💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlarrrr dün duş alırken kolumu kaldırdıkça sol kasığıma ağrılar girdi çıktı, büküldüm resmen şimdide kulaklarım deli gibi kaşınıyor 😢 gögüslerime dokununca çok az bir ağrım var, ama kulaklağım çok kötü böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda yumurtalamam 18 günde oldu ayın 20nde 11 günüm var

Ben de her ay umudum yok diyorum ki hakikaten de yok ama 3 5 gün kala ya tutarsa ya bağlıyorum sonra çok umut etmişim gibi bir de hayal kırıklığı yaşıyorum sonra da yoo zaten beklemiyordum diyorum türli türlü ruh hallerinde geziyorum😂😂
Takmayan kafaya nasıl takmıyor gerçekten ben de anlamıyorum😂 ben de umudum yokken hep bı belirti geliyor hemen bı umut geliyor bana da 😂

Canım estradiol 31.8
Progestoron 0.30

Dr Ayşe Çetin diye bir kadın aradı beni senin yumurtalarının içi boş dedi anlamadım kimisi polikistiksin diyor kimisi amh baktır yumurta rezervin azdır belki diyor o kadar Allak buallak oldum ki adet olsam da tahlilleri yeniden yapsam
Bu doktor senin doktorun mu peki?

kızlar bişey sorcam. neden gün aşırı öneriliyor? her gün olunca sperm kalitesi falan mı etkileniyor acaba
Azalıyor canım her gün yaptığın takdirde eğer değerleri sayısı da azsaetkilenir deniyor o yüzden bazı doktorlar da farketmez diye savunuyor
Ama aşılamada da mesela ya da test istediklerinde de bi kaç gün perhiz istiyorlar ki çok olsun miktarı diye. Mesela sürekli mastürbasyon yapanların da miktarı azaldığını okumuştum.

Son düzenleme:
Azalıyor canım her gün yaptığın takdirde eğer değerleri sayısı da azsaetkilenir deniyor o yüzden bazı doktorlar da farketmez diye savunuyor
Ama aşılamada da mesela ya da test istediklerinde de bi kaç gün perhiz istiyorlar ki çok olsun miktarı diye. Mesela sürekli mastürbasyon yapanların da miktarı azaldığını okumuştum.
anladım canım sağol.. biz de ya hep ya hiç gibi ilerliyor işler bir soğuduk mu da tekrar bir araya gelemiyoruz resmen

Bu doktor senin doktorun mu peki?
Hayır canım ya Instagramda dolanırken gördüm dedim bunlar ne iş yapıyor bir sorayım kadın neler neler dedi şok oldum dedim ben muayene oldum kimse birşey dememişti falan kafamı allak bullak etti benim düzenli gittiğim bir doktor yoktu sadeve bebek istediğimiz için gittim muayene oldum kan verdim sorun yok 1 sene normal süre deyince denemeye devam ettik 6 ay olunca ve sürekli strese girince alternatif şeylere bakmak istedim bu çıktı karşıma keşke çıkmasaydı gerçi belki böylesi daha hayırlıdır doktora gideceğim çünkü kontrol altında devam etmek istiyorum

Kızlar acil yardım istiyorum
Yumurta kontrolünden çıktım şimdi yumurta çatlamış gözükmüyor.
Dr pazartesi çarşamba ilişki demişti
Pazartesi oldu dün malum kavga ettik olmadi
Her ihtimale karşı bugün ve yarın da değerlendirin dedi
Catladiktan sonra şans var mi hala
Pazartesi de tekrar kontrole çağırdı

Yok tatlım İstanbul'da bir devlet hastanesi ben butun sonuçlarını götürdüm hamile neden kalkamıyorum diye hiç bir testime bakmadı bana bu kağıdı verdi sana sıra gelince arıyacagim dedi belki bir sene belki yarın gelir sıra dedi gönderdi bizim daha gitmedik kağıdı da şimdi buldum
Ne ilginç insan yine birseyler söyler ya şöyle doktorlari hic sevmiyorum gecen banada denk geldi hic bisey demedi ben soruyorum cevap bile vermiyor 😒

X