💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

kizlar moralim bozulmaya basliyor artik ya adetten birgun sonradan beri ovusl yapiyorum sivi alimina falan dikkt ediyorum hep silik hep silik bugun adet baslangicimdan itibaren 16.gunum yine ayni koyulasma yok hala 29 gund bir duzenli oluyorum birhafta suruyor .yumurtam var cunku gecen aylarda doktra gittgmde gorunuyor yumurtan demisti .acaba catlamammi olmuyor yada yumurtami gelismiyor sizce ne olabilir.ovusl yaomaya devam edecgm bakalim gorecwkmiyim cift koyu cizgi

Ama bnce insan esiyle girip ona yardimci olmali digerlerine gerek yok bence

Yumurtanın ne zaman çatlayacağını doktorlar bile bilemiyor o yüzden işi garantiye alıp iki çizgiyi gördüğün günden itibaren o haftayı ilişkiyle değerlendirmek.10 saat sonra da yumurta çatlayabilir 24 saat sonra da 2 gün sonra da.Silikleşene kadar ilişki olmalı hatta silikleştikten sonra da birkaç gün şansınız hala vardır.Ama çift çizgiyi net görünce şansınızın fazla olduğunu bilin.

Kizlar iste yeni yaptigim ovus adet baslangicmdan 16 gunum eskilere gire bu yine hafif gorunuyor bundan once yaptiklarim cok silikti siZce az kaldimi yumrta catlamasina yani yumurtam var mi demek boyle suan olusuyor koyulasmaya azmi kaldi demek bu acaba

Eklentiler

• IMG-20230223-WA0008.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 36
Bosverin hayirli sonuclar olsunda
Güzel çıktı çok şükür ama bu ayda olmazsa doktorum hsg çektirmemi istedi birde amh, eşimde tekrar kontrole gidicek özür diliyorum cinsel organına bakıcaklarmış ona göre tedaviye başlıcaz dediler

Ayyy nasıl güldüm yaaa haklısın arkadaşım vallahi bize neler neler yapıyorlar erkekler çok daha nazlı oluyor bence

Valla hakkinizda hayirlisi insaAllah Rabbim hayirla sonuclandrsin çabalarinizi guzel haberler olur insaAllah biz hep strs yuzunden boyle geriliyoruz bi salalim ya bnde bu aydan sonra salcam bisey yapmicam nasipten ote yol yok kizlar

Ayyy nasıl güldüm yaaa haklısın arkadaşım vallahi bize neler neler yapıyorlar erkekler çok daha nazlı oluyor bence
Çok nazlılar gerçekten eşime de diyorum kadınların çektiği şeyleri siz çekseniz erkekliğinizden utanırsınız karşıma geçip erkeklik taslama sakın diyorum esprisine

Valla hakkinizda hayirlisi insaAllah Rabbim hayirla sonuclandrsin çabalarinizi guzel haberler olur insaAllah biz hep strs yuzunden boyle geriliyoruz bi salalim ya bnde bu aydan sonra salcam bisey yapmicam nasipten ote yol yok kizlar
Ben bu ay saldım ne ovülasyon yapıyorum ne belirti arıyorum, bugün Sadece ciddi bir kulak kaşınmam oldu, birde duştayken yaşadığım bir ağrı vücudumu dinlemiyorum bu sefer o belirti veriyor hayırlısı olsun ya olmazsada üzülmem film çekileceğim için takmıyorum çok

Kızlar ben ovulasyon testi yaptım tek çizgi cıktı test gecersiz mi olmus oluyo yani ikinci cizgi hic cıkmadı neden öyle olur

Canım başka doktora görün mutlaka, birinin dediğiyle kalma.

Kızlar dün gece ve bugün pik gördüm. Birliktelik sonrası akşama doğru başlayıp hala devam eden bir şiddetli kasık sancım var deliricem ağrıdan. Sürüklenerek yürüyorum evde ayağa kalkamıyorum resmen. Sizce bu normal mi ya? Çatlayacağının mı göstergesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…