💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar yarın Femara nın 5. Günü ve
Adetin 9. Günü

Benim göğüsler sızlamaya başladı, kasık agrısıda hafiften var
Sanırım yumurtalar büyüyor
Femara erken büyütmüş olabılır ama daha erken dıye dusunuyorum
Adetim yarın biter

P. Tesi gunu gdicem kontrole
Belki o gune kdar çatlar dıye, garantiye alıp pazar gecesi ilişki olsun mu kızlar?
sevayd sevayd
Aynı zamanda ovü testi de yapıyor musun canım
Göğüslerim sızlamaya başlaması huylandırdı beni benim çatlamadan sonra başlıyor hep göğüs hassasiyeti senin normalinde de öyle mi oluyor
Bence nolur nolmaz yarın gece de yap yani cuma gecesi sonra desiğin gibi ne olur be olmaz pazar gecesi kesin yap çünkü iğneyi ptesi yaptırsa 36 saat diyecek erken çatlama olsalığını karşı tedbir almış olcan pazar gecesiyle çünkü bir sonraki ilişkin bir buçuk gün sonrasına gelecek en azından sperm açısından rahmin boş kalmamış olur .
Ama göğüs ağrısı deyince bir tarafım huylandı şimdi😂😂 bence değerlendirmeye başla ne olur ne olmaz

Bak canım bence bu doktorda diyecekki bu ay geçsin adetin gelsin üçüncü günü gel gitmediyse ilaç yazarız falan diğeri gibi konuşacaktır muhtemelen yani adetin üçüncü günü falan görmek isterler , e seninde bitmiş adetin zaten. Hoş belki de bir umut gitmiştir kistin o da ancak ulrasonda görünür. Yani sen öyle de böyle de bu ayı geçireceksin . O yüzden yap bence de soğan kürünü tıkabası nın da dediği gibi beş gün mü ne kadar ya da tarlusal ı da kullan sonra adetini bekle üçüncü gün gittiğinde kist yoksa direkt aşılamaya başvurursun zaten aşılama için vercekleri ilacı çoğunlukla 5.gün başlatıyorlar böyle stres yapman daha da ters teper bişey belirle kafanda ona göre rahat bırak kendini sonra.adetine yakın adet masajı da yap ben onu da yapmıştım onun da faydasını gören çok kişi var . Onca şeyle de gelmeyen adet olmaz herhalde ama kafanı biraz rahat tut yürüyüş ya da sporumsu bişeyler de yapabilirsin aynı zamanda
Teşekkür ederim canım dediğini yapayim cok haklısın

Kızlar kimyasal sonrası hmn yumurtlama olur mu lekelenmem cumartesi başladı bugün hiç gelmedi zaten bi gün kanama oldu diğer günler çok azdı bugün akşam üstü akıntı başladı bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın

İyi akşamlar kızlar içimizde deprem bölgesinde olan var mı?bu stresle bozuk düzenle nasıl hamile kalınır ki hiç bilmiyorum kendi evimde değilim kayinvalidemlere geldik ilişki çok sıkıntı oluyor duş çok sıkıntı adetim yarın bitiyor kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye :KK43:

Kızlar yarın Femara nın 5. Günü ve
Adetin 9. Günü

Benim göğüsler sızlamaya ık agrısıda hafiften var
Sanırım yumurtalar büyüyor
Femara erken büyütmüş olabılır ama daha erken dıye dusunuyorum
Adetim yarın biter

P. Tesi gunu gdicem kontrole
Belki o gune kdar çatlar dıye, garantiye alıp pazar gecesi ilişki olsun mu kızlar?
sevayd sevayd
Cnm bende adetin 12. Günü vuruldum iğne o gün kontrolum vardi igne vurul bugün dedi. Adetin 5. Günüde femaraya başladım

Ben de bozuk sandım ama başka aldım baktım yaptığım gün pik gördüm belki senin de pik oldu ama kaçırdın testle göremedin değerlendirseydin canısı
Ya beni yanıltan duzenli yapmadim 12 de test yok misal 13 cok şüpheli çıkmış ama ben 17 de gördüm o akıntıyi ağrıyı uygulamaya göre de yumurtlama günüm 17 si ama buralarda yazmıştım regliden bi kac gun sonrada böyle ağrım ve akintim oldu 1 gün ama 16 17 18 de çok fazla agri yaşadım bilmiyorum bu ay kafam çok karıştı ates olcseydim emin olurdum belki ates olcmedim bide dün gece yatarken regli olacakmisim gibi belim ağrıdı

Eklentiler

• 20230218_222845-01.jpeg
    20230218_222845-01.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar kimyasal sonrası hmn yumurtlama olur mu lekelenmem cumartesi başladı bugün hiç gelmedi zaten bi gün kanama oldu diğer günler çok azdı bugün akşam üstü akıntı başladı bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın
Brnim regli bitiminden 8 gun sonra pik oldu diğer gunde pik kaldi 8'9 gunlerde

İyi akşamlar kızlar içimizde deprem bölgesinde olan var mı?bu stresle bozuk düzenle nasıl hamile kalınır ki hiç bilmiyorum kendi evimde değilim kayinvalidemlere geldik ilişki çok sıkıntı oluyor duş çok sıkıntı adetim yarın bitiyor kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye :KK43:
Gebelik takvimin duruyor senin, gebe değil misin ? Geçmiş olsun oncelikle. Bence bu psikoloji ile biraz ara vermek daha doğru olur. Önemli olan sağlığın ve bu durumda kendini strese sokarak daha da geciktirirsin gebeliği. En iyisi sakin kafayla denemek. Kendi evinize ne zaman gececeksiniz belli mi

Gebelik takvimin duruyor senin, gebe değil misin ? Geçmiş olsun oncelikle. Bence bu psikoloji ile biraz ara vermek daha doğru olur. Önemli olan sağlığın ve bu durumda kendini strese sokarak daha da geciktirirsin gebeliğ. En iyisi sakin kafayla denemek. Kendi evinize ne zaman gececeksiniz belli mi
Malesef kimyasalmis sonrasında da pek uğrayacağım buraya takvim kalmış öylece. Ne zaman döneceğim belli değil evime uzun sürebilir bir yandan zaman koyayım diyorum bir yandan da geciktirmek istemiyorum 2 yıldır istiyoruz yorucu bir süreç zaten

Malesef kimyasalmis sonrasında da pek uğrayacağım buraya takvim kalmış öylece. Ne zaman döneceğim belli değil evime uzun sürebilir bir yandan zaman koyayım diyorum bir yandan da geciktirmek istemiyorum 2 yıldır istiyoruz yorucu bir süreç zaten
Eğer orada uzun süre kalacaksanız düzeninizi biraz kurduktan sonra denemeye başlarsınız 😊 Tatlı canını sıkma. 1 ay boş geçirin sizin kafa rahatlığınız daha önemli

Kizlar iste yeni yaptigim ovus adet baslangicmdan 16 gunum eskilere gire bu yine hafif gorunuyor bundan once yaptiklarim cok silikti siZce az kaldimi yumrta catlamasina yani yumurtam var mi demek boyle suan olusuyor koyulasmaya azmi kaldi demek bu acaba
Benim normalde 19. Gün falan olurdu yumurtlamam adetimde 33-35 . Gün falan olurdu ama bu ay 33. Gün yumurtladım 🤷‍♀️ bazen olabiliyor

Mart ayının, bebek isteyen bütün anne adaylarımıza uğurlu gelmesini diliyorum. Hepimizin güzel haberler verdiği rengarenk bir ay olsun.

Adınızı yazdırmak için beni etiketlemeyi unutmayın yorumlarda :)
SAT ve BAT tarihlerinizi bildirin ve güncelleyin lütfen.

e9bdf670-cb75-4605-92a3-76168a92169c-jpeg.3187250

Ateş Takibi Yapanlar ❤️‍🔥

@Belisimm 7918f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebekheyecani bebekheyecani 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM
@tubiiloji--
🍀
A Afratafrac --
🍀
@Zuzushh--
🍀
@fnd_5016 Şubat-
🍀
@September Wind1 Şubat1 Mart
🍀
@minik serduy5 Şubat1 Mart
🍀
@Suyolu0131 Ocak1 Mart
🍀
@mutluanne27792 Şubat2 Mart
🍀
@berilettomber2 Şubat2 Mart
🍀
@Angel573 Şubat3 Mart
🍀
@mutlutablo6 Şubat3 Mart
🍀
@Astrologsero5 Şubat4 Mart
🍀
@suyesili16 Şubat4 Mart
🍀
M Mrv135 3 Şubat5 Mart
🍀
@Belisimm3 Şubat5 Mart
🍀
@TASUU5 Şubat5 Mart
🍀
@ezomanya6 Şubat5 Mart
🍀
@tweeetyyy2 Şubat6 Mart
🍀
@seeymaaa2 Şubat6 Mart
🍀
@1ciftyesilgozz4 Şubat6 Mart
🍀
@True_orange6 Şubat6 Mart
🍀
@Anac ana9 Şubat6 Mart
🍀
@zynocann11 Şubat7 Mart
🍀
@Gizem20213 Şubat8 Mart
🍀
@naz19977 Şubat8 Mart
🍀
@onbirmayis10 Şubat8 Mart
🍀
H Hayatbaska 8 Şubat9 Mart
🍀
destinesiaa destinesiaa 9 Şubat9 Mart
🍀
@Papatya2209 Şubat9 Mart
🍀
@Mervenur27710 Şubat9 Mart
🍀
@Mrvpearl12 Şubat9 Mart
🍀
@CEYLANIKOO11 Şubat10 Mart
🍀
sevayd sevayd 11 Şubat10 Mart
🍀
@mlh511 Şubat11 Mart
🍀
@berenikaa11 Şubat11 Mart
🍀
@Eyllselmhn11 Şubat11 Mart
🍀
@mlh511 Şubat11 Mart
🍀
@Hasretimm12311Şubat11 Mart
🍀
@Tumay9415 Şubat11 Mart
🍀
@Perlitik10 Şubat12 Mart
🍀
@Asli Miraz14 Şubat12 Mart
🍀
@fatsek15 Şubat12 Mart
🍀
@avokadokadin13 Şubat13 Mart
🍀
@mrsdnz10 Şubat14 Mart
🍀
@DILARA15912 Şubat15 Mart
🍀
@Feyzacim14 Şubat15 Mart
🍀
@aynurland8 Şubat16 Mart
🍀
bebekheyecani bebekheyecani 18 Şubat16 Mart
🍀
C cnlrm 18 Şubat16 Mart
🍀
@Gulssen13 Şubat17 Mart
🍀
@Tikabasa16 Şubat17 Mart
🍀
@mevsimofm17 Şubat17 Mart
🍀
B BirMucizeOlsunb 18 Şubat17 Mart
🍀
@edirefedirefediref20 Şubat17 Mart
🍀
@marilyn9514 Şubat18 Mart
🍀
@mucizebekliyorum118 Şubat18 Mart
🍀
@melisaa9317 Şubat18 Mart
🍀
@cicekperisi1219 Şubat18 Mart
🍀
@difembahyaa20 Şubat18 Mart
🍀
@filozofia15 Şubat20 Mart
🍀
@chelin18 Şubat20 Mart
🍀
@birbebekhikayesi20 Şubat20 Mart
🍀
@leblebii1921 Şubat20 Mart
🍀
@patatesliiborek21 Şubat22 Mart
🍀
@Sunshine59721 Şubat23 Mart
🍀
@ayisigi-2818 Şubat25 Mart
🍀
@Nissalovely23 Şubat26 Mart
🍀
trueliving_ trueliving_ -31 Mart
🍀
Selam kızlar sat 24 ocak (19ocak opu oldum) bat belli değil. Adeti bekliyorum transfer için şubattan geçti.martta belli olur sanırsam artık durum

Kızlar yumurtlamadan sonra 5. Güne girdim kasık ağrıları rahim ağrısına döndü dün ve bugün ovülasyon yaptım koyulmaya başlamış dün daha silikti inşallah bebiş habercisidir bu 😝

Eklentiler

• F0AAFEE7-18D0-4604-B1DE-4FBCD65A4079.jpeg
    F0AAFEE7-18D0-4604-B1DE-4FBCD65A4079.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 55
Ya beni yanıltan duzenli yapmadim 12 de test yok misal 13 cok şüpheli çıkmış ama ben 17 de gördüm o akıntıyi ağrıyı uygulamaya göre de yumurtlama günüm 17 si ama buralarda yazmıştım regliden bi kac gun sonrada böyle ağrım ve akintim oldu 1 gün ama 16 17 18 de çok fazla agri yaşadım bilmiyorum bu ay kafam çok karıştı ates olcseydim emin olurdum belki ates olcmedim bide dün gece yatarken regli olacakmisim gibi belim ağrıdı
13ünde keşke bitane daha yapsaydın benim böyleydi sabah sonra gece yaptım piki gördüm. Hep günde 1 tane yapardım meğer hata ediyormuşum 2 yapmak daha garanti yöntemmiş

X