- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.101
Hayır 5 gün önce olmuşBu tabloya göre tekrar şimdi mi yumurtlama günün
Aminn inşallahBiz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz canım hayırlısıyla olacak inşallah inanıyorum
Anladım canım banada tuhaf geldi zaten akıntı çok erken başladı kanamadan sonra ayın 20 sine kadar sabredip test yapayım ben bu ay hamile kalırsam eğer neye göre takip yapılacak onuda bilmiyorumA şimdi anladım canım neremle okuduysam
Ama sen daha yeni kimyasal geçirdin canım yani oraya adet gibi girip aynı düzeni bekleyemezsin ki kimisinin 40 gün sürüyor kimyasal dan sonrası kimisinin 20 gün sadece kanaması sürüyor kimisi ilk kanamadan 15 gün sonra tekrar adet görüyor . Bence bu ay oraya bakıp aldanma canım tutabilir ama tutmama ihtimali daha yüksek . Testle anlarsın anca yumurtlama zamanını
Artımed yazıyorBu testin markası ne acaba
Cnm belirtilerinArtımed yazıyor
8 şubatta rahim filmi çektirdim ve folik asit kullandım o kadar ilişki bile yumurtlama döneminde 3 kere oldu hiç beklemiyordum adet olcak gibi sancım var hala ama doktor normal dediCnm belirtilerin
Ekstra Yaptıkların
Adet döngün
Hepsini anlatbeklıyoruz
Biz böyle gidersek kafayı Yicez yumurtladık yumurtlamadık diye ne çok zor yaHayır 5 gün önce olmuş
Hayırlı olsun kanda pozitifi görmüşsünuz sağlıkla kucağınıza alin insallahArtımed yazıyor
Sorma ya millet tekte bitiyor işi delirmemek elde değilBiz böyle gidersek kafayı Yicez yumurtladık yumurtlamadık diye ne çok zor ya
Bence seninki de 25 akşamı pik ve 26 da devam etmiş 27 catlamış güzel günleri değerlendir mişsin bende öyle çok yatmadım olacı varsa zaten tutar günlerimiz aynı çatlama da aynı benimde dün çatladı bir birimizi takip edelim test yapacak zamanı haber verelimBaksana canım benim de böyle çıkardı 26 koyu ama daha koyu olacak pik olmadı daha diye düşünüyordum 26 değerlendirdim 24 ve 27 gecesi de ama ilişkiden sonra uzanma eğiliminde olmadım o gün şansa, çok dikkat etmedim yani 15 dk sonra ayağa kalktım falan. Tutturamadım galiba çok :/
Eşim sinop boyabatlısinoplu musun canım
Canım herşeyin vakti zamanı var elbette bak ben daha kötü durumdayım ne zaman adet olacam ne zaman yumurtlarım bilmiyorum ona rağmen umut diyorum hepimizi mutlu bi şekilde bu ay burdan çıkmayı çok istiyorum inşallah öylede olurSorma ya millet tekte bitiyor işi delirmemek elde değilbu ayda olmazsa zaten hsg çektiricektim hayırlısı olsun ne diyim
Ben elimden gelen herşeyi yapıyorum bu saatten sonra gerisi Allaha kalıyor hayırlısı evlat nasip etsin duam hep böyle belkide hayırlısı budurCanım herşeyin vakti zamanı var elbette bak ben daha kötü durumdayım ne zaman adet olacam ne zaman yumurtlarım bilmiyorum ona rağmen umut diyorum hepimizi mutlu bi şekilde bu ay burdan çıkmayı çok istiyorum inşallah öylede olur
Pik olsada anlamazdım heralde aşırı silik gösteriyor kontrol çizgisini bile, bana değil gibi geldi şuanCanım kızlarrr bu pik mii ? Kaç gündür bekliyorum stres oldum bugun adetin 20.günü
Benimde geçen ay erkenden bitti hayatımda ilki yaşıyorum evlendiğimden beri bekarken günü gününe saati saatine regl olurdum ne güzel günlerdi hiç böyle derdimde yoktuKizlar benim bugün yine açık pembe kanama var çok az ama reglin son günleri gibi neden ki ya bu ay bitmedi hiç neredeyse