💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar bende bu markayı ilk defa denedim hic kullanmadım misal diğer testi biliyordum kuruma cizgisi çıkarırmj cikarmizmi ama bunu hiç kullanmadım ilk 5 dk içinde benim gördüğüm gölge vardi sonra iyice belirginlesti ama bu testi bilmediğim için güvenemiyorum markasi freely mi ne bu arada bat 3 mart yumurtlama 17 subat ama ben geç yumurtlamadim lh testim o zaman negatifti off ya keşke yapmasaydım ne guzel umudumu kesmiştim regli belirtilerimde var suan
Valla var gibi

Eklentiler

• Screenshot_20230228-150332_Chrome.jpg
    Screenshot_20230228-150332_Chrome.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 84
Bu testi hic yapmadim daha önce malesef acaba böyle cizgi çıkıyormu hoc bilgim yok ama cok inceledim ilk 5 dk içinde flasla görüyordum çizgiyi ben sonra belki böyle bir cizgisi vardır dedim baktım koyulasti yani 1 saat olmadan da kuruma cizgisi cikmaz insallah vardır regli belirtilerim de var ama nasip bakalim yarin sabah tekrarlarım başka markayla

Ben de yaptım ama işe yaradı mı emin olamiyorum ya, işe yaradı mı canım sende. Ben 18-19. Günde yumurtluyorum, bugün 15. Gün hala yumurtlama olmadı 11. Günde bırakmıştım içmeyi. Ovulasyon bugün çok hafif koyulasmis sadece o kadar
Valla kuzum hiç bilmiyorum çünkü takip etmedim ben

X