💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım bizimki de problemli olduğu için çok okudum onları😂😂 insan derdi neyse onu araştırıp bilgi sahibi oluyor malesef yoksa ne işim olur 😂😂 morfoloji bazı testlerde normal şeklinde de yazıyor.dna sı bozuk olanlar kötü çıkıyor .yani şekil olarak falan da geçiyor ya da anomali yazıyor bazen de .şekil bozuklukları , baş kuyruk falan anomalisi yüksek olanlar bozuk spermler gibi bişey.normal yazanın yani morfolojinin en az 4 olması isteniyor ama 3 olsada iş görür gibi bişey😂
Ben bizim sonucta goremedim acaba benmi göremiyorum gerci bizimki baya eski ama dr o zaman yavaşlık var demişti şimdi bayramdan sonra tekrar gidicez ama sanki hareketsizlik cok fazla benm araştırmaları ma göre yeni testte de daha kötü sonuç gelecekmis gibi hissediyorum ama hayırlısı

Eklentiler

• Screenshot_20230215-155648_Gallery-01.jpeg
    Screenshot_20230215-155648_Gallery-01.jpeg
    107,1 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar acil yardım istiyorum
Yumurta kontrolünden çıktım şimdi yumurta çatlamış gözükmüyor.
Dr pazartesi çarşamba ilişki demişti
Pazartesi oldu dün malum kavga ettik olmadi
Her ihtimale karşı bugün ve yarın da değerlendirin dedi
Catladiktan sonra şans var mi hala
Pazartesi de tekrar kontrole çağırdı
bence var olabilir hala şans.. tüplerde kaç gün kaldığını bilemeyiz. orda yakalayabilir belki

Kızlar birsey dicem benim kocam denilecek adam beni sinirlendirdi pazartesi gece 12 salı sayılır 🤣 öyle degerlendirebildik ya dün olmadı kavga ettiğimiz için. Bugun de yumurta gözükmedi çatlamış. Yani demem o ki sperm ulaştiysa sağ tupume. Jel kullanmıştım gynoseed. Bu adamın yaptığında hayır olabilir dün çatlamış olsa yumurtam yetişmiş olabilir 48 saat olarak dusundugumde. Aradım şimdi bugün yarında dedi doktor dedim nasıl dersen ne dersen diyor şimdi de 🤣

Kızlar birsey dicem benim kocam denilecek adam beni sinirlendirdi pazartesi gece 12 salı sayılır 🤣 öyle degerlendirebildik ya dün olmadı kavga ettiğimiz için. Bugun de yumurta gözükmedi çatlamış. Yani demem o ki sperm ulaştiysa sağ tupume. Jel kullanmıştım gynoseed. Bu adamın yaptığında hayır olabilir dün çatlamış olsa yumurtam yetişmiş olabilir 48 saat olarak dusundugumde. Aradım şimdi bugün yarında dedi doktor dedim nasıl dersen ne dersen diyor şimdi de 🤣

S simurgggg canım yukarıda yazdığım hesaba bakar mısın

valla bu yumurtlama çatlama olayı oyle bir ince hesapki insan matematik profesörü olacak :)

Kızlar acil yardım istiyorum
Yumurta kontrolünden çıktım şimdi yumurta çatlamış gözükmüyor.
Dr pazartesi çarşamba ilişki demişti
Pazartesi oldu dün malum kavga ettik olmadi
Her ihtimale karşı bugün ve yarın da değerlendirin dedi
Catladiktan sonra şans var mi hala
Pazartesi de tekrar kontrole çağırdı
Canım hiç görünen yumurta yoksa hepsi çatlamış demekki yani biri kanala diğerleri de sönüyor pazartesi ya da salı olduysa ptesi gün ki ilişkiyle yakalamışsındır belki de . Çatlamayan yumurtalar ultrasonda görünüyor demekki hala bir iki tane var ki değerlendir demiş
Benim de öyle olmuştu ilk kontrolde 2 si çatlamıştı , hala ili tanesi duruyor tekrar değerlendirmeye devam et demişti

Kızlar selam bir süredir giremedim martta müjdeli haber bekleyenler olarak sayımız artmış baya, ovülasyon zamanı geçti geriye en zor olan bekleme kısmı kaldı. Adetliyken falan zaman geçiyor da şu bata kadar olan 10-14 gün geçmiyor bir türli yahu🙄

Canım hiç görünen yumurta yoksa hepsi çatlamış demekki yani biri kanala diğerleri de sönüyor pazartesi ya da salı olduysa ptesi gün ki ilişkiyle yakalamışsındır belki de . Çatlamayan yumurtalar ultrasonda görünüyor demekki hala bir iki tane var ki değerlendir demiş
Benim de öyle olmuştu ilk kontrolde 2 si çatlamıştı , hala ili tanesi duruyor tekrar değerlendirmeye devam et demişti

Yok kuzucum zaten 1 tane oluşmuştu ctesi 11 mm di. Başka da göremedi vajinal bakti ekranı gördüm yoktu. Çatlamış olsa da bugün yarın şans yaratır mı ki onu bilmiyorum

Ben bizim sonucta goremedim acaba benmi göremiyorum gerci bizimki baya eski ama dr o zaman yavaşlık var demişti şimdi bayramdan sonra tekrar gidicez ama sanki hareketsizlik cok fazla benm araştırmaları ma göre yeni testte de daha kötü sonuç gelecekmis gibi hissediyorum ama hayırlısı
Canım bu nasıl test onca örnek gördüm hiç birinde frekans doğrusallık yazanı galan görmedim 😂😂 sayısı gayet iyi yavaşlık var ama çook kötü değil bu test sınırı 50 tutmuş ama çoğu test 35 40 falan diyor sizinki de 35,9 çıkmış biraz takviyeyle daha da iyi olabilir. Morfoloji ya da normal diye bişey yok dediğin gibi ama ordaki frekans doğrusallık gibi garip şaylerden biri o anlamda bişeydir herhalde
Bence yavaşlıktan başka bir sıkıntı yok ama o da aşırı kötü değil bir ay keçi boynuzu kürü ya da bu takviyelerden kullansanız daha iyi olur ama kesinlikle gebe kalmaya engel değerler değil

Kızlar bir de saçma bir soru sorabilir miyim
Mesela ctesi gittigimde dr 1 tane sağda 11mm var demişti.
Bu sağ kime göre sağ 🤣🤣🤣
Benim sağ tarafım mi yoksa kendine göre mi soylut

Yok kuzucum zaten 1 tane oluşmuştu ctesi 11 mm di. Başka da göremedi vajinal bakti ekranı gördüm yoktu. Çatlamış olsa da bugün yarın şans yaratır mı ki onu bilmiyorum
Sadece bir yumurta olup çatladıysa eğer yumurtanın gitmeden hemen önce çatladığını varsaysan mesela ömrü de maksimum 24 saat olduğu için demiş o zaman bu gece canım kocam ı oynayacaksın o zaman 😍😂

X