- 7 Kasım 2022
- 3.129
- 5.788
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Allah sonumuzu hayır etsin ama onla ama onsuz diyırum ben artık napayımEvet ya farkettim hepimiz dertliymisiz
Yemişim fıtratınıtövbe yarabbim küfür edesim geliyor artık biz o şanslı grupta değiliz yani napalım tesadüfen hamileliğini öğrenen ha deyince olan Allah bizi de böyle sınıyor demekki hayırlısı neyse o olsun artık diretmeye bile isteğim kalmadı
Allah sonumuzu hayır etsin ama onla ama onsuz diyırum ben artık napayım
Vardır doğrudur canım bizim de maalesef inşallah üstesinden geliriz ne diyelim hayırlısı olsunAmin canim insallah benimkinin başka sikintilari da var. Valla bu da olmazsa tuzu biberi olur çok çekmem sanırım.
Canım estradiol 31.8Kaç çıkmış ki sonuçların?
Merhaba bende sanırım bu sürece başlayacağım çok tedirginim hormon değerlerim düşük çıktı yumurtalarım boşmuş polikistikmişim herşey varmış bu ilaçlarla umarım olur şimdi adet olup doktora gitmeyi bekliyorumÇatlatma iğnesi olup asla lh veya beta testleriyle kontrol etmeyen ben gün yaklastikca heyecan yapıyorum
1 sene sonra üçüncü çatlatma iğnem.
Geçen sene klomen+catlatma iğnesi tutmamisti
Öbür ayı famera+çatlatma iğnesi ve bebişim gelmişti ama 6 haftalikken düşük oldu
Şimdi hamile kaldığımda yaşadığım duygular icimde dolaşıyor heyecanla test gününü bekliyorum
Progesteronu 21. günde yaptıysan eğer bir sıkıntı var canım belki o ay yumurtlamamışsınfır diğer ay da yaptırsaydın keşke peş peşeCanım estradiol 31.8
Progestoron 0.30
Dr Ayşe Çetin diye bir kadın aradı beni senin yumurtalarının içi boş dedi anlamadım kimisi polikistiksin diyor kimisi amh baktır yumurta rezervin azdır belki diyor o kadar Allak buallak oldum ki adet olsam da tahlilleri yeniden yapsam
Kac gün oldu cnm igne olaliÇatlatma iğnesi olup asla lh veya beta testleriyle kontrol etmeyen ben gün yaklastikca heyecan yapıyorum
1 sene sonra üçüncü çatlatma iğnem.
Geçen sene klomen+catlatma iğnesi tutmamisti
Öbür ayı famera+çatlatma iğnesi ve bebişim gelmişti ama 6 haftalikken düşük oldu
Şimdi hamile kaldığımda yaşadığım duygular icimde dolaşıyor heyecanla test gününü bekliyorum
10 yumurta olunca yumurtlama var deniyor benim hep 1 yumurtam oluyor bu ay 2 olmuş sadece doktorumda hiç oyle birseydem bahsetmedi en az 10 olmasi lazim falan diyeProgesteronu 21. günde yaptıysan eğer bir sıkıntı var canım belki o ay yumurtlamamışsınfır diğer ay da yaptırsaydın keşke peş peşe
En az 10 olursa yumurtalama var deniyor
Adet günündd gidipte vajinal ultrasonda baktırdın mı o zaman sol sağ 3 5 yumurta var dedi mi
Hayır hiç böyle birşey söylemedi devlete gitmiştim hatta sonuçlarıma herşey normal diye gönderdiler bu tahlili de adetin 2 yada 3. Günü yaptırmıştım o kadar kafam karıştı ki suan da da elim kolum bağladı resmen belki de bu doktor yüzünden aylardır boşuna bekliyoruz çocuk olacak diye belki de tedavi görmem gerekiyordu diğer sonuçlarımı da ekliyorumProgesteronu 21. günde yaptıysan eğer bir sıkıntı var canım belki o ay yumurtlamamışsınfır diğer ay da yaptırsaydın keşke peş peşe
En az 10 olursa yumurtalama var deniyor
Adet günündd gidipte vajinal ultrasonda baktırdın mı o zaman sol sağ 3 5 yumurta var dedi mi
Cnm sağlık ocakları da yapıyorGünaydın bayanlar smer testi devlet Hastanesi'nde hemen yapılıyor mu yoksa rabdevu mu veriyor yapıyorlar bilen varmi
Günaydın canım 5 gün erken geldi malesef kırmızı gördüm bu sabah Mart grubuna transfer oldumKac gun var yerleşme lekelenmesi olabilir mi
Değerin 10 olması gerekiyor canım 10 yumurta değil galiba benim 0.30 şaka gibiNasil yani
10 yumurta olunca yumurtlama var deniyor benim hep 1 yumurtam oluyor bu ay 2 olmuş sadece doktorumda hiç oyle birseydem bahsetmedi en az 10 olmasi lazim falan diye
Hee benide bir korkuttun kiz valla mesaji naisl yazdim bilemedimDeğerin 10 olması gerekiyor canım 10 yumurta değil galiba benim 0.30 şaka gibi
Valla canım ben bu işlerden hiçbirşey anlamadım kafam o kadar karıştı ki ovülasyon testlerinde yumurtlama görmüştüm ama 0.30 da yumurtamla olmuyormuş çok karıştımHee benide bir korkuttun kiz valla mesaji naisl yazdim bilemedim
Bu konuyla ilgili huc bir bilgim yok cnmda sen yumurtlama takibi yptrdinmu doktora hic ovu. Testi haricindeValla canım ben bu işlerden hiçbirşey anlamadım kafam o kadar karıştı ki ovülasyon testlerinde yumurtlama görmüştüm ama 0.30 da yumurtamla olmuyormuş çok karıştım
Yok yaptırmadım canım ya devlet hastanesine gitmiştim hiç ilgilenmedi ki bende sorun yok zaman bırakmıştım ama bunu şimdi öğrenince şok oldum hemen doktor araştırdım özelde gideceğim ama adet olmayı bekliyorum tekrarlayacağım hormon testiniBu konuyla ilgili huc bir bilgim yok cnmda sen yumurtlama takibi yptrdinmu doktora hic ovu. Testi haricinde