💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Anladım canım banada tuhaf geldi zaten akıntı çok erken başladı kanamadan sonra ayın 20 sine kadar sabredip test yapayım ben bu ay hamile kalırsam eğer neye göre takip yapılacak onuda bilmiyorum geçen ay ilk kez yumurtlama gününü hissettim bu ayda hayırlısı

Papatyamaviss
Özel mesaj olarak atamıyorum size burdan yollayım boşa gitmesin

Eklentiler

• Screenshot_20230228_140527_com.android.chrome.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 73
Bence seninki de 25 akşamı pik ve 26 da devam etmiş 27 catlamış güzel günleri değerlendir mişsin bende öyle çok yatmadım olacı varsa zaten tutar günlerimiz aynı çatlama da aynı benimde dün çatladı bir birimizi takip edelim test yapacak zamanı haber verelim

Hsmişemi var aramızda etiket yapamadım hayırlı olsun inşallah sağ salim sağlıkla kucağınıza alırsınız... Martta inşallah bizlerde pozitifi görürüz yaaa 11 gün var gün geçmiyor

Sorma ya millet tekte bitiyor işi delirmemek elde değil bu ayda olmazsa zaten hsg çektiricektim hayırlısı olsun ne diyim
Canım herşeyin vakti zamanı var elbette bak ben daha kötü durumdayım ne zaman adet olacam ne zaman yumurtlarım bilmiyorum ona rağmen umut diyorum hepimizi mutlu bi şekilde bu ay burdan çıkmayı çok istiyorum inşallah öylede olur

Kizlar benim bugün yine açık pembe kanama var çok az ama reglin son günleri gibi neden ki ya bu ay bitmedi hiç neredeyse

Ben elimden gelen herşeyi yapıyorum bu saatten sonra gerisi Allaha kalıyor hayırlısı evlat nasip etsin duam hep böyle belkide hayırlısı budur

Canım kızlarrr bu pik mii ? Kaç gündür bekliyorum stres oldum bugun adetin 20.günü

Eklentiler

• 09D0C922-647B-469F-8E36-FEFD07492BB9.jpeg
    198,4 KB · Görüntüleme: 65
Selam kızlar,

Bugün doktora gittim reglimin 6. günündeyim normalde 3.4. günlerde giderdim ancak olmadı.

Doktor yumurtladığımı söyledi bu ay. Ancak biz tutturamamışız.

Bu ay ilk kez farklı ilaçlar verdi isimleri "Klomen" ve "Cyclo". Reglimin 16. gününde gelmemi söyledi, yumurtlalıklara bakacakmış. Klomen belki dokunabilir bir bakalım duruma göre önümüzdeki ay Klomen hiç vermeyebilirim çünkü dedi. Başka da bir şey demedi.

Hayırlısı bakalım. Herhalde bunlar yumurta gelişimini destekliyor.

Bu ilaçları kullanırken ekstra yapmam gereken bir şey var mı? Öneri veya tavsiye?

Kizlar benim bugün yine açık pembe kanama var çok az ama reglin son günleri gibi neden ki ya bu ay bitmedi hiç neredeyse
Benimde geçen ay erkenden bitti hayatımda ilki yaşıyorum evlendiğimden beri bekarken günü gününe saati saatine regl olurdum ne güzel günlerdi hiç böyle derdimde yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…