2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben önceden çok kafama takıyordum ama artık okdr takmıyorum cnku gerçekten elimden geleni yaptım bütün mücadelemi verdim hastanem evime çok uzak sabahtsn gidiyorum aksama anca geliyorum eve otobüs tren vs. Maddi olarakta çok yıprandım bide etrafında ki insanlarda buna şahit oluyor acıyarak bakıyor sana insan nelere nelere alisiyor o iğneleri yaparken ilaçları içerken insan içinden diyo çocuğum için hep sabrediyorum yeri geliyor eşin bile anlamıyor seni ben bu süreçte çok yıprandım inşallah Allahım mucizemi verirse artık rahatlarim 🥰🥰🙏🙏🙏🧿🧿
İnşallah canım Rabbim hayırlı saqlikli evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🤲

Manisa qrand medikal hastanesinde yaptırdım canim
Manisadan bı teyze geliyor bizim doktora tedavi için 😁😁😁 tüp bebek tedavisi görüyor kadının ikinci evliligiymis adamında aynı şekilde ikisinin de varmış çocukları 4 5 tane 50 küsur yaşındalar dedimki e varmış cocuguniz dyo aşkımızın bı meyvesi olsun istedik ikimizde 😁😁

Manisadan bı teyze geliyor bizim doktora tedavi için 😁😁😁 tüp bebek tedavisi görüyor kadının ikinci evliligiymis adamında aynı şekilde ikisinin de varmış çocukları 4 5 tane 50 küsur yaşındalar dedimki e varmış cocuguniz dyo aşkımızın bı meyvesi olsun istedik ikimizde 😁😁
Allah aşkına boşuna demiyorlar Manisa'da tuttuqunu qetir diye😅 kessin tanıdıklar Manisa çok büyük deqil insanlar soy adlarından bile bir birlerini biliyorlar artık😅😅😅😅😅😅

Screenshot_2023-11-05-22-49-51-07_50ef9f5a0f3fc24b6f0ffc8843167fe4.jpg

Allah aşkına boşuna demiyorlar Manisa'da tuttuqunu qetir diye😅 kessin tanıdıklar Manisa çok büyük deqil insanlar soy adlarından bile bir birlerini biliyorlar artık😅😅😅😅😅😅
Manisa'da bir kız arkadaşım oturuyor evli bı kızı var adı elif karahan ailesi de Manisa'da oturuyor

X