💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Yaaa bırakmayın. Pes etmek yok. Allah büyüktür 🙏 bu aydan ümitliyim inşallah olacak. Öncelikle ben bu ay biraz rejim yapacağım ve spor. Bir de sağlıklı besleneceğim. Dışarıdan yemek istemeye son 😅 yumurtam nasıl kaliteli hale gelir bir de bunu bulsam ah ah
Bırakmıycaz bebişim sadece stres olmamaya çalışıyoruz 😊

30 yaşındayım aşkım ben 6 aydır deniyoruz 😊 bence takılma ya verecek olan Allah sonuçta
Yaşıtız canım. Bizim de deneyemediğimiz ayları çıkarırsak 6 aydır deniyoruz. 14 aydır istiyoruz ama deneyemediğimiz çok ay oldu. Bir de kimyasal geçirdim sonra biraz toparlanmak istedim vs. İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 🙏

Yaşıtız canım. Bizim de deneyemediğimiz ayları çıkarırsak 6 aydır deniyoruz. 14 aydır istiyoruz ama deneyemediğimiz çok ay oldu. Bir de kimyasal geçirdim sonra biraz toparlanmak istedim vs. İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 🙏
Ayyyyy ne güzel niye yaşlı gibi hissediyorsun ben hiç öyle düşünmüyorum tam zamanı bence 😊 amin inşallah

merhaba, her gün taze olarak 1,5 keçiboynuzunu kırarak küçük demlikte kaynatıyorum, bi taşım kaynadıktan sonra altını ve kapağını kapatıp sabaha kadar bekletiyorum. Ertesi gün sabah ve akşam yemekten sonra 1er su bardağı içiyor eşim. Her akşam aynı döngüyü tekrar ediyorum. Tekrar tahlil yapmadık ama önemli bişey değil denmişti bize de, biz de kalit açısından faydası olsun diye bu kürü yapıyoruz. Size de fikir olsun :KK200:
Merhabalar 🤗Çok teşekkür ederim bende yapayım inşallah 🥰

bebekheyecani bebekheyecani topik hayırlı olsun canım 💐açıldığını yeni sevayd sevayd canımdan öğrendim bende daha Şubat kırmızısı gelmedi ama ne olur ne olmaz burda yerimi alayım 🤲🏻💐❤️‍🔥
Ben gebe olsam da gelcem zaten de inşallah listeye yazılmadan geliriz çoğumuz🤲🤲 daha bebekheyecani bebekheyecani kendi de zaten adet olmadı inşallah gebe olarak gruba bakar ☺️😍❤️🙏

X