- 7 Kasım 2022
- 3.129
- 5.788
- Konu Sahibi bebekheyecani
Benim sağ tarafım alınmıştı zaten canım o yüzden sadece solda oluyor bacağım hatta dün ayağıma kadar vuruyordu aprısıİki yumurtaliginda da oluyor muydu peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sağ tarafım alınmıştı zaten canım o yüzden sadece solda oluyor bacağım hatta dün ayağıma kadar vuruyordu aprısıİki yumurtaliginda da oluyor muydu peki
Bu hepimizin ortak problemi. İşin ciddiyetini bazı günlerin ne kadar önemli olduğunu anlat. Hoş anlatsanda bir süre sonra yine aynı oluyorlarda neyse. Hangi günler önemliyse telefonuna kaydet şu günler önemli ona göre davran. Çocuk istiyorsan gelirsin sürekli benden bekleme diye kendini geri çek. Bizim isteğimiz ne kadar fazla olursa onlara da bi haller oluyor.Kızlar resmen beynim ağrıyor o kadar sinirliyim ki.
Bugün yumurta kontrolüne gideceğim.
Pazartesi ve çarşamba ilişki onerdi doktor.
Pazartesi işten geldik yemek yedik yanasiyorum adama yok adamda tık. Uyuya kalmışım artık. Pazartesi gece 12 de uyandırdı. Neyse kaçırmamak için oldu.
Dün yine aynısını yaptı uyumusum artık 12 bucuk gibi kaldırdı yok sertlesmiyor. Sertlesti bosalamadı. Diyorum ki ona normal bir saatte gecelim yatağımiza. Bende söylenmeye başladım. İstemiyorsan söyle Dr a da boşuna gitmeyelim. Ee Pazartesi oldu ya diyor yumurta kontrolüydu vitamindi hormondu uğraş gel birde koca peşinde koş. Geçen ay da klomen kullandım doktorun dediği bir tarihte yine istedim oyaladi oyaladi olmadı. Regl 14 gün öncesine gittigimde o gün çatlamış yumurtam. Bıktım ya kendi istediği zaman oooo ama çocuğu ilk o istedi Dr a gidelim dedi o heveslendirdi beni 2 aydır da peşinden koşturan yine kendi. Ben bırakcam sanırım takip falan isim zaten stresli eve gel evde de kocam olacak adam geriyor. Çok söylendim ağzıma ne gelirse saydım.
Ben de aynı durumdayım canım bugün ateşim yğkseldi artık dün olması gerekiyırdu önceden de söylemiştim ama bir gün öncesi kavga ettik bir n olası günü kaçırdım yine sayesinde. Sözde çok isteyen adam bir ay boş bir ay dolu yapıyor resmen sanki kasti söylediğim günlerde sıkıntı çıkartıyor . Çok sinir bpzucu ve kırıcı oluyor artık iyice soğudum
Kuzum biliyor kaç gün öncesinden söylüyorum doktora da zaten beraber gidiyoruz tarihleri duyuyor. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyorum. Sperm ne kadar yaşar yumurta ne kadar yaşar ona kadar kaç kere anlattım. Yok birsey oluyor adama normalde de libidosu çok yüksek değil ama bu zamanlarda birde peşinde koşunca sinirleniyorum kırılıyorum. En son kopsun şeyin dedim o kadar sinirlendim. Yapıcı olamıyorum artikBu hepimizin ortak problemi. İşin ciddiyetini bazı günlerin ne kadar önemli olduğunu anlat. Hoş anlatsanda bir süre sonra yine aynı oluyorlarda neyse. Hangi günler önemliyse telefonuna kaydet şu günler önemli ona göre davran. Çocuk istiyorsan gelirsin sürekli benden bekleme diye kendini geri çek. Bizim isteğimiz ne kadar fazla olursa onlara da bi haller oluyor.
Bu hepimizin ortak problemi. İşin ciddiyetini bazı günlerin ne kadar önemli olduğunu anlat. Hoş anlatsanda bir süre sonra yine aynı oluyorlarda neyse. Hangi günler önemliyse telefonuna kaydet şu günler önemli ona göre davran. Çocuk istiyorsan gelirsin sürekli benden bekleme diye kendini geri çek. Bizim isteğimiz ne kadar fazla olursa onlara da bi haller oluyor.
Ben de aynı durumdayım canım bugün ateşim yğkseldi artık dün olması gerekiyırdu önceden de söylemiştim ama bir gün öncesi kavga ettik bir n olası günü kaçırdım yine sayesinde. Sözde çok isteyen adam bir ay boş bir ay dolu yapıyor resmen sanki kasti söylediğim günlerde sıkıntı çıkartıyor . Çok sinir bpzucu ve kırıcı oluyor artık iyice soğudum
Kızlar resmen beynim ağrıyor o kadar sinirliyim ki.
Bugün yumurta kontrolüne gideceğim.
Pazartesi ve çarşamba ilişki onerdi doktor.
Pazartesi işten geldik yemek yedik yanasiyorum adama yok adamda tık. Uyuya kalmışım artık. Pazartesi gece 12 de uyandırdı. Neyse kaçırmamak için oldu.
Dün yine aynısını yaptı uyumusum artık 12 bucuk gibi kaldırdı yok sertlesmiyor. Sertlesti bosalamadı. Diyorum ki ona normal bir saatte gecelim yatağımiza. Bende söylenmeye başladım. İstemiyorsan söyle Dr a da boşuna gitmeyelim. Ee Pazartesi oldu ya diyor yumurta kontrolüydu vitamindi hormondu uğraş gel birde koca peşinde koş. Geçen ay da klomen kullandım doktorun dediği bir tarihte yine istedim oyaladi oyaladi olmadı. Regl 14 gün öncesine gittigimde o gün çatlamış yumurtam. Bıktım ya kendi istediği zaman oooo ama çocuğu ilk o istedi Dr a gidelim dedi o heveslendirdi beni 2 aydır da peşinden koşturan yine kendi. Ben bırakcam sanırım takip falan isim zaten stresli eve gel evde de kocam olacak adam geriyor. Çok söylendim ağzıma ne gelirse saydım.
Ay yeminle kendimi gördüm okurken. Dedim sadece ben değil demek ki. Nedir bunların derdi yaaa ben anlamıyorumKuzum biliyor kaç gün öncesinden söylüyorum doktora da zaten beraber gidiyoruz tarihleri duyuyor. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyorum. Sperm ne kadar yaşar yumurta ne kadar yaşar ona kadar kaç kere anlattım. Yok birsey oluyor adama normalde de libidosu çok yüksek değil ama bu zamanlarda birde peşinde koşunca sinirleniyorum kırılıyorum. En son kopsun şeyin dedim o kadar sinirlendim. Yapıcı olamıyorum artik
Duygularıma tercüman oldun valla sen de üstelik bana doktor diyor çok güzel yumurtaların ama yaş grçti sağ tarafım da yok üstelik bunların kıymetini bil bir an önce bir üst kademeye çık aşılama tüp gibi ve bunu eşim duyuyor her ay ve sperm değerleri çok düşük ona rağmen bu tavrı bu sallamazlığı canıma yetti artık kasti yumurtlama günlerine denk geliyor bir de sonra beş karış suratla isteksşz zprlaya zorlaya yapıyorum iş işten geçtikten sonra zaten ben de boşanırsam ilk yapacağım şey yumurta dondurmak aklımda.sabır da bir yere kadarAynen öyle valla kasti yapıyor gibi. Kırıcı oluyor ve cidden soğuyor insan. Sabah bir de bu ay olmazsa diğer ay zaman veremem ama illa olacak diyor tek kelime etmedim etsem valla parcalardim sustum. Çok sıkıldım. Allah hayırlısını versin ikimiz için de olmuyorsa zorlamayacam kendimi başka şeylerle de soğuttu zaten kendinden. Ben kendimi zorluyordum. Donduracam yumurtalarimi boşayacam
Bir de diyor ki görev gibi oldu. Evet görev yani. Onlar isteyince biz okeyiz. Biz isteyince adamlara bi şey oluyor. Kaldı ki tek başımıza yapabilecek olsak onun da üstesinden geliriz yaniDuygularıma tercüman oldun valla sen de üstelik bana doktor diyor çok güzel yumurtaların ama yaş grçti sağ tarafım da yok üstelik bunların kıymetini bil bir an önce bir üst kademeye çık aşılama tüp gibi ve bunu eşim duyuyor her ay ve sperm değerleri çok düşük ona rağmen bu tavrı bu sallamazlığı canıma yetti artık kasti yumurtlama günlerine denk geliyor bir de sonra beş karış suratla isteksşz zprlaya zorlaya yapıyorum iş işten geçtikten sonra zaten ben de boşanırsam ilk yapacağım şey yumurta dondurmak aklımda.sabır da bir yere kadar
Keşke ya onu da tek başımıza yapabileydik görev gibi olmasın diye yaptığım ovü testlerini de göstermiyorum bir boş bir dolu gideriz dedik ama en olası günümün gecesinde hiç yoktan kavga çıkartıyor ve ben ha deyince kendime gelemiyorum ağır konuşuyor çünkü kalk o moralle gün kovala sonra hadi diyor hadi dediğinde ben tiksinmiş oluyorum zaten neyin hadisiBir de diyor ki görev gibi oldu. Evet görev yani. Onlar isteyince biz okeyiz. Biz isteyince adamlara bi şey oluyor. Kaldı ki tek başımıza yapabilecek olsak onun da üstesinden geliriz yani
Amin canım. Allh yardımcımız olsun. Ama erkekler böyle malesef böyle olunca fıtratlarına tersmiş paşalarımızınKeşke ya onu da tek başımıza yapabileydik görev gibi olmasın diye yaptığım ovü testlerini de göstermiyorum bir boş bir dolu gideriz dedik ama en olası günümün gecesinde hiç yoktan kavga çıkartıyor ve ben ha deyince kendime gelemiyorum ağır konuşuyor çünkü kalk o moralle gün kovala sonra hadi diyor hadi dediğinde ben tiksinmiş oluyorum zaten neyin hadisi
Yok ya benim neyime zaten çocuk evliliğimde bile gelecek göremiyorken ama yaşımda geçti Allah sonumuzu hayır etsin
Duygularıma tercüman oldun valla sen de üstelik bana doktor diyor çok güzel yumurtaların ama yaş grçti sağ tarafım da yok üstelik bunların kıymetini bil bir an önce bir üst kademeye çık aşılama tüp gibi ve bunu eşim duyuyor her ay ve sperm değerleri çok düşük ona rağmen bu tavrı bu sallamazlığı canıma yetti artık kasti yumurtlama günlerine denk geliyor bir de sonra beş karış suratla isteksşz zprlaya zorlaya yapıyorum iş işten geçtikten sonra zaten ben de boşanırsam ilk yapacağım şey yumurta dondurmak aklımda.sabır da bir yere kadar
Ay yeminle kendimi gördüm okurken. Dedim sadece ben değil demek ki. Nedir bunların derdi yaaa ben anlamıyorum
Yemişim fıtratını tövbe yarabbim küfür edesim geliyor artık biz o şanslı grupta değiliz yani napalım tesadüfen hamileliğini öğrenen ha deyince olan Allah bizi de böyle sınıyor demekki hayırlısı neyse o olsun artık diretmeye bile isteğim kalmadıAmin canım. Allh yardımcımız olsun. Ama erkekler böyle malesef böyle olunca fıtratlarına tersmiş paşalarımızın
Erken olmuştu sanırım tam hatırlayamadımO kadar değil ama yumurtlama zamanı gibi bı ağrı ve gerilme gibi bişey hissediyorum, peki yumurtlama zamanın geriye çekildi mi kürü kullandığın için. Benim normalde 8-9 gün sonra olması gerekiyor yumurtlamanın ama şimdiden ağrı var o güne kadar böyle mi olacak
Bizim de 15 milyon çıktı kısırlık seviyesinde ağzına tıkıyorum peşinde koşuyorum kürleri takviyeleri ama canı sıkılınca kavga çıkartıyor yok yere ve ne hikmetse şu gün önemli dediğim günün öncesinde. Ve bu değerleri öğrenene kadar kaç kavgada senin kısırlığının suçlusu ben değilim diyordu sonra beyimizin değerleri rezalet çıktı artık bişey diyemiyor onum yaptığını ben ona yapmıyorum ama suç ben deAynen öyle sanki sperm kalitesi harika 22 milyon çıktı 20 milyon aldı azospermi diye geçiyor sanırım. Aldık takviyeleri benim 2. Ay takviyem yarıya geldi paşanın hala 1. Ay takviyesi bitmedi. İçmiyor kesin valla yoruyor artık. Gördük depremi Allah korusun ne kadar yaşayacağımız Belli değil canına yandigimin ülkesinde. Valla sıkıldım ona da söyledim bu arada beni sinirlendirme dondururum yumurtalarimi seni de boşarım dedim. Sanki onun spermlerine muhtaçmisim gibi davranıyor veya bana öyle hissettiriyor. 6 senedir ondan maddi manevi tek birsey istemedim. Çok şükür çalışıyor kazanıyorum hatta yanlış anlama ondan da fazla kazanıyorum. 1 kere ona bunu hissettirmedim neye ihtiyacım varsa zaten kendim alıyorum. Şunu demek için söylüyorum bunu tek birsey istedim ondan 1 bebek sahibi olmak. Onu da vermek istemiyor naz yapıyorsa herkes yoluna umrumda olmaz.
Kızlar biz kadınlar, fıtrat gereği zaten çok hassas ve kırılgan bir yapıya sahibiz, bir de durum bu şekilde nüksedince ister istemez daha da kırılgan olabiliyoruz, bu da aslında vücudumuzun dengesini bozuyor, olabildiğince sakin kalmaya çalışalım, sizleri anlıyorum, ilgi ve alâkaya doyamıyoruz, kendimde öyleyim, stres sağlığın baş düşmanıdır. Kendi kendimi strese sokup hasta ettiğimi bilirim. Kendimize dikkat edelim, bizler sağlıklı anneler olacağız inşallah buna inanıyorum Sizleri böyle görünce üzüldüm, yazmak istedim
Bizim de 15 milyon çıktı kısırlık seviyesinde ağzına tıkıyorum peşinde koşuyorum kürleri takviyeleri ama canı sıkılınca kavga çıkartıyor yok yere ve ne hikmetse şu gün önemli dediğim günün öncesinde. Ve bu değerleri öğrenene kadar kaç kavgada senin kısırlığının suçlusu ben değilim diyordu sonra beyimizin değerleri rezalet çıktı artık bişey diyemiyor onum yaptığını ben ona yapmıyorum ama suç ben de
Evet ya farkettim hepimiz dertliymisizAy kızlar güldüm bir an yanyana gelip konuşsak birbirimizi gazlaya gazlaya avukata gitçez herhalde kalkışta bide burda daha nice anlatmadıklarımızı da konuşsak zaten ohoo