💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Sadece bir yumurta olup çatladıysa eğer yumurtanın gitmeden hemen önce çatladığını varsaysan mesela ömrü de maksimum 24 saat olduğu için demiş o zaman bu gece canım kocam ı oynayacaksın o zaman

Of maalesef umarım kalitesizlikten çatlayıp gitmemistir yeterli boyuta ulasmadan

Canım hoşgeldin hep iyi ol inşallah nasıl oldun peki sıfırlandı mı değerin gittin mi bir daha
Şükür canım daha iyiyim bugün tamamen lekelenmem bitti gitmedim zaten 1.47 idi pazartesi günü şimdi sıfırlamıştır doktor tekrar test ver demedi

İnşallah canım öyle değildir kısmet deyip avutçaz kendimizi napalım ilaç bişey kullanmış mıydın sen yoksa sadece kontrole mi gidiyordun

Kuzum geçen ay klomen catlatma iğnesi duphaston kullandım 3 yumurtam oluşmuştu 1 sağ da 2 solda.
Bu ay sadece yumurta takibi yaptırdım

Merhaba beni de ekleyebilir misini.. sçSat 2 sunat bat 1 mart

anladım teşekkür ederim

Dimi ama cok sacma araştırıyorum yazanların bi coguyla ilgili bisey cikmiyor örneklere bakiyorum bizimki gibi bir ornekte yok Eşim de diyor size kolay geliyor o testi vermek çok kötü şartlar altında insanın psikolojisi etkileniyor valla sanki bizim testler kolay bide o dediğin dorusallikmi ne bende cok baktim çok saçma sapan bisey biz bu testi yenilemeliyiz acilen bu sefer daha iyi bir dr arayışına girdim yeni testi atarim artık inşallah iyi bir dr bulabilirim tansiyon ilaclari iyice etkilememistir insallah bakalim bayrama az kaldı sabrediyorum

Bat 17 mart diyeyim artik . Bu ay aşılama için gittim. Ama önemsiz kist var tedaviye başlayamayiz dedi doktor. Cok üzüldüm. Ben normal yolla adet olamiyorum ki 1 ay olsam 1 ay olamiyorum hep kist olursa tedaviye baslayamam ki basina böyle bisey gelen var mi

Eşimde verdi test adam gülerek girdi gülerek çıktı dedim ne oldu içerde ne olcak önümde kadın dergileri, tv var, banyo var, internette girmek istersen giriyorsun o iş olduktan sonra koşa koşa adam gelıyor zaten alıyor götürüyor bu kadar dedi zor birşey yok yani onlarda, onlar birde çatalı görseler her gelen parmak atsa ne dicekler acaba kendilerini kutsallar vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…