- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.121
Ne zaman pik görcem ya ben de aynı durumdayımPik olsada anlamazdım heralde aşırı silik gösteriyor kontrol çizgisini bile, bana değil gibi geldi şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman pik görcem ya ben de aynı durumdayımPik olsada anlamazdım heralde aşırı silik gösteriyor kontrol çizgisini bile, bana değil gibi geldi şuan
Valla siz gün aşırı ilişkiye devam edin bırakmayın ne zaman tutacağı belli olmazNe zaman pik görcem ya ben de aynı durumdayım
Hayır canım pik değil. Ancak akşam testi tekrarla derim. Benim sabah böyleyken akşam piki görmüştüm. Ovulasyın testlerinin sabah akşam yapılması önemli. Miratech kullanmıştım ben de ve renklerin tamamen aynı ya da T olan rengin daha koyu olması gerekiyor. İnan bana olduğunda anlayacaksın.Canım kızlarrr bu pik mii ? Kaç gündür bekliyorum stres oldum bugun adetin 20.günü
Canım her ay yumurtlayamıyormuş çoğu kadın. Belki bu ay boş geçiyor olanbilirsin ya da geç yumurtlayacak da olabilirsin. Mesela Ocak ayında bende hep negatif gösterdi ovulasyon testi ve doktorum da onayladı yumurtlamadığımı. Ancak Şubat ayında pik gördüm ovulasyon testinde ve doktorum da onayladı yumurtladığımı. Az daha sabır.Ne zaman pik görcem ya ben de aynı durumdayım
Zaten artık sabah akşam yapıyorum ilk defa böyle görünce heyecan yaptım akşama kısmet diyelim o zamanHayır canım pik değil. Ancak akşam testi tekrarla derim. Benim sabah böyleyken akşam piki görmüştüm. Ovulasyın testlerinin sabah akşam yapılması önemli. Miratech kullanmıştım ben de ve renklerin tamamen aynı ya da T olan rengin daha koyu olması gerekiyor. İnan bana olduğunda anlayacaksın.
Aynen kuzum bir buçuk senedir evliyim bende hep düzenlidir bu ay ama regl zamanında geldi dk hapını bıraktım döngünün 13. Günü tekrar regl oldum 7 gün falan sürdü lekelenmelerle ama hala ara ara devam ediyor lekelenmeBenimde geçen ay erkenden bitti hayatımda ilki yaşıyorum evlendiğimden beri bekarken günü gününe saati saatine regl olurdum ne güzel günlerdi hiç böyle derdimde yoktu
Sabah yap canım yaa yapma bence
Doktorunuza sordunuz mu acaba neden böyle oluyor diyeAynen kuzum bir buçuk senedir evliyim bende hep düzenlidir bu ay ama regl zamanında geldi dk hapını bıraktım döngünün 13. Günü tekrar regl oldum 7 gün falan sürdü lekelenmelerle ama hala ara ara devam ediyor lekelenme
Yaptım geç kaldınSabah yap canım yaa yapma bence
Adetimi bekliyorum canımsen nasılsın?bende pek giremiyorum bazı kızlarımızda yok burda..bizim gibi çekildiler kenara sankiaşkımmmm napıyosun bebekheyecani benim de sat 23 şubat bat 22 mart diyelim :) Hiç giremiyorum çok zamandır, her şey yolunda mı kızlar fnd_50 Papatyamaviss melisaa93 Niqu savascii ve tüm şu an hatırlayamadığım tüm prensesler :)
Valla kuzum depremden dolayı falan da gidemedim ki ama 2 3 güne gitmeyi düşünüyorumDoktorunuza sordunuz mu acaba neden böyle oluyor diye
İlk idrar değil ama sonuç olumsuz çıktıysaYaptım geç kaldın
Olsa her türlü çıkardı bence maalesef negatifİlk idrar değil ama sonuç olumsuz çıktıysa
Ordaki ikinci cizgi degil mi en kenardakiOlsa her türlü çıkardı bence maalesef negatif
Canım ümidini kaybetme daha var sonuçta bide t nin orda çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum acabaOlsa her türlü çıkardı bence maalesef negatif