- 12 Mart 2023
- 1.035
- 2.018
- 33
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.381
Bat günü yani 28. Gün 197 ile öğrendim canımDeğerin kaçtı canım senin kaçla öğrendin ilk ne zaman vermiştin bi kendime uyarlama yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat günü yani 28. Gün 197 ile öğrendim canımDeğerin kaçtı canım senin kaçla öğrendin ilk ne zaman vermiştin bi kendime uyarlama yapayım
Tamam canım saglıkla ilerlesin hepimizinki insallahBat günü yani 28. Gün 197 ile öğrendim canım
Şüphe ediyorum bende ama kist patladi bence simsiyah 2 gün ilk günü normal adet gördüm birsaat felan sadece sonra kahve rengine döndü 2ci günü kocaman siyah bişey geldi ondan sonra durdu bende devami gelicek sandım 5 gün oldu gelen giden yokCanım ben kimyasal geçirdiğim ay öyle oldu senin de öyle olmasın ?
Senin bat bugün müydü kuzum?Kızlar benim beta 23 çıktı
Oyuzden hiç doktorun yanına falan uğramadım
Gelirken freely test buldum 2 tane aldım
fnd_50 tweeetyyy S simurgggg Perlitik Fitanneaday Nissalovely imagination forever A Afratafrac bebekheyecani Papatyamaviss aynurland Rachel35
2 gün önceydiSenin bat bugün müydü kuzum?
Kızlar benim beta 23 çıktı
fnd_50 tweeetyyy S simurgggg Perlitik Fitanneaday Nissalovely imagination forever A Afratafrac bebekheyecani Papatyamaviss aynurland Rachel35
Kuzum belki normaldir bu değer? HErkesin bat ı 1-2 gün geçince hemen yükseliyır mu acaba. BEnce bekle bakalım.Kızlar benim beta 23 çıktı
Artışa bakalım kuzum. Böyle çok düşük değerlerle ilerleyen çok var inşallah sağlıkla ilerlesin kuzum2 gün önceydi
Bugun iğnenin 18. Günü
aşkım önemli olan hamilesin, sıkma canını, inşallah hayırlısıyla güzelce yükselecekKızlar benim beta 23 çıktı
Ramazan inşallah uğurlu gelirr kuzumben de elendim kızlar.
canim üzülme ya... ihtimaller arasindaydi hepimiz yasadik yasiyoruz görüyorsun. Hayirlisi böyleymiş diyelim. Gecen hafta gormustun ilk silik cizgiyi. 5 civari olsa o zaman.. yeterince artmamis. O yüzden artar mi diye umutlandirmak istemiyorum seniKızlar benim beta 23 çıktı
Evt ilk silik çizgiyi ben gecen salı akşamı gördümcanim üzülme ya... ihtimaller arasindaydi hepimiz yasadik yasiyoruz görüyorsun. Hayirlisi böyleymiş diyelim. Gecen hafta gormustun ilk silik cizgiyi. 5 civari olsa o zaman.. yeterince artmamis. O yüzden artar mi diye umutlandirmak istemiyorum seni
Cnm sen öğrendiğinde çok erkendiCanım bat ne zamandı ben de 13.8 ile öğrendim biliyorsun önemli olan artması
Cnm yok nie yanlış anlıyımTikabasa canimcm insallah yanlış anlamamissindir beni. Herkes artar belki diye umut dolu yazmis.. keske oyle olsa insallah oyle olur cok isterim inan ben de silik cizgi gordum hafif koyulasir gibi oldu sonra olmadi biliyorsun. Bazen kabullenip yola devam etmek de iyi gelebiliyor insana. O yuzden oyle yazdim. Her seyin hayırlısı
Bende giderken olmuştum o yüzden çok gülesim geldiBenimde kan verdiğim gün adet olduğuma benzemiş sonuç çıkmadan adet oldum bu ay
Umutlandırmak istemem ama benim de öyle olmuştu adet olacak gibi ağrılar oluyor ama kanama olmuyor. Rahim kalınlaşır bebek tutunurken oluyor sanırımEvet bebeğim bugün bat ama hiç adet olcak gibi değilim. Kaç gündür akşamları karnım ağrıyor adet olcak gibi sonra geçiyor. Gelen giden yok henüz