2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Şöyle yemek yedirirken hep oyaladım şarkı söyledim ağzımla değişik sesler çıkardım babası bana yardım etti yedirirken oyalamak için. O seslere oyuncaklara odaklanırlen bende yedirdim. Ağzını bir iki açmadı sonra açtı ama ağzını açıyordu genelde. Diş çıkardığı 2-3 gün açmadı o zamanda zorlamadım. Şimdi midesi alıştı galiba yiyor elhamdulillah 🙏
Biz de bu şekilde yapıyoruz aslında bizimki oyuna şarkıya da kanmıyor. Yine böyle böyle devam edicem artık kabul edene kadar. Elbet bir gün yiyecek yani 🤷🥴

Benim kocada.ole ek gida yediremiyor mama iciriyor sadece ben oyunla falan yediriyorum ama o hic beceremiyor zorlamiyorlarda yedirmek icin ne diyim uzuldum.valla bebege belki ogrenir baktikca:)
Evet canım erkekler gerçekten anneler gibi olamıyor. Bizde sabır var ama onlarda yok maalesef uğraşmıyorlar çok fazla. Ama bazıları da anneden daha güzel bakıyor binde bir tabi. İnşallah öğrenir çocuğu hasta etmez ne diyim. Alllah yardımcıları olsun çok üzüldüm ama.

Hava 9 derece ama olsun bugün de çıktık 🥴🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_20231209_181204_Gallery.webp
    Screenshot_20231209_181204_Gallery.webp
    19 KB · Görüntüleme: 69
Canım valla şaşırdım. Israr etmek istemiyorum daha da direnç oluşturmasın diye. Ama yemeyince aç gibi geliyor hep. Anne sütü ne kadar tutacak artık ki. Ağzı kilit. İnsan bir şeyi de merak etmez mi yahu, bu ne diye ağzına atsın 😆
Benimki de canım bi büzüyor ağzını görsen... Zaten zorlasan bile yediremezsin. Bak benim de 7.ayda bir hafta full reddettiği bir zaman vardı. Önüne koydum kendi yemeğimi yedim. Beni izledi bir iki, baktı ben oralı olmuyorum eline aldı oynadı, sonra yemek istedi ben de yardımcı oldum bir iki... O gün bügün önüne biraz koyuyorum biraz o biraz ben az da olsa yiyor 🤲

Pankek falan yapıp önüne koydun mu hiç canım? Ya da muz? Belki kendisi merak edip eline alıp yer
Yaptım canım mıncıklayıp yere atıyor. Ağzına bir iki lokma sokuyor onda. O da yarı ağızdan geri çıkıyor yarısı iniyor mideye. Ama devam ediyorum miktarı artar elbet 🤭 Muzu da mıncıklamak istiyor yeme kısmı pek yok.
Benimki de canım bi büzüyor ağzını görsen... Zaten zorlasan bile yediremezsin. Bak benim de 7.ayda bir hafta full reddettiği bir zaman vardı. Önüne koydum kendi yemeğimi yedim. Beni izledi bir iki, baktı ben oralı olmuyorum eline aldı oynadı, sonra yemek istedi ben de yardımcı oldum bir iki... O gün bügün önüne biraz koyuyorum biraz o biraz ben az da olsa yiyor 🤲
Bizimki de işte mıncıklasın atsın . Belki o da oynama aşamasından sonra yeme aşamasına geçer. Ben devam edeyim önüne vermeye.

Kızlar ben bu yürüteçten alıcam yürümeye tesvik edenden alanlar memnun mısınux kararsız kaldımm
Yürüteç dediğin yürüme arkadaşı mı ? Ben memnunum. İlk kızımda da çok etkili olmuştu. Şimdi ikinci kızımda da tutunup ayağa kalkıyor onunla daha adım atmadı bakalım

Yaptım canım mıncıklayıp yere atıyor. Ağzına bir iki lokma sokuyor onda. O da yarı ağızdan geri çıkıyor yarısı iniyor mideye. Ama devam ediyorum miktarı artar elbet 🤭 Muzu da mıncıklamak istiyor yeme kısmı pek yok.

Bizimki de işte mıncıklasın atsın . Belki o da oynama aşamasından sonra yeme aşamasına geçer. Ben devam edeyim önüne vermeye.
Senin için zor oluyor tabi, hepimiz çok güzel yesin beslensinler isteriz. Sofraya merakı arttıkça yiyecektir diye düşünüyorum canım Allah kolaylık versin 🤲🏻

Kızlar aklıma takılan bir konu var. Uzmanlar yemek yediğiniz esnada su içmeyin diyorlar.
Ben oğluma yemek yedirirken arada çok miktar olmasa da su içiriyorum. Kendisi de çok istiyor 🤷🏼‍♀️
Zararlı bir durum mu acaba? Siz yemek yerken su veriyor musunuz?

Kızlar aklıma takılan bir konu var. Uzmanlar yemek yediğiniz esnada su içmeyin diyorlar.
Ben oğluma yemek yedirirken arada çok miktar olmasa da su içiriyorum. Kendisi de çok istiyor 🤷🏼‍♀️
Zararlı bir durum mu acaba? Siz yemek yerken su veriyor musunuz?
Emin değilim ama yemek esnasında su içmek mide asidini seyrelttiği için yemeklerin hazmını zorlaştırıyor diye biliyorum. Yutması kolay olsun diye verirdim ben de

Emin değilim ama yemek esnasında su içmek mide asidini seyrelttiği için yemeklerin hazmını zorlaştırıyor diye biliyorum. Yutması kolay olsun diye verirdim ben de
Evet aslında doğru değilmiş. Ben kendim içecek aramam yemeklerin yanında ama oğlum bariz istiyor 😕

Kızlar ben bu yürüteçten alıcam yürümeye tesvik edenden alanlar memnun mısınux kararsız kaldımm
Ben aldım canım, yemek yaparken içine koyuyorum ama öyle bi hızlı gidiyor ki ayaklarım yara içinde hep beni ezdiği için

Kızlar psikolog arkadaşlar vardı grupta etiket yapamadım. Büyük oğlumun gece kalkıp kendi kendine konuşması vardı. Sorsan asla hatırlamaz ne konuştuğunu. Bu gece küçüğü emzirmek için kalktım oğlumla odalar yan yana. Büyük kapıdan baktı bize, ne oldu dedim elini salladı ağzında bir şey söyledi anlamadım. Baktım dış kapının kilidini açıyor. Koştum gittim ne oluyo dedim dondu kaldı. yüzüme bakıyor boş boş, bilmiyorum diyor sadece. Anlayan , bilen yaşayan varsa bir yardımcı olabilir mi ?

Back
X