- 7 Kasım 2022
- 3.133
- 5.790
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
İyi yapmışsın canım bende femara ve dipwrleriyle yaptım geçen ay bu ay da koyverdim iyiki de vermişim diş çıktı başıma zaten antibiyotik iğne ağrı kesici gırla devam ediyorKuzum geçen ay klomen catlatma iğnesi duphaston kullandım 3 yumurtam oluşmuştu 1 sağ da 2 solda.
Bu ay sadece yumurta takibi yaptırdım
İki tanemi koydular canım?İn şa Allah tutunur çok zor sürec bende adetimi bekliyorum tüp bebek içinMerhaba hepinize
Ben dün iki AA kalite embriyo transferi oldum, bu zaman nasıl geçeçekbekleyen herkes hayırlısıyla pozıtıfleri görsün inşaAllah
İnşallah canım aynen yenilemekte fayda var biz de bu ay tekrar yapçaz inşallah yarım yamalak zor bela içirdiğim takviyeler işe yaramıştırDimi ama cok sacma araştırıyorum yazanların bi coguyla ilgili bisey cikmiyor örneklere bakiyorum bizimki gibi bir ornekte yok Eşim de diyor size kolay geliyor o testi vermek çok kötü şartlar altında insanın psikolojisi etkileniyor valla sanki bizim testler kolaybide o dediğin dorusallikmi ne bende cok baktim çok saçma sapan bisey biz bu testi yenilemeliyiz acilen bu sefer daha iyi bir dr arayışına girdim yeni testi atarim artık inşallah iyi bir dr bulabilirim tansiyon ilaclari iyice etkilememistir insallah bakalim bayrama az kaldı sabrediyorum
Adet düzenleyici versin canım adet düzenleyiciyle adet olduğunda tüksek ihtimalle kist yapmaz o ay ve tedaviye başlayabilirsinBat 17 mart diyeyim artik . Bu ay aşılama için gittim. Ama önemsiz kist var tedaviye başlayamayiz dedi doktor. Cok üzüldüm. Ben normal yolla adet olamiyorum ki 1 ay olsam 1 ay olamiyorum hep kist olursa tedaviye baslayamam ki basina böyle bisey gelen var mi
Yok canım olmaz gününü de kaçırmamış olursun aynı zamandaGün aşırı yapılsa sıkıntı olmaz değil mi
Hahaha bu tabir çok iyi oldu bak her gelen doktor parmak atıyorEşimde verdi test adam gülerek girdi gülerek çıktıdedim ne oldu içerde ne olcak önümde kadın dergileri, tv var, banyo var, internette girmek istersen giriyorsun o iş olduktan sonra koşa koşa adam gelıyor zaten alıyor götürüyor bu kadar dedi zor birşey yok yani onlarda, onlar birde çatalı görseler her gelen parmak atsa ne dicekler acaba kendilerini kutsallar vallahi
Yok canım hala negatif bu havuç falan yesen belki benim de bu ay öyle oldu hiç koyu göremedim ama ateşşm yükseldi bugün muhtemelen çatlama olduKizlar iste yeni yaptigim ovus adet baslangicmdan 16 gunum eskilere gire bu yine hafif gorunuyor bundan once yaptiklarim cok silikti siZce az kaldimi yumrta catlamasina yani yumurtam var mi demek boyle suan olusuyor koyulasmaya azmi kaldi demek bu acaba
Benim de ilk günlerde hiç çizgi çıkmıyor aonradan hafif belirmeye başlıyor bence testle de biraz alakalı gün le ve sıvı alımı hepsi birlikteKızlar ben ovulasyon testi yaptım tek çizgi cıktı test gecersiz mi olmus oluyo yani ikinci cizgi hic cıkmadı neden öyle olur
Tamam canm.simdi bikilo.havuc alip yicem ☺Yok canım hala negatif bu havuç falan yesen belki benim de bu ay öyle oldu hiç koyu göremedim ama ateşşm yükseldi bugün muhtemelen çatlama oldu
Canım onu aynı anda yapıyorlar zaten ürolojiye gitmediniz mi üroloji direkt uştrasona yolluyor elle muayene ediyorlar varikosel var mj diye ama bunu sknuçlar kötüyse yolluyorlar iyiyse zaten o şüphe oluşmuyor ağrı sızısı falan da yoksaGüzel çıktı çok şükürama bu ayda olmazsa doktorum hsg çektirmemi istedi birde amh, eşimde tekrar kontrole gidicek özür diliyorum cinsel organına bakıcaklarmış ona göre tedaviye başlıcaz dediler
Geçen ayki ilacında etkisi vardır canım yumurtaların gelişmiştir yine yumurtlama ağrısıdır muhtemelen ama dayanılmazsa doktora danışmakta fayda var benceKızlar dün gece ve bugün pik gördüm. Birliktelik sonrası akşama doğru başlayıp hala devam eden bir şiddetli kasık sancım var deliricem ağrıdan. Sürüklenerek yürüyorum evde ayağa kalkamıyorum resmen. Sizce bu normal mi ya? Çatlayacağının mı göstergesi?
Zaten baska başka doktorlar giriyor asistanlar bakiyor o bölümde, baska hastaneye gidersem de testlerimi kabul etmiyolar yine zaman kaybederim yani. Bide infertilite doktorlariyla isim bitti simdi asilama bölümündeyim oraya yeni başladım, esimin arkadasi da vesile oldu birazCanım başka doktora görün mutlaka, birinin dediğiyle kalma.
Valla D dra21 canım sen miydin çatlama olsun diye günde 4 havuç yiyorum diyen sonra da maşallah gebe kalanTamam canm.simdi bikilo.havuc alip yicem ☺saka biyana ozmn bu hafta gunluk iki havuc yesim iyi gelirmi
Evet bende burda ogrendim havuc iyi geliyormus hatta gecen hafta gunluk iki tane yiyordum .bu hafta hic yemedim daha ama yesillik cok tuketirim severim eksik etmem ozlellikle folik asit iceren yesilliklere bakiyorum sebzeden almak daha iyi simdilik Allah herkesin gonlune gore versin
Doğum kontrol hapi degil dimi o. Ismi ne ki , nerdeyse her ay gecikiyor olunca az ve kahverengi oluyorum bu sefer duphaston kullaniyoru fosur fosur oldum bu ay da ama kist gördü doktorAdet düzenleyici versin canım adet düzenleyiciyle adet olduğunda tüksek ihtimalle kist yapmaz o ay ve tedaviye başlayabilirsin
Amin canım hepimizin inşallahEvet bende burda ogrendim havuc iyi geliyormus hatta gecen hafta gunluk iki tane yiyordum .bu hafta hic yemedim daha ama yesillik cok tuketirim severim eksik etmem ozlellikle folik asit iceren yesilliklere bakiyorum sebzeden almak daha iyi simdilik Allah herkesin gonlune gore versin
Canım bence doktorun pazartesi carsamba demesi bos degil. Catlamanin zamanini tutturmussun gibi. Pazartesi gec saatte olmus. Carsambaya kadar kalsa sperm vücutta -ki 3 4 gub yasayabildigi de soyleniyor- insallah denk gelmistir. O sefere denk gelmediyse bile dun catlamis olsa bugun degerlendirirsen yine ihtimal yüksek gibi geldi bana.. hadi insallah alalim guzel haberleri
Yok canım değil düzenleyici sadeceDoğum kontrol hapi degil dimi o. Ismi ne ki , nerdeyse her ay gecikiyor olunca az ve kahverengi oluyorum bu sefer duphaston kullaniyoru fosur fosur oldum bu ay da ama kist gördü doktor
Regl bitince umrumda olmayacak diyorum bı kaç gün sürüyor sonra yumurtlama gelsin diye gün sayıyorumBen takmıyorum sadece heyecan var
Midem bulanıyor arada o zaman aklıma geliyor
Bugun fazla sıvı aldım ondan mı kiBenim de ilk günlerde hiç çizgi çıkmıyor aonradan hafif belirmeye başlıyor bence testle de biraz alakalı gün le ve sıvı alımı hepsi birlikte