💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Benide alırmısıniz @satbat

İnşallah canım evet hiç bir sorun yok diyorsun ama en büyük sorun sites bunu unutma inşallah bunu tüm kalbimle istiyorum hepimizin güzel haber almasını

İnşallah canım evet hiç bir sorun yok diyorsun ama en büyük sorun sites bunu unutma inşallah bunu tüm kalbimle istiyorum hepimizin güzel haber almasını
Çok rahattım başlarsa regli yaklaşınca oluyor genelde şimdi gerçekten rahatım sadece günümü beklicem

Kızlar gruptan hamilelik haberlerini gördükçe bende bi ümitlenmeye başladım.Bende pcos olduğundan bat Mart 10 ile 15 arası.Hergün ovü yaptım hiç pik göremedim halada yapıyorum.Yumurtlama oldumu geçtimi olucak mı hiç bir fikrim yok gün aşırı deniyoruz.Bu şekilde rastgele olur mu bilemedim

Hic umudunu yitirme bence sonrasında da yumurtlama olabilir. Çünkü geçen ay benim tam Reglden bir hafta önce de bayağı akıntım oldu sanırım tekrar yumurtladim ama deprem zamanıydı açıkçası moralim de hiç yoktu o yüzden değerlendiremedik kaldı. Belki sen de birden çok kez yumurtlamis olabilirsin umudunu yitirme

Gün aşırı denemek en mantıklısı zaten böyle kaçırmazsın en azından

Merhaba kızlar bi şey sormak istiyorum acil şu an çok zor yazıyorum belimin ağrısından ölüyorum sabahtan beri dayanacak gücüm kalmadı sabahtan beri 2 tane parol içtim hala geçmedi bütün vücudum aşırı derecede ağrıyor ve kırılıyor resmen ama belim daha şiddetli ateş tablomu atıyorum acile gidip iğne olmak istiyorum eğer bi şey yoksa bugün dongumun 20. Günündeyim batima 6 gün var kanda bi şey varsa çıkar mi ne olur yardımcı olun amacım bi şey varmı yokmu öğrenmek değil hatta bu ay kendimi şartlamıştım gecikip öyle test yaptıracaktim ama boyle bi sey basima geldi dayanamıyorum gitsem mi acile ne olur yardımcı olun

Eklentiler

• Screenshot_20230228-172524_FF App.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20230228-172514_FF App.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 70
Yumurtlamadan 9. Günden sonra kanda belli olur tabi tam net günü biliyorsanız

Her ıhtımale karsı ıgne yaptırmamanı tavsıye ederım canım sıcak ılık dus alsan

At bakayım hevesleniyorum bak
11sabahla12 sabah aynı testler ama 12 sabah bıldıgın oncekı gube gore hıc cıkmadı , diğer elimdekilerde alttakı ıkı tanesı aslında ustte ters gelmıs resım gun ıcı yada 9.gun ve 10.gun sbh. 12 den sonra sabah aksam olarak yaptıgım testlerı gorebılırsın

Eklentiler

• CA65315D-AD05-4F32-9C97-9A8E96A2A00B.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 80
  • 83C85248-711A-4EB5-9ACA-7DD77C3C93A4.jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 74
  • 35A6C18A-B76D-4BD0-BA91-94FDC3323103.jpeg
    42,3 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…