- 28 Ocak 2021
- 2.393
- 1.478
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Arkadaşlar merhaba ben ovülasyon testi aldım ilk kez kullanıyorum. Benim adetim 15 şubatta başladı 19 gibi bitti 20 sinde az geliyordu yani. Daha az önce ilk testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu ne demek? Yani ovülasyon dönemine bile girmedim daha ben de erken yaptığımı düşünüyordum öylesine yapayım dedim ama b
Gebelik testinde ikinci çizginin silik olması pozitiflik verir ama ovulasyonda böyle değildir.Her gün aynı saatte yapmaya devam edin ne zaman ki ikinci çizgi birinci çizgiyle aynı koyulukta olacak o zaman ovulasyon olur.Diğer zamanlarda yapılan testlerde ikinci çizgi hep silik çıkar.İki çizgiyi aynı koyulukta yakaladığınız gün lh seviyesinin en çok arttığı gündür ve birkaç saat içinde yumurtlama olur.Yumurta çatladıktan sonra ikinci çizgi silikleşmeye başlar.Kısacası iki çizginin aynı koyulukta olduğu gün verimli gündür.Arkadaşlar merhaba ben ovülasyon testi aldım ilk kez kullanıyorum. Benim adetim 15 şubatta başladı 19 gibi bitti 20 sinde az geliyordu yani. Daha az önce ilk testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu ne demek? Yani ovülasyon dönemine bile girmedim daha ben de erken yaptığımı düşünüyordum öylesine yapayım dedim ama böyle çıktı.
Kaç çıkmış ki sonuçların?Kızlar estradiol ve progestoron düşükmüş meğerse benim ama doktor herşey normal demişti bu sebepten gebelik olmuşmuyor olabilirmiş meğerse
Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu. Peki internette şey yazıyordu iki çizgi görünce 24 saat sonra ilişki yaşayın diyor. Yani iki çizgiyi görünce 24 saati beklemeye gerek var mı acaba? Birde iki çizgiden sonra silikleşene kadar ilişki mi olması lazımGebelik testinde ikinci çizginin silik olması pozitiflik verir ama ovulasyonda böyle değildir.Her gün aynı saatte yapmaya devam edin ne zaman ki ikinci çizgi birinci çizgiyle aynı koyulukta olacak o zaman ovulasyon olur.Diğer zamanlarda yapılan testlerde ikinci çizgi hep silik çıkar.İki çizgiyi aynı koyulukta yakaladığınız gün lh seviyesinin en çok arttığı gündür ve birkaç saat içinde yumurtlama olur.Yumurta çatladıktan sonra ikinci çizgi silikleşmeye başlar.Kısacası iki çizginin aynı koyulukta olduğu gün verimli gündür.
Bal çörek otu bende çok ağrı yapmıştı ama hafif değildi bıçak saplanır gibi sancı giriyor uykumdan uyandırıyorduKızlar yumurtalariniz büyürken ağrı hissediyor musunuz? Bu ay çörekotu bal tarçın kürüne başladım, bir de yumurtlama masajı yapıyorum. Ovu ile takip ettiğimde henüz yumurtlamadim, akıntım da yok adetimin 9. Günü ve kasıklarımda ağrı oluyor hafif hafif. Daha önce hatırlamıyorum böyle bir ağrı büyüme ağrısı mi biseyleri yanlış mı yaptim
O değer canım minumum 44 olması gerek demek ama ne kadar yüksekse o kadar iyi demek yani bizim hormon testlerimiz gibi değil o yüzden çok iyi bir değerBugün test sonucu cikti yarin doktora gidicek canim yukari doğru olan oklar yüksek gibi geldi 44 olmasi gereken 84 cikiyo ınsllah sorun cikmaz sağol canım tekrardan
Canım bizimki de problemli olduğu için çok okudum onlarıYa sen nasıl anlıyorsun ben erkeklerin testinden hic bir cacık anlamiyorumesimink8ni elli kere açıp inceliyorum ne ne değil anlayamıyorum mesela bu morfoloji ne bizim kağıtta yazmiyor ismi baskami yaziyor acaba
Büyüme ağrısı canım bence bende o yumurta geliştirici ilaçlardan sonra farketmeye başladım kasık ağrılarınıKızlar yumurtalariniz büyürken ağrı hissediyor musunuz? Bu ay çörekotu bal tarçın kürüne başladım, bir de yumurtlama masajı yapıyorum. Ovu ile takip ettiğimde henüz yumurtlamadim, akıntım da yok adetimin 9. Günü ve kasıklarımda ağrı oluyor hafif hafif. Daha önce hatırlamıyorum böyle bir ağrı büyüme ağrısı mi biseyleri yanlış mı yaptim
İki yumurtaliginda da oluyor muydu pekiBüyüme ağrısı canım bence bende o yumurta geliştirici ilaçlardan sonra farketmeye başladım kasık ağrılarını
O kadar değil ama yumurtlama zamanı gibi bı ağrı ve gerilme gibi bişey hissediyorum, peki yumurtlama zamanın geriye çekildi mi kürü kullandığın için. Benim normalde 8-9 gün sonra olması gerekiyor yumurtlamanın ama şimdiden ağrı var o güne kadar böyle mi olacakBal çörek otu bende çok ağrı yapmıştı ama hafif değildi bıçak saplanır gibi sancı giriyor uykumdan uyandırıyordu
Yok tatlım İstanbul'da bir devlet hastanesi ben butun sonuçlarını götürdüm hamile neden kalkamıyorum diye hiç bir testime bakmadı bana bu kağıdı verdi sana sıra gelince arıyacagim dedi belki bir sene belki yarın gelir sıra dedi gönderdi bizim daha gitmedik kağıdı da şimdi buldumYani dr yazısı biraz karışık oluyor sayıların yanında ne yszdigini anlamadim ama üstünde overler normal yaziyor kist olsaydi söylerdi dr zaten dr gostermedinizmi
Hormonlarına ve vitamin değerlerine bakacaktır ilk olarak. Düşük yada yüksek değerleriniz varsa eşinde ve sende takviye ile normal sınırlara çekip bir süre daha denemenizi ister. Bu sürede yumurta takibi de yapabilir. Gerekli görürse yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi ile de tedavi uygulayabilir. Bunları yapmadan aşılama yada tüp bebek diyen olursa güvenmeyin başka doktorada gidinkizlar selam biraz uzun yazı yazacağım kusura bakmayın ve bana lütfen yardımcı olun Allah rızası için..
2 yıldır evliyim ve cok istiyoruz bebek sahibi olmayı ama bir türlü nasip olmadı. Adetlerin düzenlidir ve yumurtlama günlerini çoğu ay denedik. Size sorum özel hastaneye gideceğim hangi testler yapılıyor ve hastaneye yani doktora ne demem lazım ilk defa gideceğim biraz tecrübesizim ben muayene olduktan sonra eşimde sperm testi verecek adetime 10 gün var bu ayı da değerlendirdik ama yine umitlenip üzüleceğim bir ay olacak gibime geliyor. 22 yaşındayım. 2 ay vajinusmusla uğraştım sonra tedaviyle hallettik onu.
Ben de aynı durumdayım canım bugün ateşim yğkseldi artık dün olması gerekiyırdu önceden de söylemiştim ama bir gün öncesi kavga ettik bir n olası günü kaçırdım yine sayesinde. Sözde çok isteyen adam bir ay boş bir ay dolu yapıyor resmen sanki kasti söylediğim günlerde sıkıntı çıkartıyor . Çok sinir bpzucu ve kırıcı oluyor artık iyice soğudumKızlar resmen beynim ağrıyor o kadar sinirliyim ki.
Bugün yumurta kontrolüne gideceğim.
Pazartesi ve çarşamba ilişki onerdi doktor.
Pazartesi işten geldik yemek yedik yanasiyorum adama yok adamda tık. Uyuya kalmışım artık. Pazartesi gece 12 de uyandırdı. Neyse kaçırmamak için oldu.
Dün yine aynısını yaptı uyumusum artık 12 bucuk gibi kaldırdı yok sertlesmiyor. Sertlesti bosalamadı. Diyorum ki ona normal bir saatte gecelim yatağımiza. Bende söylenmeye başladım. İstemiyorsan söyle Dr a da boşuna gitmeyelim. Ee Pazartesi oldu ya diyoryumurta kontrolüydu vitamindi hormondu uğraş gel birde koca peşinde koş. Geçen ay da klomen kullandım doktorun dediği bir tarihte yine istedim oyaladi oyaladi olmadı. Regl 14 gün öncesine gittigimde o gün çatlamış yumurtam. Bıktım ya kendi istediği zaman oooo ama çocuğu ilk o istedi Dr a gidelim dedi o heveslendirdi beni 2 aydır da peşinden koşturan yine kendi. Ben bırakcam sanırım takip falan isim zaten stresli eve gel evde de kocam olacak adam geriyor. Çok söylendim ağzıma ne gelirse saydım.