💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Gebelik testinin pozitif çıktığını bılıyorum ama
Mesela doktor yumurtan 18-20 mm ulaşmış derse ve Bn o gun ovu yaparsam pik görebilirim
Yumurta çatlarsa da silinir diye
Ben iğne vurulduktan sonra nayagibir pozitif cikiyor ovu. Testi ama vurulmadan önce tabiki kendi duzeyinde nasıl istiyorsa öyle gözükür ama igne vurulduktan sonra ovu. Yapmanin anlami yok ben hep yaptim pozitif çünkü biliyorum o yüzden soyledim yani

Gebelik testinin pozitif çıktığını bılıyorum ama
Mesela doktor yumurtan 18-20 mm ulaşmış derse ve Bn o gun ovu yaparsam pik görebilirim
Yumurta çatlarsa da silinir diye düşünmüştüm
Catlatma ignesi olmazsan evet görebilirsn ama iğne olursan göremiyormuşsun yanlış bilmiyorsam tabi

Atayim canim o zman
Hareketlilik çok iyi morfoloji önemli o da gayet güzel hacim 2 de iyi sizin testte yüksek diye vermişte bir çok testte 2 yi alt sınır olarak veriyor o yüzden fena sayılmaz gibi sadece anladığım kadarıyla toplam sayı yüksek değil ama asla gebe kalmaya engel değil bu değerler. O yüzden ilişki esnasında spermin dışarı çıkmaması için bir pozisyonda değerlendirmek lazım bir de doktor belki gerek bile duymamıştır ama isteğe bağlı sayı arttırıcı keçi boynuzu kürü gibi bir takviye de kullanilabilir bence

Bugün test sonucu cikti yarin doktora gidicek canim yukari doğru olan oklar yüksek gibi geldi 44 olmasi gereken 84 cikiyo ınsllah sorun cikmaz sağol canım tekrardan

Ya sen nasıl anlıyorsun ben erkeklerin testinden hic bir cacık anlamiyorum esimink8ni elli kere açıp inceliyorum ne ne değil anlayamıyorum mesela bu morfoloji ne bizim kağıtta yazmiyor ismi baskami yaziyor acaba

Hayırlı akşamlar kızları Kasım'da bir kadın doğuma gitmiştim Altan ultrason ile bakmıştı ve bir kagida bunları yazıp bana verdi ne demek oluyor bilen varmı sağ over 1 sol over 5-6

Eklentiler

• IMG_20230222_211919.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 88
Hayırlı akşamlar kızları Kasım'da bir kadın doğuma gitmiştim Altan ultrason ile bakmıştı ve bir kagida bunları yazıp bana verdi ne demek oluyor bilen varmı sağ over 1 sol over 5-6
Over dediği yumurta sanırım birinde 5 birinde de 1 tane de var diğer 9 mm dediği de rahim kalınlığı ama bunu kasımda cekmissin her ay her değişir bu yumurta sayısı rahim kalınlığı da adet zamani yumurtlama zamanı farklı çıkar yani kağıt suan önemli değil diyim.kisaca

Yaaa gerçekten mi kız ben kist var sanırım yenin ederim çok korktun yaaaa Allah senden razı olsun kardeşim

Yaaa gerçekten mi kız ben kist var sanırım yenin ederim çok korktun yaaaa Allah senden razı olsun kardeşim
Yanisltimis olmayayım canım yinede ben sadece açılımını biliyorum overin ama sayının yaninda yazan şeyi anlayamadim dr yazısından başka arkadaşlar cektirmisse daha iyi bilgi verirler

Çok iyi değil ama kötü de değil bence yani bizim kini baz alarak söylüyorum bizimkinden iyi canım

Kızlar fikri olan yok mu??

Arkadaşlar merhaba ben ovülasyon testi aldım ilk kez kullanıyorum. Benim adetim 15 şubatta başladı 19 gibi bitti 20 sinde az geliyordu yani. Daha az önce ilk testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu ne demek? Yani ovülasyon dönemine bile girmedim daha ben de erken yaptığımı düşünüyordum öylesine yapayım dedim ama böyle çıktı.

Eklentiler

• 4706C3DB-7245-40ED-842C-539BD5743DBD.jpeg
    126,2 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…