- 9 Mart 2022
- 8.267
- 6.287
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.361
Bende farklı bir konuda bir kadının yorumuna kahkaha attım niyeyse çok güldümHahaahahahah kız cok güldümof anne olmaya calısmak cılgınlık herseyi yapıyoruz ya
Tam 10.gün kuzum cok silik amaCanim peki ilk çizgiyi kaç gün sonra gördün
HahahaahBende farklı bir konuda bir kadının yorumuna kahkaha attım niyeyse çok güldümözet geçeyim, küçük bir çocuğu varmış korunmasız ilişkisi olmuş belirtileri vs varmış istemiyormuş test yapmış ama negatifmiş 6 gün gecikmesi varmış
Sonra herkes sormuş durumunuz nedir falan
Kadında kan vermeye giderken regli oldumyazmış hala gülüyorum yaşadım diye heralde
Evet kuzum biliyorum zaten sabah ilk iş ölçtüm o 36.5 çıktı.Kuzum ateşi sabah uyanır uyanmaz ve yataktan çıkmadan ölçmek gerekiyormuş
İnşallah canin sabah ilk idrarimla yapicam koyulugu gormeden kendimi kaptirmiyorumOlur neden olmasın canım bugün belli oldu demek ki yarın sabah bir daha yap bakalım hadi hayırlı olsun insallah güzel ilerler
Ovulasyon testi yapiyor muydun canim? Nasil anladin? Bir de duzensizlik var miydi?Hahahah hayırbata 5 gün kala yumurtladım adetim bayagı ileri tarihe gitmiş oldu
Benimde kan verdiğim gün adet olduğuma benzemiş sonuç çıkmadan adet oldum bu ayBende farklı bir konuda bir kadının yorumuna kahkaha attım niyeyse çok güldümözet geçeyim, küçük bir çocuğu varmış korunmasız ilişkisi olmuş belirtileri vs varmış istemiyormuş test yapmış ama negatifmiş 6 gün gecikmesi varmış
Sonra herkes sormuş durumunuz nedir falan
Kadında kan vermeye giderken regli oldumyazmış hala gülüyorum yaşadım diye heralde
Bebeğim sen normal kaset testle yapman lazım takibiBen de bunlar arasında yükselik var diye incelemekten kör oldum delirdim iyice
Canım onunla yapıyordum aslında artımed t1-t2 ama bulamıyorum artık onu. Şimdi sınıftan başka markaya geçmek istemedim. Evde prodoctor vardı onunla devam ettim. Bu kan vereceğim bakalımBebeğim sen normal kaset testle yapman lazım takibi
Sadece tek bir testten mi baktınız bende 4 tane artımed vardı t1 t2 olan , 2 tanesinş yaptım aynı sonuç silik çizgiDoğrudur kuzum iki ay çizgi çıkıp koşarak kan verdim ağlayarak döndüydüm bir daha da tövbe etmiştim
28-35 arası değişiyordu adetim kuzum ovulasyon testi yaptım ona göre değerlendirme yaptım hatta pik günü değerlendiremedim catlama günü değerlendirdim 10.gün de test yaptım şansıma gördüm erken gebelikte bir de enfeksiyondan korktugum için ilişkiden sonra beklemedim hic yani tutcagında tutuyor bence spermler cok hızlı hareket ediyor zaten bence beklemesende giden gidiyoOvulasyon testi yapiyor muydun canim? Nasil anladin? Bir de duzensizlik var miydi?
Kendi hesapladıgım bata göre2 3 gün gectiCanım onunla yapıyordum aslında artımed t1-t2 ama bulamıyorum artık onu. Şimdi sınıftan başka markaya geçmek istemedim. Evde prodoctor vardı onunla devam ettim. Bu kan vereceğim bakalımsen ne zaman vereceksin? Bat kaç gün gecikti?
Aynen öyle canım sen kendine değer ver.Bak 5 kilo vermişim bugun eczaneye gittim ona ilaç aldım o sırada tartıldım 80 kilo olmuşum bu ara da saat 1 de hsg çekilcem
Kesinlikle öyle o sürünsün bak bakalım ben veriyor muyum sabah kalktı diyo boğazlarım ağrıyor dedim ne yapim kalk kendine ilaç iç dedim umurumda değil dedim kalktım oğlumun yanına gittim
Benim bugün 5 gün oldu ☺ son adetten sonraki 33. GünKendi hesapladıgım bata göre2 3 gün gectisenin kac gün canım
Ramazan ayı inşallah tüm bereketiyle gelecek kuzum.ben de elendim kızlar.
Değerin kaçtı canım senin kaçla öğrendin ilk ne zaman vermiştin bi kendime uyarlama yapayımBenim bugün 5 gün oldu ☺ son adetten sonraki 33. Gün
Ramazan ayı bereketiyle gelir canım hep birlikte yeniden başlarızben de elendim kızlar.