💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar dün gece ve bugün pik gördüm. Birliktelik sonrası akşama doğru başlayıp hala devam eden bir şiddetli kasık sancım var deliricem ağrıdan. Sürüklenerek yürüyorum evde ayağa kalkamıyorum resmen. Sizce bu normal mi ya? Çatlayacağının mı göstergesi?
Benimde bu ay bu sekilde 3 gün agrim oldu ama çok şiddetliydi boyle sanki taş varda orda batıyor dolu gibi orasi karnim belim kasiklarim agriyodu yumurtlama akıntısı da neredeyse 3 gun sürdü ben pik göremeden testim bitti yada testler bozuktu bilmiyorum

Soğan da aklimda aslinda onu da denemek istiyorumda kesin bisey de olsun istiyorum zaman kaybetmeyim yine yeniden. Ne zaman baslaniyodu bugun bitti adetim
Canım onu ben kafama göre rastgele habire yaptım ama saraçoğlu soğan kürş diye yaz inteenete en güzel anlatımı orda var eğer ilaç kullanmayacaksın bunu dene bu ay bari

E bakılsın canım madem kaybedecek bişey yok benimki de övünüyordu ben öyleyim ben süperim uhaha test yapalım görcen falan derken fiyasko çıktı ultrasonda da birşnci derece varikosel çıktı çok ta önemli değilmiş bizim deperler tamamen beslenmesi (beslenmesinden) kaynaklı😂😂 sadece kahve sigara bel gün aç kalsın e hadi kahveee der sadece 😂😂
Aa yok çok şükür benim eşim inkar etmez birkere söyledim ona hemen gitti hakkını yiyemem zaten sigarası da yok alkolüde kahvesi de yoktur tek içerse 2 bardak çayı vardır, sebze ağırlıklı beslenir görsen tığ gibi zaten ben yanında anası duruyorum 😂😂

Canım artık herşeyden şüphelenme dur biraz 😂😂 gün günü tutmaz insanın üşütmüş olabilirsin olmayadabilirsin üşüttüysen de üşüttün bariz üşütme belirtileri ortaya çıkarsa üşütme için takviye alırsın .tekerleme gibi oldu ama:KK70: böyle günlerin zor geçer az rahat bırak kendini 🙏
Yok gerçekten çok rahatım ama bu ağrı kendini çok hissettiriyor öyle küçük bir şey değil 😔 nerde üşütcem evin içinde neyse hayırlısı olsun oda üşütme olsun 😂

Iste bende o yuzden kararsız kaldim yeni adetim bitti ama kistim var. 17 marti beklesem adetim yine gecikecek yine kist olacak .

Doktor ilac filan vermedi diger adeti bekle dedi bende hep gecikiyorum zar zor hapla adet oluyorum yine kist oluşacak tedaviye hic baslayamam o zaman dedim. Bakariz ona göre biseyler veririz dedi e bacım sen ona göre biseyler verene kadar martta gececek nisana girecez benim bütün tahlillerin suresi dolacak yine test film isteyecekler ooofff offf

Esin eczaciymis ya ondan rahatsız ettim seni de
Cnm eşim ecza deposunda çalışıyor
Yani bu konularda bilgi veremez

Cnm tanıdık Bi eczane varsa durumunu anlat sor
Madem öyle tarlusal kullan ozaman
En azından adetin gecikmez

maalesef tanidik eczane yok yarin bi doktora gidicem adet olduğumu soylesem mi yoksa gecikti mi desem
Hikayeni tam anlat canım diğer doktor da böyle böyle dedi beni çok üzdü falan de ki kendini kahramanımsı bir moda sokarak daha iyi yol gösterir diğer doktordan daha iyi olduğunu içten içe ıspatlamak ister😂😂 klasik insan dürtüsü

Hikayeni tam anlat canım diğer doktor da böyle böyle dedi beni çok üzdü falan de ki kendini kahramanımsı bir moda sokarak daha iyi yol gösterir diğer doktordan daha iyi olduğunu içten içe ıspatlamak ister😂😂 klasik insan dürtüsü
Allah seni emii ne güldüm gece gece 😅😅 ilac yazmazsa sogan kaynatir icerim o da olmadi tarlusal alirim ya

Allah seni emii ne güldüm gece gece 😅😅 ilac yazmazsa sogan kaynatir icerim o da olmadi tarlusal alirim ya
Bak canım bence bu doktorda diyecekki bu ay geçsin adetin gelsin üçüncü günü gel gitmediyse ilaç yazarız falan diğeri gibi konuşacaktır muhtemelen yani adetin üçüncü günü falan görmek isterler , e seninde bitmiş adetin zaten. Hoş belki de bir umut gitmiştir kistin o da ancak ulrasonda görünür. Yani sen öyle de böyle de bu ayı geçireceksin . O yüzden yap bence de soğan kürünü tıkabası nın da dediği gibi beş gün mü ne kadar ya da tarlusal ı da kullan sonra adetini bekle üçüncü gün gittiğinde kist yoksa direkt aşılamaya başvurursun zaten aşılama için vercekleri ilacı çoğunlukla 5.gün başlatıyorlar böyle stres yapman daha da ters teper bişey belirle kafanda ona göre rahat bırak kendini sonra.adetine yakın adet masajı da yap ben onu da yapmıştım onun da faydasını gören çok kişi var . Onca şeyle de gelmeyen adet olmaz herhalde ama kafanı biraz rahat tut yürüyüş ya da sporumsu bişeyler de yapabilirsin aynı zamanda

Kızlar yarın Femara nın 5. Günü ve
Adetin 9. Günü

Benim göğüsler sızlamaya başladı, kasık agrısıda hafiften var
Sanırım yumurtalar büyüyor
Femara erken büyütmüş olabılır ama daha erken dıye dusunuyorum
Adetim yarın biter

P. Tesi gunu gdicem kontrole
Belki o gune kdar çatlar dıye, garantiye alıp pazar gecesi ilişki olsun mu kızlar?
sevayd sevayd

Ben eutin üçüncü gün gittim yine yazık çok güzel yumurtaların dedi yine bir üst aşamaya geç artık kaybetme bunları dedi🙄 yani aşılama tüp neyse git yap dedi.sonra dedim siz yapmıyonuz mu çipli varmış falan dedim öyle bişey yok desi aşılama aşılamadır 😂😂 sözde bu hafta araştırcaktım kapı kapı hastane gezcektim ama olmadı önümüzdeki adette aşılama yapacağım artık
İnşallah gerek kalmadan hamiş kalırsın canım benim ♥️🙏🏼

Benimde bu ay bu sekilde 3 gün agrim oldu ama çok şiddetliydi boyle sanki taş varda orda batıyor dolu gibi orasi karnim belim kasiklarim agriyodu yumurtlama akıntısı da neredeyse 3 gun sürdü ben pik göremeden testim bitti yada testler bozuktu bilmiyorum
Ben de bozuk sandım ama başka aldım baktım yaptığım gün pik gördüm belki senin de pik oldu ama kaçırdın testle göremedin değerlendirseydin canısı

Kızlar yarın Femara nın 5. Günü ve
Adetin 9. Günü

Benim göğüsler sızlamaya başladı, kasık agrısıda hafiften var
Sanırım yumurtalar büyüyor
Femara erken büyütmüş olabılır ama daha erken dıye dusunuyorum
Adetim yarın biter

P. Tesi gunu gdicem kontrole
Belki o gune kdar çatlar dıye, garantiye alıp pazar gecesi ilişki olsun mu kızlar?
sevayd sevayd
Bu arada yarın akşam ve C. Tesi akşamı ovu yapıcam
Eğer pik gorursem pazar gecesi ilişki olur

X