- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Ben bizim sonucta goremedim acaba benmi göremiyorum gerci bizimki baya eski ama dr o zaman yavaşlık var demişti şimdi bayramdan sonra tekrar gidicez ama sanki hareketsizlik cok fazla benm araştırmaları ma göre yeni testte de daha kötü sonuç gelecekmis gibi hissediyorum ama hayırlısıCanım bizimki de problemli olduğu için çok okudum onlarıinsan derdi neyse onu araştırıp bilgi sahibi oluyor malesef yoksa ne işim olur morfoloji bazı testlerde normal şeklinde de yazıyor.dna sı bozuk olanlar kötü çıkıyor .yani şekil olarak falan da geçiyor ya da anomali yazıyor bazen de .şekil bozuklukları , baş kuyruk falan anomalisi yüksek olanlar bozuk spermler gibi bişey.normal yazanın yani morfolojinin en az 4 olması isteniyor ama 3 olsada iş görür gibi bişey
bence var olabilir hala şans.. tüplerde kaç gün kaldığını bilemeyiz. orda yakalayabilir belkiKızlar acil yardım istiyorum
Yumurta kontrolünden çıktım şimdi yumurta çatlamış gözükmüyor.
Dr pazartesi çarşamba ilişki demişti
Pazartesi oldu dün malum kavga ettik olmadi
Her ihtimale karşı bugün ve yarın da değerlendirin dedi
Catladiktan sonra şans var mi hala
Pazartesi de tekrar kontrole çağırdı
bence var olabilir hala şans.. tüplerde kaç gün kaldığını bilemeyiz. orda yakalayabilir belki
Kızlar birsey dicem benim kocam denilecek adam beni sinirlendirdi pazartesi gece 12 salı sayılıröyle degerlendirebildik ya dün olmadı kavga ettiğimiz için. Bugun de yumurta gözükmedi çatlamış. Yani demem o ki sperm ulaştiysa sağ tupume. Jel kullanmıştım gynoseed. Bu adamın yaptığında hayır olabilir dün çatlamış olsa yumurtam yetişmiş olabilir 48 saat olarak dusundugumde. Aradım şimdi bugün yarında dedi doktor dedim nasıl dersen ne dersen diyor şimdi de
neresindeBn Avrupa yakasındayım
nerde oturuyosunEsenyurt tarafında bı hastaneye canım hiç ilgi yok hiç bugün özele gittim bende test istedi o istediği test leri istediğin yere yatırıp bana getir tedaviye basliyalim dedi çok şükür kisti fln çıkmadı bakalım
valla bu yumurtlama çatlama olayı oyle bir ince hesapki insan matematik profesörü olacak :)Kızlar birsey dicem benim kocam denilecek adam beni sinirlendirdi pazartesi gece 12 salı sayılıröyle degerlendirebildik ya dün olmadı kavga ettiğimiz için. Bugun de yumurta gözükmedi çatlamış. Yani demem o ki sperm ulaştiysa sağ tupume. Jel kullanmıştım gynoseed. Bu adamın yaptığında hayır olabilir dün çatlamış olsa yumurtam yetişmiş olabilir 48 saat olarak dusundugumde. Aradım şimdi bugün yarında dedi doktor dedim nasıl dersen ne dersen diyor şimdi de
Hahah sorsan ben kafaya taktığım için olmuyorHep aynılar demekki canim ben yazdım hepimiz dertliymisiz megersestrese bir onlar giriyor
Hiç duymadım ama sanmıyorum canım olabilir mi kikızlar size bi soru adetken yumurtlama olabilir mi?garip bi şekilde sanki yumurtlama ağrısı yaşıyorum
Canım hiç görünen yumurta yoksa hepsi çatlamış demekki yani biri kanala diğerleri de sönüyor pazartesi ya da salı olduysa ptesi gün ki ilişkiyle yakalamışsındır belki de . Çatlamayan yumurtalar ultrasonda görünüyor demekki hala bir iki tane var ki değerlendir demişKızlar acil yardım istiyorum
Yumurta kontrolünden çıktım şimdi yumurta çatlamış gözükmüyor.
Dr pazartesi çarşamba ilişki demişti
Pazartesi oldu dün malum kavga ettik olmadi
Her ihtimale karşı bugün ve yarın da değerlendirin dedi
Catladiktan sonra şans var mi hala
Pazartesi de tekrar kontrole çağırdı
Canım hiç görünen yumurta yoksa hepsi çatlamış demekki yani biri kanala diğerleri de sönüyor pazartesi ya da salı olduysa ptesi gün ki ilişkiyle yakalamışsındır belki de . Çatlamayan yumurtalar ultrasonda görünüyor demekki hala bir iki tane var ki değerlendir demiş
Benim de öyle olmuştu ilk kontrolde 2 si çatlamıştı , hala ili tanesi duruyor tekrar değerlendirmeye devam et demişti
valla bu yumurtlama çatlama olayı oyle bir ince hesapki insan matematik profesörü olacak :)
Canım bu nasıl test onca örnek gördüm hiç birinde frekans doğrusallık yazanı galan görmedimBen bizim sonucta goremedim acaba benmi göremiyorum gerci bizimki baya eski ama dr o zaman yavaşlık var demişti şimdi bayramdan sonra tekrar gidicez ama sanki hareketsizlik cok fazla benm araştırmaları ma göre yeni testte de daha kötü sonuç gelecekmis gibi hissediyorum ama hayırlısı
Hemen olmaz canım yani imkansız diye bişey yok ama imkansıza yakın nerdeysekızlar size bi soru adetken yumurtlama olabilir mi?garip bi şekilde sanki yumurtlama ağrısı yaşıyorum
Sadece bir yumurta olup çatladıysa eğer yumurtanın gitmeden hemen önce çatladığını varsaysan mesela ömrü de maksimum 24 saat olduğu için demiş o zaman bu gece canım kocam ı oynayacaksın o zamanYok kuzucum zaten 1 tane oluşmuştu ctesi 11 mm di. Başka da göremedi vajinal bakti ekranı gördüm yoktu. Çatlamış olsa da bugün yarın şans yaratır mı ki onu bilmiyorum
Allah seniKızlar bir de saçma bir soru sorabilir miyim
Mesela ctesi gittigimde dr 1 tane sağda 11mm var demişti.
Bu sağ kime göre sağ
Benim sağ tarafım mi yoksa kendine göre mi soylut