya bende böyle oldum bu ay ve 2 gün geçti regl olmadım hala. Testlerde negatif ne yapıcam bilmiyorum ilk kez gecikti gebelik olsa testlerde silik çizgi bile olsa çıkardı ama yokUmutlandırmak istemem ama benim de öyle olmuştu adet olacak gibi ağrılar oluyor ama kanama olmuyor. Rahim kalınlaşır bebek tutunurken oluyor sanırım
Gebelik yok ise inşallah regl hemen gelsin, insan böyle bilinmezlikte daha bir tuhaf oluyor.Ya bende böyle oldum bu ay ve 2 gün geçti regl olmadım hala. Testlerde negatif ne yapıcam bilmiyorum ilk kez gecikti gebelik olsa testlerde silik çizgi bile olsa çıkardı ama yok
Hahaha ben çok yaptımAzcık dişimizi sıksak bunlar olmaz acaba mi diye adrtliyken bile test yapacaz
Bnde yaşadım ama bu ay karalıyım gecikmeyi bekliyecemHahaha ben çok yaptımilk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım o yüzden
İki ay yapmıştım hatırladımYok yok yapma kuzum bekle sen
Bende öyle yapacağım inşallah nisan ayından pek ümidim yok gerçi ama kısmet bakalımBnde yaşadım ama bu ay karalıyım gecikmeyi bekliyecem
Bn kimyasal kanamasında acaba dedim gelmeyince varmı ki diye ümit etmiştim doktora gidip 0 i alıp geldimİki ay yapmıştım hatırladımreglim az olmuştu diye
Sen hamile değil misin canımBende öyle yapacağım inşallah nisan ayından pek ümidim yok gerçi ama kısmet bakalım
Cnm ilk sonuç ama o kadar beklefimNeden üzüldün ki bu ilk sonuç değil mi artışına bakalım
Bn kimyasal kanamasında acaba dedim gelmeyince varmı ki diye ümit etmiştim doktora gidip 0 i alıp geldim
Ah bi bilsem sözde vazgeçtiydim olmuyor diye bu ay çör parçalı gelince söküldü adet dedim bi daha deneyimHey Allahım ne olcak bu halimiz akıllanmayız biz