💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım kızlarrr bu pik mii ? Kaç gündür bekliyorum stres oldum bugun adetin 20.günü
Hayır canım pik değil. Ancak akşam testi tekrarla derim. Benim sabah böyleyken akşam piki görmüştüm. Ovulasyın testlerinin sabah akşam yapılması önemli. Miratech kullanmıştım ben de ve renklerin tamamen aynı ya da T olan rengin daha koyu olması gerekiyor. İnan bana olduğunda anlayacaksın.

Ne zaman pik görcem ya ben de aynı durumdayım
Canım her ay yumurtlayamıyormuş çoğu kadın. Belki bu ay boş geçiyor olanbilirsin ya da geç yumurtlayacak da olabilirsin. Mesela Ocak ayında bende hep negatif gösterdi ovulasyon testi ve doktorum da onayladı yumurtlamadığımı. Ancak Şubat ayında pik gördüm ovulasyon testinde ve doktorum da onayladı yumurtladığımı. Az daha sabır.

Zaten artık sabah akşam yapıyorum ilk defa böyle görünce heyecan yaptım akşama kısmet diyelim o zaman

Benimde geçen ay erkenden bitti hayatımda ilki yaşıyorum evlendiğimden beri bekarken günü gününe saati saatine regl olurdum ne güzel günlerdi hiç böyle derdimde yoktu
Aynen kuzum bir buçuk senedir evliyim bende hep düzenlidir bu ay ama regl zamanında geldi dk hapını bıraktım döngünün 13. Günü tekrar regl oldum 7 gün falan sürdü lekelenmelerle ama hala ara ara devam ediyor lekelenme

Doktorunuza sordunuz mu acaba neden böyle oluyor diye

Kızlar bire şey soracağım. İnternetten araştırdım bazı kadınlar "Cyclo" kullanırken korunmalısın sakın hamile kalma falan yazmışlar. Bu doğru mu? Bebekte sorun oluyormuş hamile kalınırsa. Ben anlamadım içime de korku düştü şimdi.

Kızlar bende bu markayı ilk defa denedim hic kullanmadım misal diğer testi biliyordum kuruma cizgisi çıkarırmj cikarmizmi ama bunu hiç kullanmadım ilk 5 dk içinde benim gördüğüm gölge vardi sonra iyice belirginlesti ama bu testi bilmediğim için güvenemiyorum markasi freely mi ne bu arada bat 3 mart yumurtlama 17 subat ama ben geç yumurtlamadim lh testim o zaman negatifti off ya keşke yapmasaydım ne guzel umudumu kesmiştim regli belirtilerimde var suan

Eklentiler

• 20230228_144400-01.jpeg
    213,5 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…