- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.001
Canım bence doktorun pazartesi carsamba demesi bos degil. Catlamanin zamanini tutturmussun gibi. Pazartesi gec saatte olmus. Carsambaya kadar kalsa sperm vücutta -ki 3 4 gub yasayabildigi de soyleniyor- insallah denk gelmistir. O sefere denk gelmediyse bile dun catlamis olsa bugun degerlendirirsen yine ihtimal yüksek gibi geldi bana.. hadi insallah alalim guzel haberleri
Kendine göre bir saat belirle canım sabah hemen içme mesela fazla ilk idrardan sonraki idrarla yap ya da akşam falan iki saat tutsan kendini yeter zaten susuzda kalma tabiki az iç yeterBugun fazla sıvı aldım ondan mı kiumarım ondandır ya adetimin 15.günü bugun ve cizgi göremiyorum cok su iciyorum hangı aralıklarda yapsam iyi olur acaba ya
İyi yapmışsın canım bende femara ve dipwrleriyle yaptım geçen ay bu ay da koyverdim iyiki de vermişim diş çıktı başıma zaten antibiyotik iğne ağrı kesici gırla devam ediyor
ahahahYa çok geçmiş olsun kuzum dış ağrısı çok kötüAllah şifa versin.
Bugün hazır izinliyken eşime sinirimden gittim kuaföre saçımi boyattim keratin bakim yaptırdım kestirdim kaş bıyık valla yenilendim sinirim geçti 1 saat önce degerlendirdik
ahahahsüpersin valla ohh yarasın ben derbeder oluyorum kavga ettiğimiz de hayattan iştahtan istekten her bir halttan içim geri çekiliyor
Ayy insallah banada verir doktor kullanirim hemen biter gider. Ben baska hastanede kadin doğuma gitsem regl olamadim desem alttan bakar bana kisti görür illaki . Hic regl olamiyorum sürekli kist görüyorlar desem asilama tedavisine başlayamıyorum bana adet düzenleyici verin desem yaparlar mi kiYok canım değil düzenleyici sadece
cyclo progynova..
ben bayağıda araştırdım bunu , kullanırken hamile kalanlard da var ilk 11 hapı östrojen olduğu için tüp bebek aşamasında da veriyormuş çoğu doktor
Tek sıkıntı aşırı iştah açıcı ben gündüz başkadım aynı saatte olsun diye akşamları çok midem kazınıyordu o kadarüç kilo aldım afiyetle bazı uyanıklar gece 11 de mesela alıyormuş iştah kısmına yakalanmıyor bilmiyordum tabi bu derece olduğunu ama güzel düzenledi zaten benim kistim için vermişti bunu doktor çok şükür kist geçti bununla
Tamam kuzum öyle yapayımKendine göre bir saat belirle canım sabah hemen içme mesela fazla ilk idrardan sonraki idrarla yap ya da akşam falan iki saat tutsan kendini yeter zaten susuzda kalma tabiki az iç yeter
Muhtemelen yaparlar canım dediğin gibi düzensizse bence kendin bile alıp başlayabilirsin düzenleyici sonuçta ama doktor verse daha güvenli hissedersin tabi benim mesela tekrar kistim olsa direkt onu kendim alır içerim gördüm çünkü bana faydası olduğunuAyy insallah banada verir doktor kullanirim hemen biter gider. Ben baska hastanede kadin doğuma gitsem regl olamadim desem alttan bakar bana kisti görür illaki . Hic regl olamiyorum sürekli kist görüyorlar desem asilama tedavisine başlayamıyorum bana adet düzenleyici verin desem yaparlar mi ki
Ay eczanelerde kalmamis muadili varmis ya 2 sene once paylasmislar muadilleri buymus bunlarda piyasada yokmus ya TRISEQUENS ve ACTİVELLEYok canım değil düzenleyici sadece
cyclo progynova..
ben bayağıda araştırdım bunu , kullanırken hamile kalanlard da var ilk 11 hapı östrojen olduğu için tüp bebek aşamasında da veriyormuş çoğu doktor
Tek sıkıntı aşırı iştah açıcı ben gündüz başkadım aynı saatte olsun diye akşamları çok midem kazınıyordu o kadarüç kilo aldım afiyetle bazı uyanıklar gece 11 de mesela alıyormuş iştah kısmına yakalanmıyor bilmiyordum tabi bu derece olduğunu ama güzel düzenledi zaten benim kistim için vermişti bunu doktor çok şükür kist geçti bununla
Pazartesi adetin 4. Günuydu doktor alttan bakti basit kist var dedi. Suan reglim bitti. Ama yine de baska kadin dogum görür mü ki kisti var midir yok mudur. Yoksa ilerki adet dönemimde kendim tarlusal mi alsam duphaston dan daha iyidir herhaldeMuhtemelen yaparlar canım dediğin gibi düzensizse bence kendin bile alıp başlayabilirsin düzenleyici sonuçta ama doktor verse daha güvenli hissedersin tabi benim mesela tekrar kistim olsa direkt onu kendim alır içerim gördüm çünkü bana faydası olduğunu
Ben de hep öyle okudum canım ama bazı ilaçlar dönem dönem oluyor ya öyle yok yok diyorlar hee yerde dwpolarda falan ben aralıkta kullandım ilk girdiğim eczaneden çıktı şansıma mı bilmiyorum artık ama eczane de konuştuğumda bulunur bulunur dediAy eczanelerde kalmamis muadili varmis ya 2 sene once paylasmislar muadilleri buymus bunlarda piyasada yokmus ya TRISEQUENS ve ACTİVELLE
Tam kullanma zamanı aslında tarlusal da iyiydi sanırımPazartesi adetin 4. Günuydu doktor alttan bakti basit kist var dedi. Suan reglim bitti. Ama yine de baska kadin dogum görür mü ki kisti var midir yok mudur. Yoksa ilerki adet dönemimde kendim tarlusal mi alsam duphaston dan daha iyidir herhalde
Evetİki tanemi koydular canım?İn şa Allah tutunur çok zor sürec bende adetimi bekliyorum tüp bebek için
Tabiki vardir cnm 10 gün gecmez diye düşünüyorum ama ben gecen aykinde 12. Ve 13. Gunu erkej gebelik yapmıştım poz. Göstermişti tabi erken gebelikler daha duyarli olduğu içinBueaya yazana kadsr hiç merakım yoktu merakımdan yaptım
Hala iğne etkisi var
Evet onu diyorum öyle sandığınız gibi değil psikolojisi bozulmuş yaHahaha bu tabir çok iyi oldu bak her gelen doktor parmak atıyorkocacıklarımız da keyfi yapılan şeye zor diyorlar utanmadan
Ay nolur abna yardim edinTam kullanma zamanı aslında tarlusal da iyiydi sanırımTikabasa sanki kendi kullanmıştı adeti gelmediği için söktürmek için onun eşi sanırım eczacıydı o da dikir verebilir
Ayrıca doktor görür tabiki ultrasonda görünüyor
Eşime yapmamışlar temiz diye yinede bakılacak dediCanım onu aynı anda yapıyorlar zaten ürolojiye gitmediniz mi üroloji direkt uştrasona yolluyor elle muayene ediyorlar varikosel var mj diye ama bunu sknuçlar kötüyse yolluyorlar iyiyse zaten o şüphe oluşmuyor ağrı sızısı falan da yoksa
Amin Allah canım..Ayy ne güzel bende çok istiyorum ikiz..ama doktor ne söylerse onu ederim..riskli olduğu için..yeterki dua ediyorum yumoşlar boş çıkmasın.Evetbasta tek koyacaklardi ikiz riskinden, ben iki istedim koyalim dedi hayirlisi bakalim heycanla beklyioruz, allah sana da hayirlisini versin, zor bir sürec ama sonunda o beklenene kavusmak varsa hepsi geciyor
Cnm ben kendim tarlusal alıp kullandımAy nolur abna yardim edinTikabasa ramazan gelmeden su aşılama isini halledeyim.
Benim bat 6 subatti adet olamadim duphaston kullandim 17 subat cuma gunu adet oldum 20 subat pazartesi adetin 4. Gunu hastaneye gittim doktor alttan bakti ve basit kist gördü. Asilama tedavisine başlayamayiz dedi. Ama benim adetlerim duzensizlesmeye basladi evlendikten sonra dedim.1 ay olsam 1 ay olmuyorum gec oluyorum olunca da kahverengi siyaha yakin akiyor sökülemiyorum dedim. Hep duphastonla adet oluyorum o zaman tedaviye başlayamayiz dedim gel bakariz dedi ama benim suan ki bat 17 mart
Ben baska hastanede kadin doguma gitsem adet olduğumu anlar mi alttaki kistin suan erimesi lazim da tedaviye başlamam icin