- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
Atayim canim o zmanBen belki biraz yorumlayabilirim canım çat pat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atayim canim o zmanBen belki biraz yorumlayabilirim canım çat pat
Ben iğne vurulduktan sonra nayagibir pozitif cikiyor ovu. Testi ama vurulmadan önce tabiki kendi duzeyinde nasıl istiyorsa öyle gözükür ama igne vurulduktan sonra ovu. Yapmanin anlami yok ben hep yaptim pozitif çünkü biliyorum o yüzden soyledim yaniGebelik testinin pozitif çıktığını bılıyorum ama
Mesela doktor yumurtan 18-20 mm ulaşmış derse ve Bn o gun ovu yaparsam pik görebilirim
Yumurta çatlarsa da silinir diye
Anladım cnmBen iğne vurulduktan sonra nayagibir pozitif cikiyor ovu. Testi ama vurulmadan önce tabiki kendi duzeyinde nasıl istiyorsa öyle gözükür ama igne vurulduktan sonra ovu. Yapmanin anlami yok ben hep yaptim pozitif çünkü biliyorum o yüzden soyledim yani
Catlatma ignesi olmazsan evet görebilirsn ama iğne olursan göremiyormuşsun yanlış bilmiyorsam tabiGebelik testinin pozitif çıktığını bılıyorum ama
Mesela doktor yumurtan 18-20 mm ulaşmış derse ve Bn o gun ovu yaparsam pik görebilirim
Yumurta çatlarsa da silinir diye düşünmüştüm
Hareketlilik çok iyi morfoloji önemli o da gayet güzel hacim 2 de iyi sizin testte yüksek diye vermişte bir çok testte 2 yi alt sınır olarak veriyor o yüzden fena sayılmaz gibi sadece anladığım kadarıyla toplam sayı yüksek değil ama asla gebe kalmaya engel değil bu değerler. O yüzden ilişki esnasında spermin dışarı çıkmaması için bir pozisyonda değerlendirmek lazım bir de doktor belki gerek bile duymamıştır ama isteğe bağlı sayı arttırıcı keçi boynuzu kürü gibi bir takviye de kullanilabilir benceAtayim canim o zman
Bugün test sonucu cikti yarin doktora gidicek canim yukari doğru olan oklar yüksek gibi geldi 44 olmasi gereken 84 cikiyo ınsllah sorun cikmaz sağol canım tekrardanHareketlilik çok iyi morfoloji önemli o da gayet güzel hacim 2 de iyi sizin testte yüksek diye vermişte bir çok testte 2 yi alt sınır olarak veriyor o yüzden fena sayılmaz gibi sadece anladığım kadarıyla toplam sayı yüksek değil ama asla gebe kalmaya engel değil bu değerler. O yüzden ilişki esnasında spermin dışarı çıkmaması için bir pozisyonda değerlendirmek lazım bir de doktor belki gerek bile duymamıştır ama isteğe bağlı sayı arttırıcı keçi boynuzu kürü gibi bir takviye de kullanilabilir bence
Ya sen nasıl anlıyorsun ben erkeklerin testinden hic bir cacık anlamiyorum esimink8ni elli kere açıp inceliyorum ne ne değil anlayamıyorum mesela bu morfoloji ne bizim kağıtta yazmiyor ismi baskami yaziyor acabaHareketlilik çok iyi morfoloji önemli o da gayet güzel hacim 2 de iyi sizin testte yüksek diye vermişte bir çok testte 2 yi alt sınır olarak veriyor o yüzden fena sayılmaz gibi sadece anladığım kadarıyla toplam sayı yüksek değil ama asla gebe kalmaya engel değil bu değerler. O yüzden ilişki esnasında spermin dışarı çıkmaması için bir pozisyonda değerlendirmek lazım bir de doktor belki gerek bile duymamıştır ama isteğe bağlı sayı arttırıcı keçi boynuzu kürü gibi bir takviye de kullanilabilir bence
Over dediği yumurta sanırım birinde 5 birinde de 1 tane de var diğer 9 mm dediği de rahim kalınlığı ama bunu kasımda cekmissin her ay her değişir bu yumurta sayısı rahim kalınlığı da adet zamani yumurtlama zamanı farklı çıkar yani kağıt suan önemli değil diyim.kisacaHayırlı akşamlar kızları Kasım'da bir kadın doğuma gitmiştim Altan ultrason ile bakmıştı ve bir kagida bunları yazıp bana verdi ne demek oluyor bilen varmı sağ over 1 sol over 5-6
Yaaa gerçekten mi kız ben kist var sanırım yenin ederim çok korktun yaaaa Allah senden razı olsun kardeşimOver dediği yumurta sanırım birinde 5 birinde de 1 tane de var diğer 9 mm dediği de rahim kalınlığı ama bunu kasımda cekmissin her ay her değişir bu yumurta sayısı rahim kalınlığı da adet zamani yumurtlama zamanı farklı çıkar yani kağıt suan önemli değil diyim.kisaca
Yani dr yazısı biraz karışık oluyor sayıların yanında ne yszdigini anlamadim ama üstünde overler normal yaziyor kist olsaydi söylerdi dr zaten dr gostermedinizmiYaaa gerçekten mi kız ben kist var sanırım yenin ederim çok korktun yaaaa Allah senden razı olsun kardeşim
16 şubat aşkımsat neydi aşkım
Yanisltimis olmayayım canım yinede ben sadece açılımını biliyorum overin ama sayının yaninda yazan şeyi anlayamadim dr yazısından başka arkadaşlar cektirmisse daha iyi bilgi verirlerYaaa gerçekten mi kız ben kist var sanırım yenin ederim çok korktun yaaaa Allah senden razı olsun kardeşim
Hayırlısı olsun aşkım ama çok heyecanlanmaya başladım Allahtan bir şey olmazsa cumartesi doktora gideceğiz artıkTüm kalbımle umuyorum ki bekletmezsın Ama olakı bekletırsende beklerız yahu nolcak
Marttan el ele çıkalım Kasım annelerine ☺16 şubat aşkım
Amin amin amin canımsınMarttan el ele çıkalım Kasım annelerine ☺
Kızlar size bir şey sorucam çok erken yaptığımın farkındayım ama takdir edersiniz ki bu süreçte insan biraz heyecanına yenik düşebiliyor, klomen+ovitrelle kullandım iğnenin 7. Gününde test verdim beta hcg 8 çıktı progesteron 28 çıktı iğnenin etkisiyle olduğunu biliyorum , bugün 10. Gün sabah ilk defa negatif gördüm idrar testinde tekrar kan verdim beta hcg 3.25 düşmüş progesteron 32.80 e çıkmış sizce yükselir mi ya da progesteron neden artmıştır biliyor musunuz adetime daha 8-9 gün falan var
Guzel haberler guzel yontemlerle gelırsın ınsallah ınsallah canım kankammmHayırlısı olsun aşkım ama çok heyecanlanmaya başladım Allahtan bir şey olmazsa cumartesi doktora gideceğiz artık