- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.421
Değilim canım ben onu totem yaptımSen hamile değil misin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değilim canım ben onu totem yaptımSen hamile değil misin canım
y bnde hamilesin sandım ayı açtı hamile kaldı ne güzel demiştimDeğilim canım ben onu totem yaptım
Aynen ya bir de ben tiroid ilacı kullanıyorum eğer varsa hemen ilacı değiştirmem gerekiyor. Ama nedense hiç umudum yok bir an önce regl olsam da rahatlasam modundayımGebelik yok ise inşallah regl hemen gelsin, insan böyle bilinmezlikte daha bir tuhaf oluyor.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun İnşAllah Hem burada neler gördük belki senin de çok şaşırtıcı bir gebelik hikayen olacak bilemeyiz. Dua edelim senin için umudu kaybetmeyelimCnm ilk sonuç ama o kadar beklefim
Bugun iğne hariç 18.gun
Daha yuksek beklıyordum
Akışına bıraksak olucak bebişte bu stresden olmuyorAh bi bilsem sözde vazgeçtiydim olmuyor diye bu ay çör parçalı gelince söküldü adet dedim bi daha deneyim herşeyden bişey çıkarıyoz
Ben bu ay yoğunum ateşe başladım işte becere bilirsem olursa olur olmasada hayırlısıAkışına bıraksak olucak bebişte bu stresden olmuyor
Tamam işte var hadi hayırlısı inşallah bu ilk kan testin demi 2 gün sonra bir daha yap bak 2 kat artıyorsa sıkıntı yok niye üzülüyorsun şimdidenKızlar benim beta 23 çıktı
Oyuzden hiç doktorun yanına falan uğramadım
Gelirken freely test buldum 2 tane aldım
@fnd_50 @tweeetyyy @simurgggg @Perlitik @Fitanneaday @Nissalovely imagination forever A Afratafrac bebekheyecani Papatyamaviss @aynurland @Rachel35
Sevindim canım bak kilo da vermişsin aynen devam canımBak 5 kilo vermişim bugun eczaneye gittim ona ilaç aldım o sırada tartıldım 80 kilo olmuşum bu ara da saat 1 de hsg çekilcem
Kesinlikle öyle o sürünsün bak bakalım ben veriyor muyum sabah kalktı diyo boğazlarım ağrıyor dedim ne yapim kalk kendine ilaç iç dedim umurumda değil dedim kalktım oğlumun yanına gittim
Hsg için de Allah kolaylık versin inşallah geçmiş olsun canımBak 5 kilo vermişim bugun eczaneye gittim ona ilaç aldım o sırada tartıldım 80 kilo olmuşum bu ara da saat 1 de hsg çekilcem
Kesinlikle öyle o sürünsün bak bakalım ben veriyor muyum sabah kalktı diyo boğazlarım ağrıyor dedim ne yapim kalk kendine ilaç iç dedim umurumda değil dedim kalktım oğlumun yanına gittim
Evet cnm Bn normalde cuma giderim dıye düşünmüştüm ana sonuç boyle çıkınca Çarsamba giderimTikabasa canım bence bi 2 gün sonra tekrar artısa bak eğer artmazsa o zaman tamam sıkıntı ama artarsa düzenli betası geç artanlarıda gördük
Var ama adetim 2 gün geçtiTamam işte var hadi hayırlısı inşallah bu ilk kan testin demi 2 gün sonra bir daha yap bak 2 kat artıyorsa sıkıntı yok niye üzülüyorsun şimdiden
Bencede öyle yap carsamba da bakalım değerine o zaman belli olur herseyEvet cnm Bn normalde cuma giderim dıye düşünmüştüm ana sonuç boyle çıkınca Çarsamba giderim
elındekı testı ıkı gun bekle oyle yap yıne bellı olur sanırım kuzum , belkı ıgneden cıkıyordu ılk gunler yenı olustu gebelık gıbı fıkırlerde bulunacagım ama oyle degılsede kuzum ılk gordugun gunden berı bıraz daha hızlı artması gerekırdı sankı senınde tahmın ettıgın gıbı yanı , hayırlısı olsun inşallah kuzum benımKızlar benim beta 23 çıktı
@fnd_50 @tweeetyyy @simurgggg @Perlitik @Fitanneaday @Nissalovely imagination forever A Afratafrac bebekheyecani Papatyamaviss @aynurland @Rachel35
Kuzucum üzüldüm şuanda ıkıncı kımyasal olmus olacak buda kımyasalsa bı dr a gorunursun olmadı.covıd yada aşı fln kan pıhtılasması mı yaptı acaba benım aklıma o gelıyor acıkcası.Ama yınede adet gelmeden umut kesılmezAllahım gonlune gore versın ınsallahKızlar benim beta 23 çıktı
Allahım teselli etmek istiyorum ama tutukluk yaşıyorum resmen. Bat 2 gün geçti diyorsun daha fazla olmalıydı diyorsun. Kendi başıma gelse aynı böyle hissederdim inan. İnşallah artar.Cnm ilk sonuç ama o kadar beklefim
Bugun iğne hariç 18.gun
Daha yuksek beklıyordum
Zaten sağ yumurtalıkla hidrosalpenks var ameliyat olman lazım belki de alırız falan dedi. Ben ümidi kestimYine kan verdim bugün. Özele gittim yeni yumurtlamışsın gebelik yok dedi doktor…
Olsun canım belki geç döllenmedir swnin için önemli olan 2 gün sonra yani Çarşamba günü vereceğin kan olacak sonucun artarsa sıkıntı yok . Şimdiden kendini üzüp strese sokma ne kendini ne bebişi belki beklediğim günün dışında yumurtlaman olmuştur o tutmuştur az biraz daha sabretVar ama adetim 2 gün geçti
Değer düşük çıktı
Kaç gundur test yapıyorum