- 29 Eylül 2021
- 278
- 118
- 32
Güzel haberlernz gelsn insallhhhhOooy maşallah yarına darısı başıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlernz gelsn insallhhhhOooy maşallah yarına darısı başıma
Güzel haberlernz gelsn insallhhhh
İNan eşimle sok geçirdik hc birsey soramadık resmini aldık ve cıktık ama zaten hastane içinde calısıyorum sakin kafayla hersryi sorucam aman sen şok geçirip sormamazlk etmeİnşallah canım peki doktorun kaç haftalık olduğunu söyledi mi
Tüp bebeğin en zor kısmı yumurta toplama sürecindeki iğnelerin bağışıklığı mahvetmesiydi. Her gün hastaydım size de öyle oldu muUmarım çok güzel geçer yumurta toplama kabus gibiydi benim
Kalp atışı tam olarak ne zaman duyulduHaftaya kalp atışı İçin gideceğim Sizden de güzel haberler bekliyorum
Ya kıyamam heyecandan benimde 2 de randevum bakalım uygulama indirdim en sonnadet günüm 31 ekim ona göre 5 haftalık gözüküyor bakalım doktor ne dicekİNan eşimle sok geçirdik hc birsey soramadık resmini aldık ve cıktık ama zaten hastane içinde calısıyorum sakin kafayla hersryi sorucam aman sen şok geçirip sormamazlk etme
Hayırlı olsun canımBen de gördüm keseyi 5+1 olduğunu söyledi doktorum
Bende indirdim uygulamada bendede 5 hafta 4 gün diyoYa kıyamam heyecandan benimde 2 de randevum bakalım uygulama indirdim en sonnadet günüm 31 ekim ona göre 5 haftalık gözüküyor bakalım doktor ne dicek
İğne yada ilaç kullanıyomusun bna keseyi görünce bırakcaz demişti smdi de kalbi duyana kdar uzattı. Artk karnımda yer kalmadı iğnelikHayırlı olsun canım
Evet canım kullanıyorum proteston iğne yapıyorum her zaman ayrıca 3 tane Protestan fitil kullanıyorum onun harici ağızdan ilaçlar da alıyorumİğne yada ilaç kullanıyomusun bna keseyi görünce bırakcaz demişti smdi de kalbi duyana kdar uzattı. Artk karnımda yer kalmadı iğnelik
Allahm sana cok sükür hepimizi mutlu etti cok sükür coookKeseyi gördüm Çok şükür 2 hafta sonra kalp atışları için çağıracak Allahım tüm isteyenlere nasip etsin
Evet canım çok şükür sağlıkla bebeklerimize kavuşalımAllahm sana cok sükür hepimizi mutlu etti cok sükür coook
Benimde bu tarz ağrılarm oldu hatta bel ağrılarım coktu. Adet oolcak gbi bi ağrım vardı bende cok korkmustm ama hc korkma . Kaç yasındasınız nerde yaptırdınızKızlar merhaba öncelikle hamile kalan arkadaslar hepinizin gözü aydın olsun insallah saglıkla kıcaklarınıza alırsınız bebeklerinizi bende 2 aralıkta 2. Transferimi oldum 2 adet 4. Gün embriyosu ilk günden beri kasık bel agrılarım var kasıktan kalcaya bele bacaga heryere vuruyor ben regl dönemlerinde böyle kasık agrılarım olur diye cok endiseleniyorum. Sizin belirtileriniz nelerdi?
28 yasındayım istanbulda yaptırdım bağdat caddesinde. Yani kasık krampları biraz gerdi beni :)Benimde bu tarz ağrılarm oldu hatta bel ağrılarım coktu. Adet oolcak gbi bi ağrım vardı bende cok korkmustm ama hc korkma . Kaç yasındasınız nerde yaptırdınız
Aa nerde peki yaptırdın bağdat caddesinde bende orda yaptırdım aykut Coşkun da28 yasındayım istanbulda yaptırdım bağdat caddesinde. Yani kasık krampları biraz gerdi beni :)