- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.081
Bilmiyorum birden yumurtlamaya çekti normalde yapmaz böyle önceki ayım da da böyle bir şey oldu ama çekmemişti, hemen altında geçen ay ki tablom kıyaslayabilirsinCanım ben ateş takibinden anlamıyorum ama yine de baktım ilk yumurtlamadaki gibi değil sanki burda gördüğüm kadarla yerleşme olabilir mi
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerler inşallah bebiş bizlerede dua edermisin hep birlikte çıkalım burdan
Çok teşekkür ederiimmm Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin çok uzun zamandır bekliyorum ne hissediceğimi bilemiyorum çok teşekkürler çok çokTebrik ederimmmmmrabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizler için dua etmeyi unutma
Canım baktım fark var sen yinede ilk olanı ele al bence kızlar gelince daha iyi anlatır onlar biliyor ama bnce yumurtlama değil gibiBilmiyorum birden yumurtlamaya çekti normalde yapmaz böyle önceki ayım da da böyle bir şey oldu ama çekmemişti, hemen altında geçen ay ki tablom kıyaslayabilirsin
Oturur ağlardım bütün gün heraldeÇok teşekkür ederiimmm Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin çok uzun zamandır bekliyorum ne hissediceğimi bilemiyorum çok teşekkürler çok çok
Sevay abla ikinci olan daha mantıklı demişti birdeCanım baktım fark var sen yinede ilk olanı ele al bence kızlar gelince daha iyi anlatır onlar biliyor ama bnce yumurtlama değil gibi
Yarın yapacaktın testi tekrar değil mi canımSevay abla ikinci olan daha mantıklı demişti birdePapatyamaviss baksın, canım ateş tabloma bakar mısın hangi yumurtlamayı dikkate almalıyım
Yarın yaparım 2 günde bir yapmayı düşünüyorum kan testi gibiYarın yapacaktın testi tekrar değil mi canım
Dünkü teste zaten vardı zaten bal gör daha koyu çıkacak yarınYarın yaparım 2 günde bir yapmayı düşünüyorum kan testi gibi
Bu tabloya göre tekrar şimdi mi yumurtlama gününYarın yaparım 2 günde bir yapmayı düşünüyorum kan testi gibi
Belli olmaz cnm
Hamişkende regl benzeri ağrı olabılıyor bılıyosun
Daha varmış bata
İnşallah tutar bu ay
Canım ateşin bugün ekstra yükseldiyse kaydırmış olabilir benimde 22 yi kesmişti 3 gün sonra ateş diğerlerinden daha yüksek 36,9 olunca 24 e kaydırdı ama bence 22 idi. Sen değerlendiysen ikisini de bence takılcak bişey değil . Hiç birinin tam netliği yok zaten o yüzden akıntı-ovü testi- ateş tablosu bunları birlikte değerlendirmek daha güvenilir yaparsevayd Canım bişey soracam sana bugün farkettim femometer uygulamasıyla takip ediyordum şubatın 1de olan yumurtlama gününü 3 şubata çekmiş uygulama kimyasalı adet olarak girmiştim neden öyle oldu ki bilgin var mı
Hamileyimbeta 85
Canım ben ateş ölçmüyorum ki canım sadece tahmini takvim üzerinden gidiyorum kimyasaldan önceki yumurtlama tarihi değişmiş kimyasal kanamayı adet olarak girdim diye mi oldu kiCanım ateşin bugün ekstra yükseldiyse kaydırmış olabilir benimde 22 yi kesmişti 3 gün sonra ateş diğerlerinden daha yüksek 36,9 olunca 24 e kaydırdı ama bence 22 idi. Sen değerlendiysen ikisini de bence takılcak bişey değil . Hiç birinin tam netliği yok zaten o yüzden akıntı-ovü testi- ateş tablosu bunları birlikte değerlendirmek daha güvenilir yapar
Bu testin markası ne acabaHerkese merhaba bu sabah yaptım testi adetim sadece bir gün gecikti kan verdim sonucu bekliyorum sizce hamilelik var mı
Ben zannetmiyorum eğer bu test hiç yalancı pozitif çıkartmadıysa bir umut ama çıkartıysa yoktur beni bilen geçen aylarda testlerim böyle silik çıkıyordu hep hüsrana uğradım o yüzden çok umutlu değilim hayırlısı olsunDünkü teste zaten vardı zaten bal gör daha koyu çıkacak yarın
A şimdi anladım canım neremle okuduysamCanım ben ateş ölçmüyorum ki canım sadece tahmini takvim üzerinden gidiyorum kimyasaldan önceki yumurtlama tarihi değişmiş kimyasal kanamayı adet olarak girdim diye mi oldu ki
Biz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz canım hayırlısıyla olacak inşallah inanıyorumBen zannetmiyorum eğer bu test hiç yalancı pozitif çıkartmadıysa bir umut ama çıkartıysa yoktur beni bilen geçen aylarda testlerim böyle silik çıkıyordu hep hüsrana uğradım o yüzden çok umutlu değilim hayırlısı olsun
Önceki ayda 1 tane yüksek girsem bu ay ki gibi çizgi çekecekmiş sıkıntı yaşadığım konu ben bu ay Çok garip regli oldum 3 gün sürdü 6.güne kadar 1 ped dolmadı ben hangisine göre 14 gün saymam gerekiyor bilmiyorumEki Görüntüle 3211270 @Belisimm kuzucum eskı tablonda da aynı olusum var adet gununden gerı 14 gun sayarsan tam tutuyor , demekkı senın duzenın bu sekılde oluyor oncekı ayına bakarak yorum yapıyorumve ıkıncısı yumurtalama degıl dıyorum ılk 17.gun