- 30 Ocak 2023
- 397
- 185
- 35
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Ama bnce insan esiyle girip ona yardimci olmali digerlerine gerek yok benceEşimde verdi test adam gülerek girdi gülerek çıktıdedim ne oldu içerde ne olcak önümde kadın dergileri, tv var, banyo var, internette girmek istersen giriyorsun o iş olduktan sonra koşa koşa adam gelıyor zaten alıyor götürüyor bu kadar dedi zor birşey yok yani onlarda, onlar birde çatalı görseler her gelen parmak atsa ne dicekler acaba kendilerini kutsallar vallahi
Sokmuyorlar maalesefAma bnce insan esiyle girip ona yardimci olmali digerlerine gerek yok bence
Cok sacma degilmi ya sebeb ne yani kocasini en iyi esi bilir aslnda degismeli prosedur mu ne haltsaSokmuyorlar maalesef
Hiç bilmiyorumCok sacma degilmi ya sebeb ne yani kocasini en iyi esi bilir aslnda degismeli prosedur mu ne haltsa
Bosverin hayirli sonuclar olsundaHiç bilmiyorum
Yumurtanın ne zaman çatlayacağını doktorlar bile bilemiyor o yüzden işi garantiye alıp iki çizgiyi gördüğün günden itibaren o haftayı ilişkiyle değerlendirmek.10 saat sonra da yumurta çatlayabilir 24 saat sonra da 2 gün sonra da.Silikleşene kadar ilişki olmalı hatta silikleştikten sonra da birkaç gün şansınız hala vardır.Ama çift çizgiyi net görünce şansınızın fazla olduğunu bilin.Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu. Peki internette şey yazıyordu iki çizgi görünce 24 saat sonra ilişki yaşayın diyor. Yani iki çizgiyi görünce 24 saati beklemeye gerek var mı acaba? Birde iki çizgiden sonra silikleşene kadar ilişki mi olması lazım
Güzel çıktı çok şükürBosverin hayirli sonuclar olsunda
Ayyy nasıl güldüm yaaaEşimde verdi test adam gülerek girdi gülerek çıktıdedim ne oldu içerde ne olcak önümde kadın dergileri, tv var, banyo var, internette girmek istersen giriyorsun o iş olduktan sonra koşa koşa adam gelıyor zaten alıyor götürüyor bu kadar dedi zor birşey yok yani onlarda, onlar birde çatalı görseler her gelen parmak atsa ne dicekler acaba kendilerini kutsallar vallahi
Valla hakkinizda hayirlisi insaAllah Rabbim hayirla sonuclandrsin çabalarinizi guzel haberler olur insaAllah biz hep strs yuzunden boyle geriliyoruz bi salalim ya bnde bu aydan sonra salcam bisey yapmicam nasipten ote yol yok kizlarGüzel çıktı çok şükürama bu ayda olmazsa doktorum hsg çektirmemi istedi birde amh, eşimde tekrar kontrole gidicek özür diliyorum cinsel organına bakıcaklarmış ona göre tedaviye başlıcaz dediler
Ayyy nasıl güldüm yaaahaklısın arkadaşım vallahi bize neler neler yapıyorlar erkekler çok daha nazlı oluyor bence
Ben bu ay saldım ne ovülasyon yapıyorum ne belirti arıyorum, bugün Sadece ciddi bir kulak kaşınmam oldu, birde duştayken yaşadığım bir ağrı vücudumu dinlemiyorum bu sefer o belirti veriyorValla hakkinizda hayirlisi insaAllah Rabbim hayirla sonuclandrsin çabalarinizi guzel haberler olur insaAllah biz hep strs yuzunden boyle geriliyoruz bi salalim ya bnde bu aydan sonra salcam bisey yapmicam nasipten ote yol yok kizlar
En iyisi:)Ben bu ay saldım ne ovülasyon yapıyorum ne belirti arıyorum, bugün Sadece ciddi bir kulak kaşınmam oldu, birde duştayken yaşadığım bir ağrı vücudumu dinlemiyorum bu sefer o belirti veriyorhayırlısı olsun ya olmazsada üzülmem film çekileceğim için takmıyorum çok
Bueaya yazana kadsr hiç merakım yoktu merakımdan yaptımKaçıncı günü yapacaksin test yada yapacak misin??
Yaaa istanbulda hiç önerim olacak biri de yokbu beni bir tık üzdü o kadar güzel bahsettiniz ki doktordan gidesim geldi ama istanbuldayım
Ben takmıyorum sadece heyecan varTakmayan kafaya nasıl takmıyor gerçekten ben de anlamıyorumben de umudum yokken hep bı belirti geliyor hemen bı umut geliyor bana da
Canım başka doktora görün mutlaka, birinin dediğiyle kalma.Bat 17 mart diyeyim artik . Bu ay aşılama için gittim. Ama önemsiz kist var tedaviye başlayamayiz dedi doktor. Cok üzüldüm. Ben normal yolla adet olamiyorum ki 1 ay olsam 1 ay olamiyorum hep kist olursa tedaviye baslayamam ki basina böyle bisey gelen var mi