💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Papatyamaviss
Özel mesaj olarak atamıyorum size burdan yollayım boşa gitmesin
evet hatırlıyorum kuzum gecen ayda o sekılde olmustu , her testte cıkması ılgınc olur ama ya hadı bıtanesı bozuk bilemedim.Ikıncıye ıhtımale gore olmus olsa o yaptıgın test tamemen anlamsız olur bana gore okadar da erken cıkması ımkansız cunku , ovulasyon testlerıyle yoruma gelecek olursa soyle dıyebılırım oncekı ayada bakarak , normalde o en dusuk gordugun ates senın catlamadan oncekı fazın olması gerekır catlar ve ertesı gun ates dırek yukselır , bellık senın kı hemen catlayacak kıvama gelemıyor yada olgunluk sevıyesıne tam ulasamıyor cunku hep o en dusukten sonra bı sure gıtmıs uc dort gun gıbı sonra ates cıkmaya baslamıs , ates bunu onceden algılıyor olabılır ama lh tam oncekı durumu algılayamayabılır , ben yınede 1.ihtimal oldugunu dusnuyorum :)

İnşAllah dediğin gibidir ben yapmıcam test daha beklemeyi düşünüyorum

Yarın onunla yapıcam tekrar bu testten 1 tane vardı onu yapayım dedim belki bu daha net çıkartır dedim ama hiç çıkartmadı
madem yapacaktın ılk ıdrarla yapsana , ben bı ara ılk ıdrarla yapmama ragmen oncekı gune gore hıc cıkmadı gıbı bısey olmustu aynı marka test olmasına ragmen bırde

hosgeldın kuzum , ben hamileyim :) sizleri takip ediyorum yinede bakıyorum , bu aralar moralım bıraz bozuk aynı anda hamıle kaldıgım ıkı arkadasımda kürtaj oldu biraz üzgün ve endişeliyim ama cok sukur halimize , sende iyisindir umarım

Burdan biri mi canım ya çok üzüldüm sen içini ferah tut bildiğim kadarıyla herşey yolunda gidiyor senin moralin yüksek olsun

madem yapacaktın ılk ıdrarla yapsana , ben bı ara ılk ıdrarla yapmama ragmen oncekı gune gore hıc cıkmadı gıbı bısey olmustu aynı marka test olmasına ragmen bırde
Olunca her türlü çıkar dedim ama birde çok su içtim seyretmiş olabilir de dediğin gibi biraz daha bekleyim bence

Ben 2 kere gittim. İlgili bir doktor gibi geldi bana. Hormon testleri işte. Alttan muayene etti kibar biri

Yumurtlama akıntısı olmadı mı peki
Onu da bilmiyorum kuzum. Çok az bir akıntı oldu yani. Ama inan onu bile takip etmek istemiyorum. Gün aşırı deneme oldu işte. Ama takvimin gösterdiği yumurtlama döneminde bir beş günlük ara olmak zorunda oldu iş nedenli. O yüzden umudum pek yok

Seni anca maviş rahatlattı bak gördün mü oda aynısını söyledi yakında kural gelir erkenden test yapılmasın diye
Olur mu canım sizin yazdıklarınız da bana hep umut Allah yazı olsun gelse ne olcak yaparım atmam hahaha

Olur mu canım sizin yazdıklarınız da bana hep umut Allah yazı olsun gelse ne olcak yaparım atmam hahaha
Uyanık seni hayır yapma bekle yada ilk idrarla yap biz gördük var inanıyorum ben bak bu benim battan 1 gün önceki testim şubat ayındaki vE senin daha var bata

Eklentiler

• 20230214_073244.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 54
Uyanık seni hayır yapma bekle yada ilk idrarla yap biz gördük var inanıyorum ben bak bu benim battan 1 gün önceki testim şubat ayındaki vE senin daha var bata
Rabbim tekrarını göstersin inşallah bu testim kuzum kırmızıları görmeden umudunu mu kaybetmicem söz

Rabbim tekrarını göstersin inşallah bu testim kuzum kırmızıları görmeden umudunu mu kaybetmicem söz
Şimdi oldu işte canım çok sevindim ne olursa olsun umudunu yitirme değerim sığırlarında doktor korunmakta gerek yok dedi adet saymadı ona rağmen bu ay ben bile ümit ediyorum olacak diye ne zaman adet olacam ne zaman yumurtlayacam hiç bilmeden ona rağmen ümidimi kaybetmeliysem sakin sende yapma böyle kendine yaparsın

Bir problem olsa onun üstüne giderdim ne olduğunu bilirdim ama hiçbir problem yokken olmaması çok yoruyor insanı işte en son hgs kaldı onuda yapıcam baştan değerlerime bakılacak gerisi takdiri ilahi hayırlısı olsun inşallah hiçbirine gerek kalmadan bu ay olur hepimiz güzel haberle gelelim bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…