💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bence iki taraflı olması normal canım ama olur hani tek tarafta daha büyüyordur bir taraf zayıf kalıyordur o zaman tek taraf ağrısı baskın olur seninki normal bence
Tamamdır canım çok teşekkür ederim yumurtam büyüse testte çıkardi zaten dimi bı de iyice büyüyüp kist falan olursa diye de korkuyorum daha yumurtlamama var çünkü

Kızlar aramızda İstanbul Anadolu yakasında doktor önerebilecek var mı
Maltepe medical park sevda zamanova kesinlikle o kadar ilgili bir dr ki, sadece enfeksiyon için gitmiştim ben defalarca yumurtaları adet düzenimi vs kontrol etti ve sonuca ulaşmadan asla bırakmıyor kontrol randevularını kendi takip ediyoe

Aaa araştırayım hemen ulaşımı biraz ters ama yapacak birşey yok

Öyle canım bugün oludum kadının biri pedikür yaptırıp iltihap yapmış krem ilaç hiç bişey işe yaramamış en sonunda en sonunda kesmişler başparmağını benim dişetimi çok zorlamış hala aprıyor yeri ya da çok çürük arka dişimi dolgu yaptı bide traşladı belki de çekilmesi gerekiyordu yaparken de dedi tahminimden fazla çürük üş diye onca iğneye rağmen hep hissettim acısını( napayım kısmet zaten çatlama diye hissettiğim günü de kaçırdım vardır bir hayır

Tamamdır canım çok teşekkür ederim yumurtam büyüse testte çıkardi zaten dimi bı de iyice büyüyüp kist falan olursa diye de korkuyorum daha yumurtlamama var çünkü
Kist olasılığı hep var herkesde var canım zaten ama adetle sökülüyor sökülmezse sıkıntı hiç aklına bile sokma onu. Sen yumurtlamanı takip et yeter yeterli büyüklüğe gelirse testte çıkar zaten bide havuç falan diyorlar ya çaylamaya destek diye onu tüketirsşn yeter

Her seferinde bu ay kafaya takmicam diye başlıyorum kafa hep orada yumurtladim mi dollendi mi hamilelik var mı her hafta ayrı bir şeyi kafaya takıyorum

Canım istanbulda hangi devlet hastanesine gittin aşırı ilgisizler 6 aydır ben boşu boşuna birşeyim yok sanıp bebek bekliyorum ama sanırım sorun varmış
Esenyurt tarafında bı hastaneye canım hiç ilgi yok hiç bugün özele gittim bende test istedi o istediği test leri istediğin yere yatırıp bana getir tedaviye basliyalim dedi çok şükür kisti fln çıkmadı bakalım

Bn saglık ocagında yaptırmıştım
Bnde ist oturuyorum
Sende sonra aradım sağlık ocağının yapmıyoruz dedi Maltepe de annem gil oturuyor o sağlık ocağında yaptı ama Avrupa yakasında sağlık ocağında yapmadıklarını hastanede ve bir yerden yapıldığını söyledi siz nerede oturuyor sunuz

Adetli mi gittin canım Ben de bekliyorum ama adet olmadım henüz oyalanıyorum

Bn Avrupa yakasındayım

Her seferinde bu ay kafaya takmicam diye başlıyorum kafa hep orada yumurtladim mi dollendi mi hamilelik var mı her hafta ayrı bir şeyi kafaya takıyorum
Ben de her ay umudum yok diyorum ki hakikaten de yok ama 3 5 gün kala ya tutarsa ya bağlıyorum sonra çok umut etmişim gibi bir de hayal kırıklığı yaşıyorum sonra da yoo zaten beklemiyordum diyorum türli türlü ruh hallerinde geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…