- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.141
Benim kuzenim bizzat eltisinin hamile olduğunu duyunca o gece korunmadi ve hamile kaldı 15 gün arayla dogum yaptilar millet 15 gunde yapiyor heyt beSorma ya millet tekte bitiyor işi delirmemek elde değilbu ayda olmazsa zaten hsg çektiricektim hayırlısı olsun ne diyim
İşte bunları duysa inanmaBenim kuzenim bizzat eltisinin hamile olduğunu duyunca o gece korunmadi ve hamile kaldı 15 gün arayla dogum yaptilar millet 15 gunde yapiyor heyt be
Kendi çizgisidirCanım ümidini kaybetme daha var sonuçta bide t nin orda çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum acaba
kendi çizgisi gibi durmuyor pekKendi çizgisidir
Şahit olmasam kendisi anlatsa ya sallıyor derdim de şahit oldum bizzatİşte bunları duysa inanmautanmasam neler sorucamda ben mi beceremiyorum acaba
Valla var gibiKızlar bende bu markayı ilk defa denedim hic kullanmadım misal diğer testi biliyordum kuruma cizgisi çıkarırmj cikarmizmi ama bunu hiç kullanmadım ilk 5 dk içinde benim gördüğüm gölge vardi sonra iyice belirginlesti ama bu testi bilmediğim için güvenemiyorum markasi freely mi ne bu arada bat 3 mart yumurtlama 17 subat ama ben geç yumurtlamadim lh testim o zaman negatifti off ya keşke yapmasaydım ne guzel umudumu kesmiştim regli belirtilerimde var suan
Bana pozitif gibi geldi :)Olsa her türlü çıkardı bence maalesef negatif
Yakınlaştırdım ayy inş yanılmıyorumdurKendi çizgisidir
Alttaki kendi çizgisi gibi geldi bana dünkü çok daha netti mesela, niye böyle çıkıyor benim testlerim anlamıyorumBana pozitif gibi geldi :)
Testte bir sorun olabilir miAlttaki kendi çizgisi gibi geldi bana dünkü çok daha netti mesela, niye böyle çıkıyor benim testlerim anlamıyorum
Bu testi hic yapmadim daha önce malesef acaba böyle cizgi çıkıyormu hoc bilgim yok ama cok inceledim ilk 5 dk içinde flasla görüyordum çizgiyi ben sonra belki böyle bir cizgisi vardır dedim baktım koyulasti yani 1 saat olmadan da kuruma cizgisi cikmaz insallah vardır regli belirtilerim de var ama nasip bakalim yarin sabah tekrarlarım başka markaylaValla var gibi
Valla 6 aydır beraber ilerliyoruz. Hiç paragöz bir doktor değil ilk başta onu söylemeliyim. Sadece biraz hafızası zayıf yani bazen kim olduğunu unutabiliyor dosyalarla ilerliyor/ ama cok sıcak kanlı bir doktor sen memnunmusunnasıl memnun musun canım ondan
Bende gördüm onu ama kendi çizgisi olduğunu düşünüyorum dünküyle alakası yokYakınlaştırdım ayy inş yanılmıyorumdur
Certain yaptım bugün, dün yaptığım laboquik arasındaki fark çok fazla kendi çizgisi büyük ihtimalTestte bir sorun olabilir mi
Valla kuzum hiç bilmiyorum çünkü takip etmedim benBen de yaptım ama işe yaradı mı emin olamiyorum ya, işe yaradı mı canım sende. Ben 18-19. Günde yumurtluyorum, bugün 15. Gün hala yumurtlama olmadı 11. Günde bırakmıştım içmeyi. Ovulasyon bugün çok hafif koyulasmis sadece o kadar
Regle kac gun var canim? Listede 5 mart yazio ama kaset testte cikmayabilir zaten daha erken degil mi?Certain yaptım bugün, dün yaptığım laboquik arasındaki fark çok fazla kendi çizgisi büyük ihtimal
Canım dünkü aynı testinden varsa yarın ilk idrarda yap istersenBende gördüm onu ama kendi çizgisi olduğunu düşünüyorum dünküyle alakası yok
Baya erkenRegle kac gun var canim? Listede 5 mart yazio ama kaset testte cikmayabilir zaten daha erken degil mi?
Yarın onunla yapıcam tekrar bu testten 1 tane vardı onu yapayım dedim belki bu daha net çıkartır dedim ama hiç çıkartmadıCanım dünkü aynı testinden varsa yarın ilk idrarda yap istersen