-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.161
Hamilelik belirtileri de regl belirtisi gibi olabiliyor canim. Insallah vardir. Temkinli yaklasmissin sen ama ben senden daha umutluyum sanki :) hadi hayirlisi diyelimBu testi hic yapmadim daha önce malesef acaba böyle cizgi çıkıyormu hoc bilgim yok ama cok inceledim ilk 5 dk içinde flasla görüyordum çizgiyi ben sonra belki böyle bir cizgisi vardır dedim baktım koyulasti yani 1 saat olmadan da kuruma cizgisi cikmaz insallah vardır regli belirtilerim de var ama nasip bakalim yarin sabah tekrarlarım başka markayla
Bence çıkarttı da neyseYarın onunla yapıcam tekrar bu testten 1 tane vardı onu yapayım dedim belki bu daha net çıkartır dedim ama hiç çıkartmadı
Dünkü de dahil olmak uzere hic biri bir gosterge olmayabilir. Yarin tekrarla canim bence sen. Erken gebelik testin varsa yarin ilk idrarla yap bence o daha anlamli olurBaya erkendün öyle çıkınca koyulaşma bekledim
İnşAllahBence çıkarttı da neyseyarın güzel haber bekliyorum senden
Erken yok maalesef aldırmaya çekiniyorum eşimeDünkü de dahil olmak uzere hic biri bir gosterge olmayabilir. Yarin tekrarla canim bence sen. Erken gebelik testin varsa yarin ilk idrarla yap bence o daha anlamli olur
Insan sabredemiyor gercekten ama emin olmak en guzeli.. varsa da -ki bana var gibi geliyor- bosuna yokmus gibi uzulmezsin canim. Insallah pozitiftirErken yok maalesef aldırmaya çekiniyorum eşimeben en iyisi bekleyim hiç yapmayım yarın
İnanın o kadar çok böyle test gördüm ki tamamen pembe olana kadar beklicem varsa tabiInsan sabredemiyor gercekten ama emin olmak en guzeli.. varsa da -ki bana var gibi geliyor- bosuna yokmus gibi uzulmezsin canim. Insallah pozitiftir
Hangi marka testMerhaba kızlar,
adetten üç gün önce özel hastanede kan verdim 1.2 çıktı pazar günü regl günümdü olmadım pazartesi sabahı sağlık ocağında kan verdim ve kaset test yaptım aşırı silik çıktı ve hemen çıktı. bu sabah sonuç çıktı kan testi sonucu 0.1 çıktı negatif yani ama adet günümden beri regl sancıları çekiyorum fakat olmuyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum ergenlikten beri ne zaman sancım olsa hemen gelirdi kırmızılar ve göğsümde iğne ucundan birazcık daha büyük kararlamalar var. kolumu kaldıracak halim yok ve aşırı sinirleniyorum herşeye ne yapacağımı bilmiyorum başka hastane de bidaha mı kan versem.
iki tane yaptım biri bebetime öbürü freelyHangi marka test
Bu attığınız hangisi bende freely yaptim bugun boyle bi cizgi çıktı ama pek umudum yok demekki çıkartıyor bu marka boyleiki tane yaptım biri bebetime öbürü freely
Artımede çok benzettim ya bu sahte testler farklı markalar adı altında pakette mi satılıyor acaba yaBu arada pembe yani cizgi insallah artimed gibi buda yalancı pozitif vermiyordur o yüzden hiç sevinmedim heveslenmedim de
her ikisinde de silik çıktı bu attığım freelyBu attığınız hangisi bende freely yaptim bugun boyle bi cizgi çıktı ama pek umudum yok demekki çıkartıyor bu marka boyle
Canım bu ben dahil burda birçok arkadaşın yaptığı sahte testlere benziyor maalesefMerhaba kızlar,
adetten üç gün önce özel hastanede kan verdim 1.2 çıktı pazar günü regl günümdü olmadım pazartesi sabahı sağlık ocağında kan verdim ve kaset test yaptım aşırı silik çıktı ve hemen çıktı. bu sabah sonuç çıktı kan testi sonucu 0.1 çıktı negatif yani ama adet günümden beri regl sancıları çekiyorum fakat olmuyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum ergenlikten beri ne zaman sancım olsa hemen gelirdi kırmızılar ve göğsümde iğne ucundan birazcık daha büyük kararlamalar var. kolumu kaldıracak halim yok ve aşırı sinirleniyorum herşeye ne yapacağımı bilmiyorum başka hastane de bidaha mı kan versem.
Ben dün bir atımed aldım ama mavi acaba orjinal olan o mu hiç çizgi çıkarmadıArtımede çok benzettim ya bu sahte testler farklı markalar adı altında pakette mi satılıyor acaba ya
Yumurtlama akıntısı olmadı mı pekiValla kuzum hiç bilmiyorum çünkü takip etmedim ben
Mavi olan doğru çıkartıyor genelde canımBen dün bir atımed aldım ama mavi acaba orjinal olan o mu hiç çizgi çıkarmadı
İyi bari en azından düzgün test almışımMavi olan doğru çıkartıyor genelde canım
Predictorde bence kuruma çizgisi çıkarıyor. İlk 5-10 dkda hafif bir çizgi çıkıyor kuruyuncada pembeleşiyorMavi olan doğru çıkartıyor genelde canım